Wkano

Hvordan å stoppe foreldrene dine fra kampene

Er dine foreldre alltid slåss? Vil du at den skal stoppe for godt? Når du arbeider med kranglet foreldre, må du se det fra deres synspunkt. Avhengig av hva foreldrene dine er faktisk kjemper om, vil disse trinnene hjelpe oppnå målet ditt å stoppe foreldrene dine fra kampene. Jeg håper dette fungerer for deg fordi jeg har foreldre som driver hverandre CRAZY!

Trinn

Hvordan å stoppe foreldrene dine fra kampene. Lytt til hva de kjemper om!
Hvordan å stoppe foreldrene dine fra kampene. Lytt til hva de kjemper om!
 1. 1
  Lytt til hva de kjemper om! Hvis det er noe dumt, så vil det være lettere å utføre følgende trinn. Men, hvis det er: pengeproblemer (. Hvis dette er problemet, ikke bekymre Mange har dette skje med dem) juks, holdninger, eller bare ren aggresjon, så lytt nøye!
 2. 2
  Bestem hva du skal gjøre. Hvis du nå vet hva de kjemper om, tenk på hvordan du kommer til å nærme seg dem. Tenk på hvordan de vil reagere, og aldri gjøre noe drastisk. Legg ut din plan i hodet og gå over de mulige scenarier.
 3. 3
  Uansett hvor mye foreldrene dine elsker deg, vil de alltid føler smerte hvis de ser deg i smerte. Hvis de ser deg aldri under argumenter med partneren sin, da de ikke vil tenke på deg. Ut av rommet, ute av sinn. Vær deg selv gjør sett. Vær deg selv gjør hørt. Hvis de bare dytte deg vekk, stadig vender tilbake. De trenger å se deg! Deretter true dem. Nå, jeg vet, det kan være vanskelig, men du må ha det klart hodet. Si at du kommer til å kjøre bort hvis de ikke stopper (ikke faktisk gjør det), eller ringe politiet. Bare tenke på noe.
 4. 4
  Hvis dette ikke fungerer, så nærme dem etter argumentet. Ikke rett etter. Kanskje neste dag. Bare gjør det når de er i godt humør. Husk: du må ha begge foreldrene der. Forklare problemet, og hva det gjør med deg. Også prøve å fortelle en voksen som du stoler på. Like, en favoritt lærer. Be dem om å ringe foreldrene dine, legge ut hva det faktisk gjør med deg. Hvis de ikke hører på deg, vil de lytte til en voksen. Fortell dem at hvis dette fortsetter, trenger du ikke tror du kan være fra hverandre av denne familien. Det som sårer deg følelsesmessig og fysisk, og dette må ta slutt!
 5. 5
  Hvis de fortsetter ikke å lytte til deg, gå til en annen voksen igjen. Be om en løsning. Eller flytte inn med noen andre for en uke. Som en nær venn, eller tante. Dette vil vise foreldrene dine i klar svart og hvitt, at du ikke var tuller rundt. Deretter kommer tilbake. Da vil de ha innsett hvor mye du betyr for dem, og sannsynligvis prøve å slutte å slåss. Husk at dette ikke skje over natten.
 6. 6
  Husk også at noen ganger folk ikke var ment å være sammen. Hvis det er virkelig kjører dem sprø, la dem få en skilsmisse. Jeg vet, det kan være smertefullt, men du ville være å forbedre din livsstil og dine foreldre. De kan selv finne den sanne "en." Tenk tilbake til din gamle livsstil og hvordan alle kampene kjørte du gal. Hvis det fysisk, ring politiet! Du vet kanskje ikke tusenvis av mennesker dør hvert år av fysisk mishandling. Det er ikke sunt, og må rapporteres.
 7. 7
  Bare håpe på det beste og leve livet til det fulle!

Tips

 • Studere og tenke på hva som forårsaker dine foreldre til å kjempe. Når du blir voksen, prøv å unngå å gjøre de feilene dine foreldre gjorde. På denne måten unngår du å sette dine egne barn gjennom hva du gikk gjennom som barn.
 • Ikke bli motløs hvis din innsats ikke fungerer med en gang. Vær tålmodig, livet er ikke som det er på TV der problemene er løst umiddelbart. Virkelige situasjoner ta mye tid, men de er verdt det.
 • Hvis du er den som blir misbrukt kontakt 911. Du bør ikke overse dette. Det kan være fysisk, følelsesmessig eller seksuelt. Det er en forbrytelse, og mot loven, og ingen har rett til å røre deg på en måte som vil skade deg. INGEN.
 • Mange som hadde foreldre som kjempet mye vokse opp til å bli svært vellykkede mennesker. Deres dårlig situasjon gjorde dem innvendig sterk. Hvis du prøver hardt ting virkelig kan bli bedre, mye bedre. Husk også at du ikke trenger å være rik for å være lykkelig. Noen ganger har penger fører til problemer også.
 • Husk, du kan ikke stoppe det hele tiden. Folk slåss, og det er livet. Ting går alltid ut til slutt, og hvis den ikke gjør det, vel... du bare ikke har nådd slutten ennå.
 • Følgende kan være svært vanskelig å tro. Det er visse typer mennesker som elsker å slåss. De liker og noen ganger trenger konflikt. Noen liker drama. Hvis du er i en slik situasjon ikke la deres kjemper få deg ned. Det er ikke din feil, men du kan føle at det er. Det er ikke, og alltid huske det. Bestem deg at du selv ikke vil handle på den måten når du blir voksen og har barn av din egen. Fortell deg selv at hvis du noen gang har en konflikt med din fremtidige ektefelle du ikke vil argumentere foran barna.
 • Hvis det er ekstrem slåssing, oppsøke noen du respekt for veiledning. De kan tilby noen nyttige tips!

Advarsler

 • Hvis du er rive dem mer fra hverandre, så stopp! Bare la dem finne ut av det!
 • Hvis de treffer deg mens du prøver å protestere, løpe til nærmeste person du stoler på og ringe politiet. De vil komme og prøve og snakke med foreldrene dine. Men, ikke gjør det opprørende. Hvis det er bare et kjæledyr, så du trenger ikke å foreta anropet.