Wkano

Hvordan å style håret i en opp-ned bun

En opp-ned bun er en stilig men likevel ganske sorgløs måte å holde håret av ansiktet og skuldrene. Dette bun er ikke så ryddig som en strammere versjon av den klassiske bun, men det er ideelt for moro, uformelle anledninger, og siden det er lett å gjøre selv, er det en god en for hver gang du er på farten.

Trinn

Hvordan å style håret i en opp-ned bun. Knytte håret i en opp-ned hestehale.
Hvordan å style håret i en opp-ned bun. Knytte håret i en opp-ned hestehale.
 1. 1
  Knytte håret i en opp-ned hestehale. For å gjøre dette, bare knytte en lav hestehale. Deretter rett over elastisk, lage to deler av håret. Trekk hestehale gjennom gapet som har blitt opprettet.
  • Som du gjør dette, holde et hår slips på håndleddet til din dominerende hånd.
 2. 2
  Hold enden av hestehale og trekk den rett opp, mot himmelen.
 3. 3
  Begynn å vri håret rundt fingeren din.
 4. 4
  Trekk vri rett ned. Svingete vri rundt bunnen av hestehale, dra til venstre, så til slutt oppover. Fortsett helt til bun er trukket godt sammen.
 5. 5
  Hold bun tett i din dominerende hånd. Med den andre hånden, få ned håret tie du plassert på håndleddet i begynnelsen og fast vikle rundt bunnen av bun. Du kan finne det enkleste å bruke to hår bånd for å sikre bun for fysiske aktiviteter, som å løpe. Men for de fleste ikke-anstrengende aktiviteter, bør bun holder med et enkelt slips.

Alternativ metode

 1. 1
  Lag en bun ved stadig å vri håret.
 2. 2
  Dele opp håret rett over det og trekke bun gjennom. Ferdig.
 3. 3
  Ferdige.

Tips

 • Making vri stramt og bruke fuktig hår kan bidra til å holde dette opp ned bun sammen bedre.
 • Dette er flott for sommeren, gå ut og for andre daglige hendelser. Det er ikke anbefalt for noen formell møte skjønt, som det pleier å løsne ganske raskt, og etterlater en Messier, mer casual look.
 • Ikke overdriv hårspray, vanligvis, vil du ikke trenger det. Den nyeste trenden er å ha litt hår i ansiktet eller litt hengende ned, men hvis du ikke liker det, kan en eller to små klipp hjelpe ryddig det opp.
 • Husk at øvelse gjør mester! Hvis du ikke får det første gang fortsette å prøve. Du får det snart nok!
 • Kontroller at bun er ikke for løst!
 • Bobby pins er et viktig materiale når du prøver å holde håret i en Upside Down Bun. De er i utgangspunktet den viktigste materialet som trengs. Du ville ikke ønsker alle dine hardt arbeid å falle fra hverandre.

Advarsler

 • Hvis du har mye hår og finner ut at den veier deg ned og forårsaker hodepine, prøv bun ut før du bruker det på en hendelse eller arbeid. Ellers må du kanskje ta det ut halvveis gjennom dagen!

Ting du trenger

 • Elastiske / andre egnede hår band eller store edderkopp klipp
 • Tilbehør som klipp, etc. hvis ønskelig