Wkano

Hvordan å takle fornærmelser

Alle blir fornærmet en gang i blant, men det kan virkelig vondt. Denne artikkelen vil gi veiledning om hvordan du kan møte opp til det uten å miste tillit.

Trinn

Hvordan å takle fornærmelser. Avskrekke fornærmelser!
Hvordan å takle fornærmelser. Avskrekke fornærmelser!
 1. 1
  Avskrekke fornærmelser! Prøv å ikke se sjenert eller nervøs. Om nødvendig, kan du prøve 'Brystet ut, skuldrene tilbake' tilnærming. Folk er mer sannsynlig å mobbe noen som ikke ser ut som de har guts til å stå opp for seg selv.
 2. 2
  Bli unphased! Hvis trinn 1 ikke hindre deg i å bli fornærmet, er den beste tingen å gjøre for ikke å reagere. Hvis personen som forsøkte en fornærmelse ser du unphased, er det mindre sannsynlig å fortsette.
 3. 3
  Gange unna! Gå bort fra personen. Hvis de følger, finne en overfylt område, for å avskrekke konflikten fra å bli fysisk. Være forberedt på å stå opp for deg selv hvis du seriøst føler fornærmet, og du er helt sikker på at er slik det var ment.
 4. 4
  Hold deg unna person! Unngå kontakt hvis det er mulig.
 5. 5
  Ikke hør! Ikke hør på de fornærmelser, og prøv å ikke la dem nå deg. Når noen starter en fornærmelse flom, er det best bare å prøve og dekke til ørene, uansett hvor hardt dette kan virke.
 6. 6
  Snakk med venner! Snakk med en venn eller nært familiemedlem. Gjøre noe som vil gi din selvtillit et løft! Du trenger festningsverk mot fornærmelse og dens virkninger.
 7. 7
  Gå videre! Jo mer du er fornærmet, og mer regelmessig du takle det, jo lettere blir det. Til slutt, bør den andre personen få hintet og la deg alene. Hvis de truer deg, være forberedt på å stå opp for deg selv, og si at du er fornærmet.
 8. 8
  Forbered deg på å tilgi! Ikke la fornærmelser spise bort på deg. I fremtiden kan den personen beklager virkelig fornærmende deg, så det er best å ikke lukke tankene til muligheten. Samtidig, ikke la den andre personen tror at du bare holde tilgivende dem.

Tips

 • Ikke ta fysisk hevn! Ikke start en kamp med denne personen. Under mange omstendigheter kan fornærmelse ikke ha vært ment på den måten.
 • Ikke dvele! Hvis du la tankene hvile på temaet fornærmelse for lenge, kan du bli bitre.
 • Lytt til dine venner! Det kan være det er et reelt problem du trenger å forholde seg til, som personen fornærmende du peker ut i en ikke-så-skånsom måte. Be dine venner om den fornærmende person hadde et poeng. Ikke imidlertid handle utelukkende på grunnlag av fornærmelse.
 • Skriv et brev eller e-post til personen. Vær forsiktig så du ikke å være sint eller emosjonelle, og bare be om en forklaring på sin oppførsel. Ikke prøv dette hvis det er klart de mener å fornærme deg.

Advarsler

 • Ikke angripe noen! Hvis du angriper noen som fornærmet deg, eller på annen måte forsettlig starte en kamp, ​​er du ber for alvorlig (og potensielt lovlig) problemer.
 • Ikke bli for selvsikker heller! Å bli i stand til å lytte til ekte råd er en alvorlig personlighetsforstyrrelse problem!