Wkano

Hvordan å tolerere dem du har en personlighet sammenstøt med

Det kan være vanskelig å bo eller arbeide med mennesker som har veldig forskjellige personligheter fra deg. Her er noen ideer.

Trinn

Hvordan å tolerere dem du har en personlighet sammenstøt med. Ikke ta opp situasjonen, men finne en måte å slippe følelsene.
Hvordan å tolerere dem du har en personlighet sammenstøt med. Ikke ta opp situasjonen, men finne en måte å slippe følelsene.
 1. 1
  Ikke ta opp situasjonen, men finne en måte å slippe følelsene. Dette er den typiske dysfunksjonelle "lufting" eller "sparker hunden" tilnærming. Det krever ingen endring i situasjonen, men har langsiktige kostnader for folk som elsker deg mest, men som du har ingen personlighet sammenstøt.
 2. 2
  Over-avhjelpe situasjonen. Finn maksimum opptreden fra din side, slik at du kan innføre den mest forandring, og gjøre det. Dette er enda mer dysfunksjonell enn ide # 1, og det kan ha svært høye kortsiktige og langsiktige konsekvenser. Hvis du verbalt misbruke moren din svigermor eller dine kollegaer du kan finne deg ut av en jobb, eller bittert slåss med din ektefelle for de neste 10 år (forutsatt at du bor gift så lenge).
 3. 3
  Forstå deg selv, og ta selv. Sinne og frustrasjon kommer fra udekkede forventninger. Det er et gammelt ordtak "Forventninger minus reality tilsvarer skuffelse". Hvis du kan komme til kjernen av hva du forventer som ikke blir levert, og endre den slik at den passer med virkeligheten, og være greit å være rundt de menneskene som har den nye sett med forventning, så kan du møte denne situasjonen på egen hånd. Dette er ikke en dårlig løsning, men det kan likevel være problematisk. Det er noen forventninger som er legitime, og hvis din familie eller kollega ikke møte dem, noen ganger kan de være i feil.
 4. 4
  Vurdere mekling. De fleste psykolog / terapeut bedrifter tilbyr mekling. De fleste selskaper helseplaner eller menneskelige ressurs avdelinger gjør også. Du kan prøve de. Krymper noen ganger hjelpe, men det er ikke en garanti. Hvem du har biff med kan være sterkt fornærmet at du foreslo å få en Shrink hjelp. HR vanligvis liker å lete etter grunner til brann folk, så bruker dem kan hjelpe deg, kan få time til å se til brann din kollega, eller kanskje få dem til å se til å skyte deg. Noen ganger kan en god venn, pastor / imam / prest typen kan bidra med mekling. Se etter noen som har eksperimentelt gikk gjennom begge sider av saken, fordi de kan snakke relevantly for begge parter.

Tips

 • Kutte båndene kan innebære å miste felles venner. Ta dette i betraktning før du handler.
 • Ta ansvar for dine handlinger, men ikke la noen (inkludert deg selv) klandre deg falskt.
 • Anerkjenn når positive tiltak (som i forrige tips) ikke kan fungere. Du er slutt dommer over din situasjon. Derfor bør du velge med omhu før du handler på impuls alene. Ta litt (men ikke for mye) tid til å tenke gjennom ting før du handler.
 • Det er godt å være snill, kjærlig, myk og mild. Det kan synes vanskelig, men dette er noen ganger bedre enn mer negative og / eller permanente tiltak.

Advarsler

 • Sørg for at du vet hva du får inn. Langsiktige løsninger på kortsiktige problemer er farlige.
 • Prøv å huske, kan det ikke være en god idé å tolerere de med hvem din personlighet synes å være i konflikt.
 • Hvis noen (inkludert deg) er gjentatte ganger eller stadig å være respektløs, frekk, truende eller voldelig mot deg så kan det være bedre å løse problemet permanent. For eksempel: Komme en skilsmisse, avslutte jobben eller bytte til en annen avdeling i selskapet, bryte opp, flytte, og kutte av alle bånd og kontakt med den personen.