Wkano

Hvordan å urinere utenfor diskret

På ingen måte er noen velsignet med en blære enn kan håndtere flere drinker. Dessverre for alle trang til å urinere kan komme på vanskelige tider, og det er ikke alltid et bad i nærheten. Dette er en stor bekymring for bar hopping, som alkohol bidrar til mer hyppige turer til badet. I denne guiden vil du lære hvordan du diskret avlaste deg utenfor baren for å hindre enhver form for forlegenhet væte seg i offentligheten kan forårsake.

Trinn

Hvordan å urinere utenfor diskret. Konsumere mengden av drikkevarer på en bar eller nattklubb som kreves for at du skal urinere.
Hvordan å urinere utenfor diskret. Konsumere mengden av drikkevarer på en bar eller nattklubb som kreves for at du skal urinere.
 1. 1
  Konsumere mengden av drikkevarer på en bar eller nattklubb som kreves for at du skal urinere. Avhengig av størrelsen på blæren dette kan ta 2-5 øl eller 2-4 Blandede drinker. Dette er bare et grovt anslag og skal ikke benyttes til definitiv referanse. Individers urin holding kapasitet varierer sterkt, i tillegg til sin evne til å ikke "bryte forseglingen", som kan betegnes som å gi etter for deres første vannlating på natten, som utgir seg for å føre til flere senere og ofte hyppige turer til bad. Andre ofte kaller det point of no return.
 2. 2
  Finn ut om du valgte et egnet sted å tømme blæren. Dette er ofte den vanskeligste delen av natten som det er mange andre bar lånetakerne og politi vandrende i gatene. Stol på dine venner til å holde utkikk, og pass på at området er klart før du begynner. På forhånd bli enige om en "faresignal" med vennene dine til å subtilt bringe til din oppmerksomhet at dette ikke er et trygt sted på gaten for å tisse. Et høyt hoste vil fungere, kanskje en fløyte, i utgangspunktet noe som vil varsle deg vente eller finne et bedre sted. For menn vil urinerer mot en vegg lage en passende cover og la deg ordentlig synlighet å flykte hvis nødvendig. For kvinner, kan en papirkurv eller annen liten gjenstand å dukke bak på gaten er best.
 3. 3
  Mens urinering, være oppmerksom på dine omgivelser og holde vakt opp, men legger stor vekt på hva du gjør for å unngå å få deg våt. Ikke rush selv, eller du kan ha en ulykke. Når du er lettet, knapp eller zip klærne tilsvarende for å hindre noen fra å få ideen om at du bare brukte en gate som toalettet.
 4. 4
  Casually gå bort fra åstedet og fortsetter å snakke normalt med vennene dine. Hodet til en annen bar og gjenta hvis en annen nødsituasjon oppstår. Husk å være trygg og ikke drikke og kjøre.
 5. 5
  Unngå all high-five aktivitet før riktig håndvask er perfomed.

Tips

 • Hvis buksene er utstyrte, zippe dem når du er ferdig. Uforsiktig glidelås drift spesielt hos menn kan føre til store smerter.
 • Når svært beruset, bruke veggen av bygningen eller hva er nær ved å lene seg mot å hindre deg fra å falle mens urinering.
 • Lyden av urin sprut på visse objekter kan være litt høyt og reverbating til tider, unngå sikte på hule gjenstander som kan forbedre lyden. Jo mer metallisk og glatt objektet er, og jo lenger den urinstrålen reiser, jo høyere støy. Omvendt, grov, solide objekter absorberer lyd.
 • Hvis mulig, mål urinstrålen på en mur / tre / sement vegg, tre / busk eller munningen av en nær venn liggende på bakken mellom en og to meter unna omtrent en fot ned. Den urinstrålen mål i dette tilfellet blir ofte omtalt som "sweet spot", minimere både lyd og sprut.
 • Aldri velge en farlig sted å bruke og har alltid vennene dine i en trygg avstand. Imidlertid er personvernet alltid verdsatt så la dem et stykke, bortsett fra din nære venn, mens du går.
 • Kvinner bør holde kluter med dem du skal rense med etterpå. Bare bruke vev eller servietter til å tørke. Etterpå slipp kluter ladylike og forlate dem. Hvis du ikke har noen våtservietter bare spør vennene dine til å hjelpe deg ut.
 • Det er en ting kjent som en. Det er der en kvinnelig knebøy i et skjørt mens du holder undertøyet hennes på. Hun tisser bare gjennom dem. Dette kan brukes for å unngå å utsette fuktemidler eller private områder. Hunnen kan også trekke over trusen slik at hennes undertøy er ikke så våt.
 • Være hygenisk og vaske hendene når du skriver inn en etablering etterpå.

Advarsler

 • Offentlig urinering er en ulovlig handling bortsett fra i delstaten Washington, og muligens andre. En pågripelse kunne resultere i en bot, domstol innkalling, en natt i fengsel, og i mer enn noen få stater, overbevisning av en sex kriminalitet og livslang registrering som en seksuell overgriper! Disse trinnene er bare å bli brukt i den tilstand av en blære nødsituasjon mellom stolper når det ikke er noen toalettene i sikte. Bruk på egen risiko.

Ting du trenger

 • Flere drinker på en bar eller annen drikking etablering å fylle opp blæren nok for deg å raskt trenger å gå mens du går til din neste drikking destinasjon.
 • Venner til å tjene som titt-outs.
 • En virkelig nær venn som er villig til å stille drikke gyllen nektar... direkte fra kilden.
 • En øde delen av gaten mangler tilstedeværelsen av andre mennesker og politi.