Wkano

Hvordan å stoppe slikker leppene

Har du noen gang slikke leppene fordi de er? Det er en dårlig vane som du bør slutte. Det etterlater en rød ring rundt munnen, som ikke er så attraktive og kan ofte bli tørr og begynner å irritere eller skade deg.

Trinn

Hvordan å stoppe slikker leppene. Kjøp noen dårlige-smaker eller unflavored chapstick.
Hvordan å stoppe slikker leppene. Kjøp noen dårlige-smaker eller unflavored chapstick.
 1. 1
  Hold! De fleste slikke sine lepper fordi de er for tørr. Drikk rikelig med vann, og investere i en god kvalitet leppe fuktighetskrem.
 2. 2
  Kjøp noen dårlige-smaker eller unflavored chapstick. Du kan finne noen på nesten alle apotek eller storkiosk. Det vil smake så ille at du ikke vil slikke leppene.
 3. 3
  Bruk kremer som vaselin på leppene hver kveld før du går til sengs. Det hjelper.
 4. 4
  Også bruke en balsam for leppene før du tar en dusj eller badekar. Dampen fra det varme vannet vil låse inn i leppene, noe som gjør dem mindre tørr.
 5. 5
  Vær spesielt forsiktig hvis det er kaldt ute. Ta på rikelig med chapstick og bære et skjerf. Ekstremt kalde værforhold kan virkelig hjelpe tørr og irritere leppene.
 6. 6
  Ikke kast den tomme flytende eyeliner børste vekk! Rengjør den godt, tørk den av. Dypp børsten i en væske som du finner motbydelig. (Onion juice, Tabasco, etc.) Bruke pensel, linje leppene med væsken. Voila! Når du slikke leppene dine, vil du smaker den. (ADVARSEL: Ikke gjør dette med noe giftig eller bruke den før du spiser ellers smaken vil gå inn i munnen din mens du spiser.

Tips

 • For å hjelpe bli kvitt den ekle, smertefulle, rød ring rundt munnen, påfør vaselin til området hver morgen og kveld. Ikke bruk flavored vaselin, fordi det vil bare gjøre deg vil slikke det av.
 • Carmex (original) og Blistex er både gode dårlige smaker chap pinner å prøve.
 • Hvis du har planer om å kysse noen, kanskje prøve Carmex er kirsebær smak.

Advarsler

 • De fleste mennesker liker ikke den røde ringen! Folk ønsker ikke å kysse noen med en ring rundt hans / hennes munn.
 • Men hvis du har planer om å kysse noen, pass deg for din forferdelig smaker chapstick. Kanskje prøve å bytte til noe mer nøytral smak hvis du skal på en date.
 • Vær også forsiktig med å sette noe på leppene som du ikke liker (løk juice) fordi hvis du har planer om å kysse noen de sannsynligvis ikke vil like det mye heller.