Wkano

Hvordan å være arrogant

Arroganse sies å være en dyd, spesielt i sammenheng med enkelte yrker på senior leder eller ekspert nivå. Her er hvordan du kan lære hva arroganse er og hvordan du kan dra nytte av bruken.

Formålet med arroganse er å la dem som du egentlig ikke verdi allikevel vet at du er bedre enn dem på en bestemt aktivitet eller i karakter. Folk har en tendens til å finne ut hvor dyktig du er, uansett hvordan du velger å handle. Fungerende arrogant, derimot, er en grei løsning som vil ha en nesten umiddelbar effekt. Dette er, selvfølgelig, antitetisk til poenget med å komme overens med andre mennesker, men det er et valg for deg å gjøre.

Den samlede fordel å bruke arroganse blir behandlet som en overlegen person. For å få den røde løperen behandling, må du virkelig akseptere og overholde strenge arroganse protokollen. Denne behandlingen kan godt oppveie mangel av å bli likt hvis du trenger å vedta en slik personlighet i en profesjonell sammenheng, eller fordi du trenger for å holde folk på avstand fra deg, uansett grunn.

Trinn

Hvordan å være arrogant. Tror du er så god som du sier du er.
Hvordan å være arrogant. Tror du er så god som du sier du er.
 1. 1
  Tror du er så god som du sier du er. Så fortell deg selv at du er den beste og tar stolthet i hver eneste ting du gjør. Virkelig ta denne holdningen om bord i alt av tankene dine og forkaste de niggling tvil, bør det være noen. Vit at du er fantastisk på alle måter.
 2. 2
  Ha en stille tilstedeværelse og aura. Kroppsspråket må reflektere en høyere status verdi - stå oppreist alltid, gjøre trygg målrettet bevegelser, ikke ofte, og gå med lange skritt. Forbli reservert og stirre kritisk på mennesker og oppgaver.
 3. 3
  Ikke bare snakke overlegen; være overlegen. Dette krever innsats på dine vegne for å vise at du vet mer enn andre, noe som betyr at du må vite mye om bransjen, yrke eller aktivitet som du opprette din overordnede status. Har du ikke hull eller du vil bli utløst opp av noen som vil målrette deg.
 4. 4
  Sette de høyeste standarder for etikette som ditt yrke kaller. Bruk alltid oppførsel til din fordel. Å være arrogant betyr ikke å være uhøflig og glemme ens grunnleggende etikette rundt andre. Manners tjene som et middel som du opprettholder din aloofness og holde andre fjernt - på en sosialt akseptabel måte.
 5. 5
  Bruk et kredittkort i stedet for et kredittkort. Dette viser at du administrere dine egne utgifter, og ikke stoler på en bank for å gjøre det for deg.
 6. 6
  Kle seg godt. Walk the talk med fin og ryddig klær. En dyr dress, jakke eller sjal rundt kjolen er verdt 50 billige versjoner. Det varer lenger og etterlater et varig inntrykk.

Tips

 • Å være best på alt er for mye arbeid, så skryte din overlegenhet strengt i områder hvor du ikke kan bli utfordret. Det betyr å være fokusert på hva du er virkelig god på.
 • Som du blir mer arrogant, vil du til slutt være å tvinge deg selv til å leve opp til din egen hype. Tenk på det som en tvungen selvutvikling.
 • Arroganse er best brukt med sarkasme eller noen ellers cutting bemerkning som bestrider ikke uttalelser fra andre, men bruker ordspill å slå andres ord mot dem. Dette kan bety at du må jobbe hardt med å øke din repertoar av come-backs, vittig ordtak og sarkastisk quips.
 • Ekte arroganse, når den brukes riktig, gir inntrykk av din oppfattet følelse av overlegenhet, rikdom og prestasjon uten å diskutere det. Det utstråler rett og slett.
 • Å være arrogant er forskjellig fra skilte dine prestasjoner eller materiell rikdom. Arrogante mennesker trenger ikke å kringkaste felles prestasjoner av livet.

Advarsler

 • Aldri være arrogant med dem du virkelig verdi eller respekt. Det formål å være arrogant er å "tone ned" eller slå dine kritikere eller de som er litt mer fornøyd med seg selv enn de burde være. Det er også en måte å holde en arbeidsplass i Thrall av deg, men det kan slå tilbake om arbeidsplassen er et offentlig-inspirert ett eller fylt med drømmere, lenestol sosialister og die-hard kynikere.
 • Ikke bli for arrogant. Det er en fin linje mellom å være arrogant og en total idiot.
 • Hvis du hevder å være overlegen i et område der du mangler kompetanse eller kompetanse, vil din arroganse falle fra hverandre og miste sin effekt.
 • Du bare prøver å klatre opp på ryggen av dem som du ikke stoler på eller på annen måte ikke liker. Ikke gjør det samme rundt familie, venner eller verdsatt arbeidskolleger.
 • Noen mennesker kan ikke liker deg og tror du er en show-off.