Wkano

Hvordan å være en guttejente

Føler du deg begrenset av kjeder av kvinnelighet? Er du skremt ved tanken på sminke? Ikke alle jenter ønsker å være glamorøs, og noen ganger hun bare ønsker å være en av gutta. Her er hvordan å gå utenfor boksen og være en guttejente.

Trinn

Hvordan å være en guttejente. Unngå iført myke og pulveraktig farger som de er pesten.
Hvordan å være en guttejente. Unngå iført myke og pulveraktig farger som de er pesten.
 1. 1
  Unngå iført myke og pulveraktig farger som de er pesten. Lys rosa er tillatt. Men du trenger ikke alltid å bære dristige, mørke farger som marineblå, skogen grønn, brun og svart. Camo er et godt mønster å feste med.
 2. 2
  Være fysisk aktiv, spesielt med sport, og gjør det oppriktig. Ikke delta i et team bare for å utvinne feltet for potensielle kjærester. Kast deg inn i spillet, komme i kontakt med din indre konkurrent, og ikke vær redd for å bryte en svette. Prøv en veldig kul sport som kampsport. Du får en god treningsøkt, møte flotte mennesker og lære noe som du virkelig kan bruke.
 3. 3
  t ry videospill t> Det er relativt aktive, og med opp til fire personer spille kooperativt, kan du få venner og rock til alle typer god musikk. Se etter andre spill som tilbyr konkurranse og samarbeid i samme pakke, slik som å være i stand til å jobbe med noen som en likeverdig, eller ødelegge dem i konkurransen.
 4. 4
  Velg klær som tillater deg å bli fysisk aktive ved slipp av en lue. Jeans, t-skjorter, og trenere er alltid en god innsats. Høye hæler, skjørt, kjoler og "ganske små rosa hår klipp 'er no-nos hvis du har planer om å gjøre noe fysisk den dagen. Før du forlater huset, spør deg selv: "Hvis noen inviterte meg over å spille fotball, ville jeg nødt til å slå dem ned på grunn av måten jeg kledd?" Hvis svaret er ja, bør du vurdere noe annet.
 5. 5
  Få vant til å høre folk rundt deg oppstøt og gjøre andre ubehagelige lyder og lukter med kroppen sin. Odds er, du kommer til å tilbringe mye tid omgitt av testosteron, som ikke alltid favoriserer god hygiene og etikette. Men bare delta i. Etter hvert vil du kunne oppstøt abc-tallet og har raping konkurranser med gutta.
 6. 6
  Ikke vær gutt gal. Hvis du ønsker å være som en av gutta, kan du ikke være så mye i gutta. Ingen ber deg å unngå tiltrekning til det motsatte kjønn! Bare ikke gjør det midtpunktet i ditt fokus. Det er mye mer til livet enn besatt over gutta.
 7. 7
  Lær hvordan du kan snakke. Ikke sprut eller snakke i en virkelig høy pitched stemme. Finn riktig volum og pitch, og ikke mumle. Sørg for at du høres. Banning betyr ikke at du er en guttejente, heller, så ikke overdriv. Den kan høres billig og falsk hvis det brukes for mye. Du trenger ikke å bruke "Dude" eller "mann" eller "awesome", men hvis du tror det hjelper deg, og du er komfortabel med det, gå videre. Snakk som du normalt ville, men uten angiveri og blir for dramatisk.
 8. 8
  Begynner å henge rundt gutter og iført non-girly klær.
 9. 9
  Du kan selv ønsker å handle på guttenes del til tider. Ingenting er for stramt eller noe som vil hindre deg fra å være komfortabel. Løs og baggy er veien å gå, men du trenger ikke å gjøre det hvis du ikke vil. Du bør ikke bry seg så mye om hvordan håret ditt ser ut, eller hvis neglene er i orden eller ikke.
 10. 10
  Du kan fortsatt være venner med total shopping, lipgloss kjærlig, hip svingende jentete jenter, og du kan noen ganger være en jentete jente også!
 11. 11
  Poenget med en guttejente er å bli respektert av det motsatte kjønn, og for å gjøre det klart at du ikke er en "premie" eller seksuelt objekt, men en jente til å jobbe hardt for å tjene og bli respektert av.
 12. 12
  Lær å skate eller gå på scooter. Etter skolen du og vennene dine kan gå til skate parken og har skøyter konkurranser.
 13. 13
  Setter pris på at du er en av gutta, og de ​​vil akseptere deg lettere enn de jentete jentene at de erte.
 14. 14
  Observer gutter og hvordan de går. De bruker ikke hendene på hoftene eller svingende hofter, de bruker sine skuldre og ta store skritt fremover.
 15. 15
  Løpe mye. Du ønsker ikke å bli igjen i støvet når du er racing med en venn. De kan få en liten overraskelse når en guttejente passerer dem.
 16. 16
  Sjansen er at de vil spørre om du ser hardcore viser mer ment for mannlige publikum. Hvis de spør deg, svar. De vil like det.
 17. 17
  Ikke vær redd for å komme ned og skitne, slitte gress flekker på jeans, opp sko, det er en ekte guttejente rett der. Men hvis du tror det er å gå for langt, er det fint. "Gjør hva som er komfortabel med deg."
 18. 18
  'Bruk noen gutteaktig klær "som un-juveler jeans eller kamuflasje bukser. Du kan også bare ha baggy bukser. Cargo shorts eller avklipte er gode også. For en skjorte kan det være lurt å kjøpe noen veldig baggy t-skjorter med gutteaktig design. Du ønsker kanskje å bruke skateboard sko eller snakke. Å være en guttejente handler ikke bare om klær. Det handler om holdning til livet, og den respekten du ønsker å få. "
 19. 19
  Spøke rundt mye.
 20. 20
  For badedrakter, er det ganske enkelt. 'En god badedrakt er styret shorts, noen svømmetur dress under, og et utslett vakt overtop å se mer gutteaktig.
 21. 21
  Det hjelper hvis du ikke får hetta ut på små ting og prøver å virke modig selv om du ikke føler det. Du snart vil!
 22. 22
  Prøv å bruke sports BH og tank-topper, de er mer behagelig. Igjen, hva er komfortabel med deg. Hvis du ikke kan gi opp etter wire bra, gjør det ikke.
 23. 23
  Hvis du har en mobiltelefon, er texting bedre og bruke ekte slang.

Tips

 • Ikke la jentete jenter skal bety for deg... eller noen andre, for den saks skyld. Lær å takle det uten skriking, gråt eller se dum. Hvis de ikke aksepterer deg for den du er, så revurdere hvis dere er venner eller ikke.
 • Mange jenter (gutter liker det) ser ned og ikke forbinder med en guttejente, men så mange jenter er overfladisk, og du bør ikke om hva de synes. Gutter er mer vennlig og akseptere. Så hold deg til dem. Du vil etter hvert finne dine virkelige venner.
 • Gå ut og nyt naturen. Nøkkelen er å ikke være redd for edderkopper, insekter og lignende. Eller, hvis det er en girly-girl skriker om feilen foran henne plukke den opp og flytte den utenfor. Det imponerer virkelig gutta å vite at du ikke er redd for skumle ting, men alt har en rett til å leve.
 • Slutt og viktigst huske at en guttejente er ikke en bestemt stil, men heller en jente fjernet fra Princess stereotypier presset av media. Det handler om å gjøre hva du vil og kle komfortabelt, noe som er ganske mye hvordan de fleste gutta bor.
 • Å være en guttejente er mest naturlig. Du kan handle i jenter seksjoner, men sørg for å kjøpe jeans eller T-skjorter, ikke mini-skjørt. Du kan ha fine klær på anledningen, kanskje til en dans eller fest, men sørg for at det passer deg og ser ikke ut som du har prøvd for hardt å imponere noen. Nøkkelen til å være en guttejente er å passe inn i livsstilen naturlig, for ikke å se ut som du er tigge gutta å henge med deg. Guttejenter er bare jenter som ikke liker å være jentete-jenter, så det er som du bør være.
 • Aldri være redd for å la din kreative side show.
 • Ikke ha høyt make-up.
 • Ikke bry deg med sminke eller neglelakk med mindre du føler for det. Du trenger ikke å kle seg for å glede noen andre, men du trenger ikke å se ut som road-kill å være tøff, heller. Hvis makeup brukes, ikke overdose på det. Bare litt, og ikke for mye å gjøre deg virke jentete.
 • Du trenger ikke å like sport. Det er en del av den stereotypen. Dataspill kan være et bedre alternativ.
 • Vær deg selv. Kle slik DU vil, og ikke bli en guttejente bare fordi alle andre er.
 • Ser bra noen ganger. Ikke opptre ekstremt som en fyr, siden det er bare å være stereotype.
 • Alltid ha håret trukket tilbake i en hestehale, eller klippe det kort, men ikke så kort at den holder seg til hodet ditt når du svetter. En lang flette er greit også. Vask håret så mye som er nødvendig. Børste / kam det hver dag og pass på å holde det ryddig. Ikke holde fikle med håret ditt når du er i offentligheten. Langt hår betyr ikke at du er jentete, heller. Hvis du ønsker å få håret klippet, ikke får det for kort med mindre det virkelig passer ansiktet ditt. Sørg for at den er stylet riktig. En lagdelt kutt er stor, fordi det gjør håret lettere å håndtere hvis det er tykt, og det ser bare fantastisk når du setter den i en hestehale. Ikke jentete, heller. Det ser ganske skater-ish.
 • Dine intensjoner er viktig. Hvis hensikten er å komme tomboyish men ikke miste daintiness, femininitet, og søthet, så vil du ikke være i stand til å ha alvor løshet som gjør en guttejente hva hun er.
 • Trene. Dette betyr ikke at du bør gå til gym og løfte enorme vekter hver dag, bare holde vekten på et sunt nivå og husk å gjøre push-ups!
 • Ikke ha blomstrete rosa kjoler. Og unngå iført smykker mye. Hvis noen gutter inviterer deg til å spille fotball eller et dataspill for gutter, ikke slå dem ned.
 • De guttejenter jeg vet er jenter som ikke bryr seg om hva andre synes om dem. Hvis du er noen som lever for å behage og får komplimenter, ikke blir en guttejente.
 • Ikke vær på mobiltelefonen din 24/7, men å ha en er ikke dårlig, heller.
 • Når du må handle, gå til en skate butikk eller et sted som selger ting du liker.
 • Ikke vær redd for å sprute over gutter med dine venninner.
 • Ikke ha kjoler, bare shorts og en løs tee skjorte.
 • Hvis du er ute etter klær, trenger du ikke å gå til noen skate shop du finner i kjøpesenteret. Hvis du går shopping på et sted som Kohls, bare hodet rett for guttene avdelingen hvis du foretrekker å bruke gutteklær. Ikke bekymre deg hvis du ser en gutt der som du vet.
 • Ikke forandre deg selv for en gutt. Det er ikke verdt det.
 • Du trenger ikke å forandre hvordan du ser ut eller hva du slitasje, bare hvordan du handler.

Advarsler

 • Ikke prøv for hardt. Hvis du stadig sier ting som "Dude, jeg hater jentete jenter" og endre seg fort, vil du se ut som en total poser og ingen vil ønske å henge med deg. Endres sakte, og bare handle hvordan du føler deg. Dessuten, hvis du er komfortabel å være en guttejente, vil du ikke ha noen problemer med folk som ønsker å være girly-girls. Alle bør være som de er, og hvis du ikke liker noen som er jentete, ikke peke dem ut og si at du hater dem fordi de er jentete.
 • Dette kan være en vanskelig livsstil. Du må ta jentete jenter gjør narr av deg. Bare ignorere det eller komme opp med et vittig svar.
 • Hvis du har sett guttens jeans, de er litt dratt opp, ikke enormt dratt.
 • Hvis du er i high school folk kan anta at du er lesbisk. Høflig korrigere dem hvis de er feil. Forklare deg akkurat som å være en guttejente eller føre en atletisk livsstil og er ikke i jentete ting.
 • Hvis du allerede har vært guttejente for en stund, kanskje noen av vennene glemme at du er ikke bare en av gutta. Hvis det er slik du ønsker å bli sett, er det fint, men det kan være pinlig hvis du er på et offentlig sted, og de sier noe. En annen ting du kan ikke bare hoppe fra guttejente til pen. Som vil kaste dine venner av. De vil være litt nysgjerrig.
 • Hvis du er en jentete jente endring til en guttejente, kan du fortsatt beholde dine gamle venner.
 • Bare fordi du er en guttejente betyr ikke at du må glemme din personlige hygiene, men du trenger ikke å tilbringe timer på badet hver morgen. Dusj minst en gang om dagen. Selv om guttene kan lukte dårlig etter et spill av fotball, prøv å ikke lukte så ille. Bruk deodorant og holde deg ren.
 • Du kan fortsatt være venner med lipgloss-elskende, rosa super make-up jentete jenter så lenge du ikke blir ett.
 • Aldri ha mere av de søte små kjoler, vil det ødelegge tomboy rep.
 • Ikke vær flate ut uhøflig å jentete jenter, det gjør deg ut for å være en dust.
 • Dine foreldre kan bli opprørt, spesielt din mor. Hvis hun er veldig jentete og liker å henge ut med deg, kan hun bli opprørt du er i endring. Ikke bekymre deg, bare forklare du bytter, men du er fortsatt den samme personen.
 • Ikke bli så fanget opp i å være en guttejente som du glemmer å være deg selv. Du kan bruke sminke og pene klær og fremdeles være "en av gutta".