Wkano

Hvordan å tiltrekke seg menn i offentlig

Det er lett å tiltrekke seg menn i offentligheten, er kjent alt du har å gjøre hemmelighetene om hvordan å skille seg ut fra resten.

Trinn

Hvordan å tiltrekke seg menn i offentlig. Begynn med riktig iscenesettelse.
Hvordan å tiltrekke seg menn i offentlig. Begynn med riktig iscenesettelse.
 1. 1
  Begynn med riktig iscenesettelse

På et offentlig sted kan du møte noen. Prøv å velge steder der du tror at den typen mennesker som du ønsker å møte ville bruke sin tid. En bar kan være et fint sted å møte noen, men du er mer sannsynlig å møte noen med en drikking problem hvis du møter noen der.

 1. 1
  Tror det er ingen "resten", det er bare ME. Ikke bry deg om hva andre kvinner gjør. Ikke gjør hva de gjør, ikke se ut som dem. Han er ikke med dem, så gjør hva de gjør, og ser ut som dem vil ikke hjelpe. Hva slags person du vil at han skal ha? Arbeidet med å være den personen.
 2. 2
  Gjør langstrakt øyekontakt med varme menn. I enhver situasjon langvarig øyekontakt vil gi ham beskjed om at du har en interesse for ham. Jo større ditt smil er en indikasjon for ham hvor aggressiv du vil at han skal være. Ingen smil i det hele tatt, og det kan være flere sjansen møter før han sier noe til deg. Et stort smil kan sende ham kjøre på din måte. Hvis du er virkelig interessert i et bestemt fyr, hvorfor spille spill? Kanskje et nikk er nødvendig for å gi ham signal om at han trenger å komme se deg nå. I en situasjon hvor det er mange distraksjoner du trenger å nærme seg ham, selv om dens om noe tilfeldig. "Unnskyld meg, har du tid?" får du lagt merke til og vil gi ham en mulighet til å avgjøre om den ønsker å møte deg. "Unnskyld meg, jeg synes å ha mistet min øredobb, kan du hjelpe meg å finne den?" Et slikt spørsmål vil ikke bare få deg merke, men han vil være håper du aldri finne din ørering slik at han vil ha en mulighet til å chatte med deg. I et første møte er det viktig å sette sine forventninger. Jo mer seksuell atferd, snurpet pouty lepper, kan han være tilbøyelig til å tenke på deg bare for én ting.
 3. 3
  Kle deg for å imponere, men vær beskjeden. Uansett hva kroppen din type, alder og form, det er en stil av klær, farge, hår gjøre, hva som vil passe deg best. Også ikke la kroppen din type, alder eller form komme i veien. Nesten enhver kvinne kan ganske mye får nesten enhver mann hvis du spiller kortene dine riktig. Ikke kle på en måte som du ikke ville kle en gang din med ham. Det betyr: ingen fett hår, velsittende klær som tyder på et nivå av beskjedenhet som etterlater mye til fantasien og en svak duft av forlokkende parfyme som vil forlate menn lurer på akkurat hva som gjør deg lukter så godt.
 4. 4
  Ikke engasjere seg i falsk reklame. Hvis du må se også innbydende å tiltrekke seg en fyr, tro meg, om du ikke ønsker ham. Gjør ikke over gjør det med sminke, ikke slitasje hæler som er for høyt, ikke bære en kjole som er for stramt. Ikke dekk det hele opp, men ikke la alt henge ut heller. Gå med ditt eget hår så mye som mulig.
 5. 5
  Bruk rød leppestift. Jeg aner ikke hvorfor, men rød leppestift er som catnip til våre kjære innenlandske feline venner.
 6. 6
  Vær trygg. Forventer at de fleste menn som du møter vil aldri komme lenger enn å være en bekjent. De fleste menn foretrekker den trygge, glade kvinner. Så ikke vær redd for å gjøre det første trekket, ikke vær redd for å engasjere en mann i samtalen. Hvis en fyr har til å flytte en samtale fremover, så han vil tenke på deg mer som en potensiell erobring, i stedet for noen som han bør ta på alvor. Selv om det ikke fungerer, eller ingenting kommer til å møte ham, kan han fortelle en fyr venn, "hei, jeg møtte denne flotte jenta, la meg introdusere deg til henne".
 7. 7
  Ikke vær desperat. Det er greit at folk vet at du er tilgjengelig. Gutter liker kvinnene at de møter til å være svært vennlige, men diskriminerende. De ønsker å vite at det er greit å nærme deg, og hvis du gjør investere tid i å bli kjent med dem at de er spesielle - akkurat som deg.

Tips

 • Gi deg selv en DIY gjør over-ikke bare vil dette øke selvtilliten din, men vil gi deg det du trenger å se din hotteste.
 • Øv deg komme hit og surmule / smile hybrid i speilet, slik mange av oss praktiserer poserer for våre lisenspartnere krus opptak.

Advarsler

 • Vær oppmerksom for sikkerheten til de mennesker du offentlig tiltrekker. Hvis de er i nærheten av veien, kan de være tilstrekkelig distrahert og gå inn i trafikk. Eller en stang. Eller en intetanende fotgjengere holder en kopp te som senere havner på dem. Sikkerhet først, damer, sikkerhet først.