Wkano

Hvordan å spørre foreldrene dine om runescape medlemskap

Så, du har fullført en rekke free-to-play aktiviteter på RuneScape, og ønsker noe mer. Hvorfor ikke få et medlemskap? Men, må du spørre foreldrene dine først. Hvis du ønsker å overbevise foreldrene dine om å la deg få et medlemskap, les videre.

Trinn

Hvordan å spørre foreldrene dine om runescape medlemskap. Få din runescape konto klar for medlemskap.
Hvordan å spørre foreldrene dine om runescape medlemskap. Få din runescape konto klar for medlemskap.
 1. 1
  Få din runescape konto klar for medlemskap. Gjør masse GP og heve bekjempe nivå til et rimelig beløp. Aksje opp på free-to-play elementer som kan hjelpe deg som medlem, for eksempel runer, rustning, våpen, eller bare penger.
 2. 2
  Sjekke kalenderen. Er din bursdag eller en stor ferie kommer opp? Prøv å be om medlemskap som en gave.
 3. 3
  Overbevise foreldrene dine at du er moden nok. Gjør alle dine oppgaver uten å klage, overraske dem med en tjeneste, og ikke plukke noen kamper med søsken.
 4. 4
  Ikke bli krevende. Sett deg ned med foreldrene dine og vise dem hva spillet er, hvordan det fungerer, og foreldrenes guide til spillet. Noen foreldre kan skifte mening hvis de vet hva som skjer, og kan være glad for å se at det å tilby et medlemskap kan holde deg opptatt i lenger. Alternativt tilbyr å betale for en RuneScape medlemskort.
 5. 5
  Tilby å betale for det selv om de fortsatt sier nei. Lover dem at du ikke vil tilbringe hvert våkne øyeblikk på datamaskinen. Gjør et løfte arket for deg og foreldrene dine til å signere som inkluderer hvilke timer eller hvor mye tid du har lov til å spille RuneScape hvis medlemskap er tillatt. Et annet alternativ er forkorte eller begrense medlemskap av noen få måneder, for eksempel en seks måneders frist. Du kan til og med spare ut det månedlige kvote i bytte for medlemskap.
 6. 6
  Gjør noe for foreldrene dine. Gni ryggen. Lage et måltid for dem. Gjøre dine oppgaver riktig og raskt. Vent til de er i godt humør, så spør dem.
 7. 7
  Vent til du får rapporten kortet. Prøve å overbevise dem om at karakterene dine er gode, og du kan fortsatt holde tritt med karakterene dine mens du har det moro på datamaskinen.
 8. 8
  Gå sitte ved siden av foreldrene dine og spille runescape. Gå lete etter medlemmer gjenstander og hver gang du ser noen si: "Å nei, må du være medlem for dette." Gjør dette før de kommer til deg.
 9. 9
  Se etter naboer eller noen i din slektning og venner som kanskje trenger litt hjelp, eller deltidsjobb under sommerferien. La dem vite at du skal gjøre noen enkel jobb, som går tur med hunden, male gjerdet for 1-3 måneder av medlemskap i RuneScape.

Tips

 • En annen måte å hemmelighet betale for et medlemskap er å kjøpe en RuneScape spillkort. Vurderer det ikke involverer kredittkort, debetkort, eller fradragsberettigede punkter, er dette din beste sjanse. Alternativt kan du lage andre avtaler gjennom PayByCash eller lignende, men vær forsiktig.
 • Hvis foreldrene dine sier nei som det endelige svaret, kan du bruke tekstmelding abonnementstjeneste for £ 5 eller 10€ 0,99 USA på din mobiltelefon. Dette virker kanskje ikke hvis foreldrene dine ta hensyn til kontoutskriften.
 • Hvis du innser at medlemmenes spillet kanskje ikke for deg, eller hvis du ser at det å være en gratis spiller er fortsatt moro, kan du fortelle foreldrene dine om å avbryte. Gjør dette raskt, slik at de ikke kaster bort penger!
 • Hvis foreldrene dine sier ja, takke dem. Takknemlighet kan bare inspirere dem til å holde medlemskapet går for lenger.
 • Ikke gjør noe som ville gjøre foreldrene dine avbryte medlemskapet. De kan avbryte når som helst, så holde på sin gode side.
 • Som for medlemmenes spillet, har du mange valg å gjøre. Hvis du har en e-postadresse, kan du registrere deg for Lojalitet Rewards-programmet. Belønningen, som alle er i spillet, er ganske kult, og titlene og emotes bære over i den frie spill.
 • Vær forsiktig i medlemslandene verdener. Det er gift, sykdom, sjefsmonstre, og farlige områder å se opp for. Alltid være forberedt.
 • Gjør det beste ut av ditt medlemskap. Tjen søken poeng, og øke ferdighetsnivåer som gale.

Advarsler

 • Se opp for svindlere! De kan trekke av enda mer forseggjort svindel i medlemslandene verdener.
 • Ikke gå inn i områder hvis du ikke vet hva de er! Kontroller Game Guide eller RuneScape Wiki for informasjon om disse områdene.
 • Vær forsiktig i PvP eller PVM situasjoner. Medlemmenes spillet kan bli komplisert fort.