Wkano

Hvordan å strekke ut jeans

Denim jeans selges ofte som "tørr denim", som betyr den personen som kjøper jeans vil bryte ned den grove, stive natur tykk denim gjennom normal slitasje. Hvis du nylig har fått noen vekt, du har hatt en vekst sprute eller du har lagt merke til at jeans er krymper i tørketrommelen, er det noen metoder du kan bruke for å strekke jeans om en tomme (2,54 cm) til en komfortabel bredde eller lengde. Det er ikke nødvendig å prøve både spot og bad metoder, men det kan være lurt å prøve begge for å se hva som fungerer bedre på jeans. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan strekke ut jeans.

Trinn

Hvordan å strekke ut jeans. Bruk et målebånd for å måle lengden eller bredden av jeans før du begynner.
Hvordan å strekke ut jeans. Bruk et målebånd for å måle lengden eller bredden av jeans før du begynner.

Spot metoden

 1. 1
  Bruk et målebånd for å måle lengden eller bredden av jeans før du begynner. På denne måten vil du vite om dine jeans har virkelig strukket før du setter dem på, eller hvis du må fortsette å strekke dem.
 2. 2
  Identifisere område som må strekkes.
  • Hvis du ønsker å strekke midje eller hofter, vil du ønsker å velge punktene som trenger mest plass.
  • Hvis du ønsker å strekke inseam, deretter velger områder enten nær toppen av buksene og bunnen som har minst slitasje. Stretching områder som allerede er veldig tynn kan resultere i tårer. Vanligvis områdene i nærheten av kalver eller ankler er et godt sted å strekke inseam.
 3. 3
  Fyll en sprayflaske med lunkent vann.
 4. 4
  Spray de områdene du har identifisert med vannet. Pass på at vannet siver inn til å dekke både utsiden og innsiden av denim.
 5. 5
  Plasser jeans på gulvet og tråkke på en enden av bena eller linning, like under den våte delen.
 6. 6
  Ta tak i motsatt side av midjen band eller jean beinet og dra hardt. Gjenta dette 10 ganger. Ikke knappen jeans før du drar på linning, fordi dette kan føre til at knappen for å rippe.
 7. 7
  Gjenta på motsatt ben, eller den motsatte side av midje-båndet.
 8. 8
  Måle jeans å se om de har strukket minst en tomme (2 0,54 cm) for å gjøre dem mer komfortable. Hvis ikke, prøv en annen metode.

Bath metode

 1. 1
  Sett dine jeans på.
 2. 2
  Kjøre et bad med varmt vann.
 3. 3
  Komme i vannet og la vannet løsne alt av jean stoff. Etter ca 15 minutter, bør du føler det slappe av.
 4. 4
  Napp på områder som du ønsker å løsne mens du er i badekaret, slik som linning eller inseam.
 5. 5
  Renne karet og tillate deg selv å dryppe tørre litt.
 6. 6
  Legg et håndkle på gulvet og gjøre noen strekkøvelser, som for eksempel knebøy, utfall og forward bend å løsne setet av buksene.
 7. 7
  Tillate jeans tørke på kroppen din i minst 30 minutter. Dette vil forme jeans til kroppen din.
 8. 8
  Fjern jeans og la dem lufttørke. Ikke legg dine jeans i tørketrommel, eller de vil krympe igjen.
 9. 9
  Sett jeans på igjen når de er tørre. Gjenta knebøy, utfall og bevegelse i minst 5 minutter etter å sette dem på, og de bør bli enda løsere.
  • Du må gjenta denne prosedyren de første gangene du slitasje jeans. Over tid, jeans tendens til å strekke ut og i samsvar med kroppen din.

Tips

 • Hvis du ikke har nok tid for våt jean stretching, så gjør lung og knebøy i minst 5 minutter før du går ut for å slappe av setet av buksene.
 • Hvis du ikke kan trekke buksa opp forbi lårene, vil du ikke være i stand til å strekke jeans ut nok til å gjøre dem komfortable. Jean stretching gjøres best når du trenger omtrent en tomme (2,54 cm) av ekstra rom.

Advarsler

 • Aldri forstå beltestropper av dine jeans. De vil rive ut når du slepebåt.
 • Være forsiktig med å sette våte jeans på en lys farget teppe eller håndklær. Den indigo fargestoff i denim kan lett sive fra jeans og beis andre stoff.

Ting du trenger

 • Vann
 • Jeans
 • Målebånd
 • Bath
 • Sprayflaske
 • Håndkle