Wkano

Hvordan å takle irriterende mennesker

Har du noen som ber deg om en million spørsmål? Eller noen som snakker på og om noe du egentlig ikke er interessert i?

Trinn

Hvordan å takle irriterende mennesker. Prøv ditt beste for å være høflig og ha tålmodighet.
Hvordan å takle irriterende mennesker. Prøv ditt beste for å være høflig og ha tålmodighet.
 1. 1
  Husk: vi kan ikke endre andre menneskers handlinger, kan vi bare endre hvordan vi reagerer på dem.
 2. 2
  Prøv ditt beste for å være høflig og ha tålmodighet. Det er lett å blåse opp noen irriterende og fortelle dem av, men en løsning som kommer fra toleranse er bedre.
 3. 3
  Ignorere dem. Hvis noen spør spørsmål etter spørsmål, og du finner svaret er "jeg vet ikke", så er dette sannsynligvis den beste tingen å gjøre. Dette kan ikke fungere for alle fordi det er annen grunn en person ønsker å snakke med deg. Noen trenger bare å snakke. Noen trenger bare å vite svaret på alt som betyr at de respekterer din mening nok til å komme til deg hele tiden. Noen mennesker kan beundre deg og ikke vet hvordan de skal engasjere seg i samtalen annet enn å spørre en masse spørsmål. Det er derfor det er viktig å bare ha tålmodighet og ikke bli fiendtlig, kan du bare være den personen som de ser opp til.

Tips

 • Zone ut: "Really" Hvis du kan kiming i hver dag og igjen med en, eller en "Right... right..." det spiller ingen rolle om du lytter. Husk irriterende folk vil fortsette å snakke, men du kan la det gå inn det ene øret og ut det andre.
 • Bruk ditt miljø: Hvis rommet er stille og noen er irriterende deg, hvisker "Vi er altfor høyt, la oss snakke senere." Hvis du er et sted opptatt, "Det er for mange mennesker rundt, vi er i alles måte."
 • Finn Humor: Dette kan være grunt, men hvis du kan finne noen humor i noen irriterende da de ikke bør irritere deg så mye. Hvis noen holder spør dumme spørsmål, skriv dem ned. Ler om dem senere med vennene dine. Samme med irriterende kommentarer, kan de gjøre for morsom samtale senere. Snakker bak folks rygg er smålig, men hvis du arbeider med denne irriterende person er uunngåelig så du er nødt til å finne noen glede i det. Du vil finne deg selv ser frem til det irriterende person bare for at de vil komme opp med noe å le av senere.
 • Fortell dem at de er irriterende. Mest irriterende folk kan ikke hjelpe å være irriterende, og de aldri stoppe fordi ingen noensinne forteller dem. De er vanligvis prøver å være morsom, ikke irriterende du med vilje skal bety.
 • Telle til ti, puste inn og ut. Deretter skuldertrekk.

Advarsler

 • Konfrontasjoner med irriterende folk bør være svært forsiktige. Sjansen er noen irriterer deg på grunn av hvor mye tid du tilbringer med dem, så ikke skape fiendtlighet og gjøre for pinlige interaksjoner etterpå.