Wkano

Hvordan å være en kul jente i femte klasse

Hvis du er i femte klasse, og du er ikke så populære, les denne guiden til å bli en kul, sofistikert, og en populær jente!

Trinn

Hvordan å være en kul jente i femte klasse. Ikke lat som om du er noen andre.
Hvordan å være en kul jente i femte klasse. Ikke lat som om du er noen andre.
 1. 1
  Bruk kreative klær. Bli den trendsetter. Slitasje casual klær som ser søte, slik som merkenavn klær som Aeropostale, Abercrombie, Hollister, Gap, northface jakker, eller skinny jeans. Ikke ha Justice klær (det gjør at folk tror du vil være kul, og de vil ikke kalle deg kul). Du trenger ikke å være moteriktig å være kul, though.
 2. 2
  Spille sport! Ikke vær en geek! Jeg kjenner noen jenter som tror alt om skolen. Vel, hvis du ønsker å være populær, må du bryr deg om skolen, men det kan ikke være alt du bryr deg om. Gjør en sport som involverer dine interesser, som svømming, turn eller fotball.
 3. 3
  Ikke lat som om du er noen andre. Bli hvem du virkelig er!
 4. 4
  Har. Ingen liker skittent hår, stinkende armhuler, eller stinkende føtter. I stedet:
  • Ta dusjer ofte og mye bad hjemme (dusjer på skolen er bra også!)
  • Bruk lipgloss
  • Bruk deodorant
  • Ikke sladre. Tattling viser bare at du er en liten baby som forteller om mennesker! Kule jenter ikke tattle. Men, hvis det virkelig er en situasjon hvor du trenger å fortelle en voksen at noe er galt, så. Det er en forskjell mellom tattling og gjør det rette.
 5. 5
  Tenk deg dette: Du går ut med lunsj og deretter, oops, slippe serviett, så du plukke den opp når, oops, droppet gaffel. Når du kommer til melken kontoer du skli på et vått gulv, og pizza får hele skjorta. Ikke noen gang komme opp, kaste bort pizza, og jag til badet. Bare le av det. Det vil gjøre alle pinlig ting går unna. Alltid ser ut som livet ditt er perfekt akkurat slik det er. Men ikke le for mye eller folk vil tro du er rar. Ikke>
 6. 6
  Ikke mumle. Aldri snakke for høyt eller for lavt. Sørg for at du alltid bevege leppene.
 7. 7
  Ha alltid med en kleenex i lomma, eller et sted i nærheten. Du definitivt ikke ønsker å være i en situasjon der du har en rennende nese og har ikke noe for å stoppe det bortsett fra fingrene. Når du tar Kleenex ut, kan det gjøre at du ser kul i orden (som ryddig er kult).
 8. 8
  Ikke vær en tilhenger, eller annet du vil se opp til noen resten av livet ditt! Hvis du finner noen kule, og du har noe til felles, kan du prøve å snakke med dem. Når du har gjort dine snakker godt nok, gå sakte bort, og de vil trolig følge deg. Aldri spør, "oh, hvor fikk du det" eller "OMG, jeg har samme skjorte!"
 9. 9
  Gjør homeparties! Alltid være en god vertinne. Popcorn, filmer, Truth or Dare, og dans er noen av tingene du kan gjøre, har, eller se på en søvn over. Ikke kast for mange parter, og ikke sende ut invitasjoner om bare to mennesker kan gjøre det. Det vil gjøre at du ser sosialt udugelig.
 10. 10
  Ikke henge ut i klikkar. Vanligvis cliques gjør føler andre dårlig, og deretter ingen vil like deg.
 11. 11
  Bli kjent med barna i øverste karakterene. Ikke bare si du kjenner dem! Invitere dem over, bølge "hei" til dem i butikken, og be dem om råd!
  • Å bli sett med populære barn eller attraktive jenter i høyere karakterer (de gutta i klasse din virkelig liker) kan få deg kjent gjennom karakteren sin, også!
 12. 12
  Hvis du ønsker å være populær, alltid vet hva sport er in. Og hvis det er i, gå hjem og øve med en gang. Du kan ikke være perfekt neste dag, men du kan bli litt flinkere til å la oss bare si... cartwheels! Vanligvis i 5.klasse (grunnskole) populære jenter er svært fleksibel og kan gjøre cheer (ikke for fotball, men All Star Cheer). Jeg liker ost.
  • Husk at hvis du kjenner en kul triks (som en back HANDSPRING), vil du bli populær fordi folk vil at du skal lære dem det!
  • Husk at noen steder som kalles kopiering og bare hvilken idrett du ønsker å gjøre, all right.
 13. 13
  Gjøre lekser. Det er flott å gjøre lekser! Som vil gjøre deg lovlig å vert overnatting. Tenk hvis du er i klassen, og du ser gjennom noen lekser du ikke har gjort, det kommer til å se vanskelig.
 14. 14
  Gjør alle spillene! Prøv å finne et bra spill du kan spille, og være i sentrum for oppmerksomheten! Ikke desperat sentrum, men en kul avslappet sentrum!
 15. 15
  Lov sofistikert. Ikke bli for vill eller gal. Være litt sofistikert og moden. Hvis du er vill og gal hele tiden, det blir veldig irriterende, og ingen vil like deg. Men ikke bli for alvorlig, så folk vil tro du er kjedelig og ingen vil komme til noe du vert. Et sted i midten.
 16. 16
  Prøv å ha en mobiltelefon eller noe du kan teksten med, som en ipod touch eller iphone. Har kule bilder og morsomme spill og en tekstil app.
  • Har en rekke kul musikk, liker Trapped Under Ice, Jay Sean, Black Eyed Peas, eller den som er mest populær på skolen din (også har mer enn én sanger). Har mange sanger! Hvis du bare har ti du vil bli tenkt på som "last-minute".
  • Har også en kul sak og sørg for å ha et passord slik at ingen kan se dine personlige ting, som tekstmeldinger.
 17. 17
  Ha en facebook eller myspace konto, avhengig av hva folk bruker på skolen din. Legg alle du kjenner og har kule apps som folk bruker (YoVille, MyFish, etc.). Har også en app der du kan sende folk ting (som elektroniske kort eller noe). I tillegg har en søt, sofistikert up-to-date bilde av deg selv. Ikke avslør for mye eller prøver å se eldre ut enn du er i disse bildene, er det kryper på nettet som søker etter det. Du kan være kul uten oppmerksomhet-søkende gjennom sminke eller avslørende klær. Også, bare legge til venner. Og ikke gjøre passordet opplagt som ditt navn, etternavn, eller beste venns navn.
 18. 18
  Du trenger ikke å ha en e-post fordi da jenter kan sende deg mener e-poster.
 19. 19
  Har en beste venn og mange venner. Å ha massevis av høy klasse venner er ikke en nødvendighet for å være kul.
 20. 20
  Prøv å ikke være venner med de slemme jentene. Ikke vær bety tilbake til dem heller. Til slutt, vil de være de i trøbbel.
 21. 21
  Alltid ta dusj. Du vil ikke ønske å være skitten mens du slår populære.
 22. 22
  Aldri stole på andre populære jenter.
 23. 23
  Til slutt, sørg for å ha tillit. Jenter liker å ha en bestevenn som er sikker på seg selv. Hvis du er fornærmet, bare svare med en sarkastiske comeback, eller en moret utseende, og gange.

Tips

 • Absolutt, under noen omstendigheter, aldri kopiere andres. Det er irriterende og umulig å forholde seg til.
 • Ikke skryte eller hovere! Folk vil tro du prøver å være kul, og du vil bare være mindre kjølig.
 • Ikke skrike eller snakke høyt i gangene. Folk vil synes du er rar.
 • Bare vær deg!
 • Prøv å være en hyggelig person.
 • Ikke prøv å nedgradere andre mennesker vil du bare se mener!
 • Ikke plukke på nesen, ørene, myggstikk, eller noe annet.
 • Ikke opptre som en bortskjemt drittunge!
 • Ikke handle dum og \ eller irriterende å se søt, vil du ikke se søte, hvis du gjør det!
 • Dagens populære stiler for femte klassinger er: Abercrombie, UGGs, Holister, og Aeropostal.
 • Ikke vær venn med bråkmakere, eller annet du vil alltid være i trøbbel.
 • Alltid holde deg oppdatert med alt som skjer i den sosiale verden på din skole.
 • Noen ganger, hvis du burp, det ser søt. Men avstå fra raping hele tiden - det blir irriterende. En liten, sporadisk burp vil gjøre, men ikke rape foran knuse din!
 • Aldri la noen ned når de er avhengig av deg.
 • For stor telefon bakgrunnsbilder få app "Pattrn" Det vil være blå med hvit "P".
 • Prøv iført leggings i henhold shorts med søte gensere i vinter for å være super søt!

Advarsler

 • Husk bare fordi du er populær, betyr ikke alle vil like deg. * Husk å være deg selv ikke prøv å få plass i mye vennene dine vil like deg om hvordan du er. * Sørg for å ikke bety å være slem vil ikke hjelpe deg å få flere venner, vil det bare hjelpe deg å miste flere venner, så vær forsiktig.

Ting du trenger

 • Kreative og sofistikerte klær.
 • Lipgloss / leppestift / Makeup.
 • Attitude: sørg for å vite hva du skal si.
 • Søte øredobber: være en fashionista!