Wkano

Hvordan å utvikle en hudpleie rutine for tørr hud

Har du tørr, stram og sensitiv hud i ansiktet ditt? Føles det ubehagelig tørket ut, og ser flassende og noen ganger rødt, kløende og sår? Så din hudtype er tørr. Enten du har alltid hatt tørr hud, eller det er vintervær eller sterke hudpleieprodukter som er forårsaket dette, er det ingen grunn til bekymring. Ved ganske enkelt å utvikle en rask hudpleie rutine, for å hjelpe tørr hud fra innsiden og ut, vil huden din føles flott ut og være fuktig, men ikke fet på kort tid.

Trinn

Hvordan å utvikle en hudpleie rutine for tørr hud. Først opp, gi ansiktet en rask sprut med varmt vann, bare for å friske opp og åpne søvnige øyne.
Hvordan å utvikle en hudpleie rutine for tørr hud. Først opp, gi ansiktet en rask sprut med varmt vann, bare for å friske opp og åpne søvnige øyne.

Mornings

 1. 1
  Først opp, gi ansiktet en rask sprut med varmt vann, bare for å friske opp og åpne søvnige øyne.
 2. 2
  Nå, bruk en mild fuktighetsgivende rensemiddel, spesialisert for tørr og sensitiv hud typer. Velge en naturlig en, eller en som (i tillegg til å være fuktighetsgivende) har ingen sterke kjemikalier i den. Massere rensemiddel i våt hud, og følg instruksjonene på produktet, før du skyller av med varmt vann.
 3. 3
  Deretter kan du bruke en toner, som de er sagt å hjelpe fuktighetskrem suge på, men noen kan være harde og tørre ut huden. Jeg liker å bruke rose vann som et alternativ.
 4. 4
  Deretter er det tid for fuktighetskrem. Hvis du har noen spesielle kremer for tørre flekker, er det på tide å bruke dem, før du plukker en tynn daglig fuktighetskrem for sensitiv hud. Bare bruke et tynt lag av dette, masserer den inn med sirkulære bevegelser.
 5. 5
  Nå bruker en dagkrem eller solkrem. Dette vil bidra til å beskytte huden din, og hvis du velger en fuktighetskrem for tørr og sensitiv hud, vil det også bidra til å holde huden hydrert gjennom hele dagen.
 6. 6
  Hvis du liker å bære foundation, velger en farget fuktighetskrem i stedet, eller et mineral foundation for tørr hud. Bare gjelde en liten, men hvis du trenger ekstra dekke opp, bruke concealer eller highlighter.

I løpet av dagen

 1. 1
  På skolen morgen friminuttene, eller på din kaffepause, nappe til toaletter og bruke en annen tynt lag med fuktighetskrem som du brukte i morgen. Igjen, massere det i grundig, og vier spesiell oppmerksomhet til tørre flekker. Sørg for at fuktighetskrem er olje gratis, og hvis huden din fortsatt føles fuktet og hydrert før morgenen pause, deretter hoppe over dette trinnet.
 2. 2
  Mens du er på toalettet, ta deg tid til å bruke en god leppepomade eller smør (The Body Shop gjør flotte seg!). Hvis du fortsatt liker å bære leppestift og gloss også, deretter bruke et godt lag med balsam før, og deretter bruke leppestift / gloss / farge på toppen.
 3. 3
  Også, kjøpe en stor flaske med vann på denne tiden. Drikkevann bygger opp huden fra innsiden, og selv om du klar ta en drink med deg, vil litt ekstra væske ikke gjøre noen skade. En stor drink vil vare hele dagen.
 4. 4
  På midten av dagen, er det tid for lunsj. Grab en annen drink (som du bør drikke minst to liter vann hver dag), og få en sunn lunsj. Vannbasert frukt og grønnsaker er anbefalt å hjelpe tørr hud, samt frukt og grønnsaker rike på antioksidanter og vitamin A, B, og C. Et par ideer er å få inn en grønnsakssuppe, og en fruktsalat til dessert, eller kanskje en sunn salat, et par stykker av frukt og litt yoghurt?
 5. 5
  Før du nødt til å gå tilbake til arbeid / skole / jobb etc etter lunsj, igjen, pop inn i toaletter igjen. Det kan være lurt å fylle opp på noen fuktighetskrem eller solkrem.
 6. 6
  Under resten av dagen, spise sunt, drikke masse, og holde på toppen av din tørr hud ved fuktighet hele tiden.

Før sengetid

 1. 1
  Start med å få deg selv en sunn kveldsmat som vil hjelpe din tørr hud. Prøv et glass melk med noen jordbær.
 2. 2
  Neste opp, splash ansiktet med litt lunkent vann, før du bruker en mild make-up remover. Sørg for at det er for sensitiv eller tørr hud, samt å være effektive.
 3. 3
  Nå bruker den samme milde rengjøringsmiddel som den som brukes i morgen, igjen, massere det inn før skylling av. Du kan deretter bruke rosevann igjen nå hvis du vil.
 4. 4
  Deretter bruker du en tykk kremet fuktighetskrem, eller en rik nattkrem. Ved hjelp av en av disse vil synke ned i løpet av natten, og nære det mens du sover, og etterlater huden din følelse mer fuktig i morgen. Påfør et godt lag, betaler spesiell oppmerksomhet til tørrere områder.
 5. 5
  Til slutt, ta deg av til sengs, og sette en flaske med vann i nå.

En gang i uken

 1. 1
  Ukentlig, kan folk med fet eller kombinert hud bruke en peeling for å rense porene og fjerne døde hudceller. Men for folk med tørr hud, kan exfoliators være harde og tørking for huden. I stedet, bare forsiktig massasje huden i sirkulære bevegelser med en vask klut for å fjerne døde hudceller før du bruker din daglige mild rens og fuktighetskrem.
 2. 2
  Dessuten kan alle hudtyper dra nytte av en ansiktsmaske en gang i uken. For tørr pårørende, se opp hjemmelaget ansiktsmaske oppskrifter eller kjøpe en fuktighetsgivende, fuktighetsgivende og helst naturlig én (Lush har store ansiktsmasker for alle de forskjellige hudtyper!). Vanlige ingredienser til hjemmelagde ansiktsmasker for tørr hud kan inkludere honning, olje, bananer, yoghurt, melk og noen ganger smør og sjokolade.
 3. 3
  Med denne rutinen, bør huden din skal være mye bedre på kort tid. Plus, vil du få fordelen av å spise sunt hvis du spiser noen av de matvarer som er nevnt for å hjelpe tørr hud!

Tips

 • Husk alltid å være fornøyd med huden du er i!
 • Når du velger daglig rengjøringsmiddel, plukke en mild kremet en som er alkohol gratis. Skum rensemidler kan tørking.
 • Du kan være i et rush, men når du bruker rensemiddel, er en av de viktigste tingene å gjøre massere det i. Dette vil stimulere olje til å produsere i huden din.
 • Er du ikke så glad i å rent vann? Foretrekker noe med litt smak? Bare presse saften ut av noen av frukt som er nevnt tidligere, og legge til et glass et vann. Det vil smake godt!
 • Også velger matvarer som har et høyt svovelinnhold, slik som egg.
 • Som vann er en av de viktigste tingene for fuktig, hydrert hud, når du bruker fuktighetskrem, splash ansiktet først, og uten å klappe den tørr, påfører fuktighetskrem. Dette vil bidra til at vannet trekker inn
 • Personer med tørr hud bør unngå å bruke varmt vann på huden sin, som det ofte gjør huden føles stram og tørr.
 • Få en tidlig kveld, som en annen viktig ting for stor hud er søvn. Det lysner huden, blir kvitt mørke ringer under øynene, og frisker opp huden din mens du sover. Så skjønnhet søvn gjør virkelig eksisterer!
 • Også, kan mosjon og frisk luft gjør underverker for huden din. Så hvorfor ikke gå til skolen? Eller ta en tur rundt i parken i lunsjpausen? Eller kanskje ta deg tid til å gå for en joggetur etter jobb / skole. Du kan ende opp med å utvikle en ny hobby!
 • Slå opp sunne oppskrifter som involverer frukt og grønnsaker med vitamin A, B og C i dem (for huden reparasjon og fornyelse), og er vannbasert (for hydrering). Noen grønnsaker inkluderer gulrot, selleri, agurk, paprika og spinat, og noen frukter er jordbær, appelsiner, druer, blåbær, tomater og aprikoser.
 • Hvis du er hjemme ved lunsjtid, hvorfor ikke koke opp en omelett med paprika og spinat på toppen, deretter blande noen av de fruktene som er nevnt eller en sunn smoothie snack? Eller kanskje prøve en hjemmelaget suppe med noen av grønnsaker nevnt eller legge noen av dem til en gryterett eller gryte, og foreta en frukt pavlova, terte, salat eller iskrem til dessert? Du kan selv bare skvette litt hakket frukt eller veg nevnt over noen av dine favoritt retter!
 • Har du ikke tid til å gå ut å kjøpe en fuktighetskrem? Bare bland en teskje olje (for eksempel kokos eller avocado), med to teskjeer honning og ca 2 ts rosevann, og hell i en liten beholder. Dette fuktighetskrem er naturlig og skånsom mot huden, slik at du kan legge større mengder av ingrediensene slik at det blir flere anvendelser av det.
 • Er du på vei til skolen / jobben mens du leser dette og har tørr hud, men har ikke gjort noen av de ovenfor? Ikke bekymre deg, det er en ting som vil spare din tørr hud i mellomtiden. Vaselin, vaselin eller aloe vera gel! De fleste jenter kvinner, og noen ganger menn har denne type ting med dem hele tiden. De vil berolige tørre flekker og lindre tørr stram hud.

Advarsler

 • Ikke sikker på om et produkt vil irritere huden din? Gjøre en patch test ved å bruke litt av produktet på baksiden av håndleddet. Permisjon for ganske lang tid, og hvis området blir irritert, rød, kløende eller sår i uansett, vaske det hele av, unngå å bruke, kaste produktet i hyllen, og absolutt ikke sette produktet i nærheten av deg huden igjen, eller hvor som helst i nærheten av din ess!
 • Alternativt, hvis du har fet hud, se opp rutiner for at hudtype å utvikle noen gode måter på hvordan å håndtere med den.
 • Les ingrediensene på baksiden av alle fuktighetskremer, rensemiddel, leppepomader etc, for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. Hvis du er, skal du ikke bruke produktet!
 • Når du bruker noen krem, rensemiddel, balsam osv til huden din, være forsiktig for å unngå dine øyne og hår linje. Hvis produktet ikke er for leppene, unngå leppene også når du søker.
 • Gjør det samme for sensitiv hud (som er veldig tørr, blir betent og blir irritert lett, er kløende og ofte rød og sår), og normal hud (som håndterbare og balansert).
 • Hvis huden din er veldig tørr og ser ikke ut til å bedre seg, kanskje du har en hudsykdom som eksem. Se legen din.
 • Hvis du vet at et bestemt merke eller produkt irriterer huden din i uansett, så ikke bruke det i det hele tatt.
 • Har du tørre flekker på huden din, men også fet områder? Eller har du tørketrommel kinnene og en fet T-sone, utsatt for flekker? Så du har kombinert hud. I stedet for å følge denne rutinen, se opp rutiner for kombinert hud, som noen av denne rutinen for tørr hud kan være å fuktighetsgivende for fet områder.
 • Hvis du er allergisk mot noen matvarer som er nevnt, ikke gjør, spise eller drikke dem.
 • Husk å følge alle instruksjonene nøye på det produktet du skal bruke.
 • Du vil bli veldig imponert over resultatene hvis du følger denne rutinen!