Wkano

Hvordan å være hyggelig fyr, og likevel få jenta

Hvordan å være en hyggelig fyr, og ikke vente for alltid for den jenta du vil ha. Følg disse trinnene, og du kan finne deg selv på vei til å få jenta.

Trinn

Hvordan å være hyggelig fyr, og likevel få jenta. Bare fortsett å snakke.
Hvordan å være hyggelig fyr, og likevel få jenta. Bare fortsett å snakke.
 1. 1
  Vær deg selv. Hvis du liker som du deretter bo på den måten. Ikke endre for andre mennesker. Jenta som er virkelig verdt din tid vil elske deg for den du er, hva du har oppnådd i livet ditt, og ingenting annet.
 2. 2
  Starte sakte. Snakk med henne om enkle ting. Noen eksempler kan være hvilken musikk hun liker, hva hun liker å gjøre med tiden sin, hva hun gjør i løpet av sommeren. Ikke spør disse en etter en, bruke tid på hvert tema, opprettholde en interesse i hva hun sier. Husk, dette er en langvarig prosess, så ikke skru den opp tidlig av å ville jag. Når du har holdt opp med dette for en stund, kan du begynne å få litt mer personlig om de tingene du snakker om.
 3. 3
  Bare fortsett å snakke. Jenter liker gutter som kan være ærlig og snakke om ting i livet.
  • De trenger også en person å lytte til dem og det de sier.
  • Hvis hun ønsker å snakke i timevis, fortell dine venner du er opptatt i kveld. Gjør deg selv tilgjengelig for å snakke er en fin måte å vise henne at du er der for henne. Alle om du ikke er dating, vil hun bli trøstet å vite at hun har en person hun kan snakke med. Selvsagt vil det ta litt tid før hun betror helt i deg. Jenter er naturlig skeptisk til å stole på gutta med sannheten om seg selv først.
 4. 4
  Ta det første skrittet. Hvis du er komfortabel med jenta, og du føler at du kan stole på henne, hjelpe henne til å være i stand til å stole på deg. Før du gjør dette neste skritt, sørge for at hun har betrodd seg til deg et par ting om seg selv. Når dette er gjort, sette en dato. Ikke bli for fremover. Hvis hun har gjort det som tidligere er sagt, vil du ikke bli avvist.
 5. 5
  Ikke vær den slemme. Jenter, så mye som du ikke tror det, som den fyren som lytter til dem mer enn tøffing. Ja, de ønsker å føle seg beskyttet fysisk, men ingenting slår å bli følelsesmessig beskyttet. Dette er veldig viktig.
 6. 6
  Når du har datoen, behold fatningen. Ikke vær redd. Du har snakket med denne jenta for en stund nå, og du har latt henne vite hva slags person du er.
  • Hun var villig til å gå ut med denne personen, så ikke vær nervøs. Du er i en god spot.
  • Husk skjønt, den første datoen betyr ikke at du er forpliktet til hverandre bare. Hvis du spiller alt rett, når du sier god natt, du gjør fastsettelse av Kiss Goodnight.
  • Hvis du føler at du har limt, og stole på meg, vet du, gå for det.
  • Ikke bli hissig. Lene i sakte og lukk øynene. Gå nesten helt helt til leppene, og vente for henne å møte deg der. Ikke gå hele veien, dette kan skremme henne bort. Gi henne litt plass og tid til å ta avgjørelsen. Gå om 85-90% av veien.
  • Når du får dette kysset, har du i utgangspunktet forseglet en andre date. Fortell henne at du hadde en flott kveld, og si at akkurat. Ikke avviker, ikke bekymre deg for å høres corny, vil hun elske det.
 7. 7
  Ikke endre noe. Du er nå i bryllupsreise periode, hvor du har litt tid å venne seg til hverandre. Dette er tiden at du gjør de søte tingene i forholdet. Kom opp med en sang sammen som du kan merke som "sangen vår." Noen flotte seg kan være "Jeg kunne ikke be om mer" av Edwin McCain, "Something Kommer Over", av OAR, "Breathing", av Lifehouse, "overrasket", av Lonestar. Dette er bare eksempler, kan du velge selv, dette er bare en guide for hva du bør se etter. Også, hvis du har et band dere begge gjensidig er virkelig i, prøv å velge en sang av det bandet. Sørg for å lese tekstene og forstå sangen før du plukker selv. Noen sanger kan bedra med sine betydninger.
 8. 8
  Aldri forlate, henge opp, eller melde seg sint. En ting som skjer mye etter bryllupsreise perioden, er at du vil legge merke til småting betydelige andre gjør det plage deg. Ikke kall henne ut på dem, vil det føre til en kamp, ​​og du ikke ønsker det.
 9. 9
  Alltid kompliment henne. Selv om du kanskje blir lei av å si det, vil hun aldri lei av å høre det. Jenter elsker å bli komplimentert på alt om dem. La dem høre det hver eneste dag.
 10. 10
  Vit når du skal bevege seg fremover. Dette er sannsynligvis det viktigste steget for dem alle. Ikke nevn sex for en stund. Dine venner kan erte deg om det, og ri deg en stund om det. Men de vil aldri ha så utrolig av et forhold som deg, fordi du er den gentleman.
  • Etter noen måneder, kanskje tilfeldig ta det opp. Alltid ha en diskusjon om det før du prøver noe. Hun er lurt å snakke om det. Spesielt hvis hun har sett hvordan du bryr deg om henne, og ville aldri bruke henne for noe.
  • Snakk om hvordan du ikke ønsker å jag henne og du ikke ønsker å gjøre henne føle ubehag på noen måte. Fortell henne at du vil vente til hun er klar, selv om det betyr å vente år. Hun vil sette pris på disse ordene.
  • Ikke hele tiden ta det opp. La henne fortelle deg når hun er klar. Sørg for at hun får prevensjon og du bruke kondom før du har sex. Du ønsker ikke hennes første opplevelse å bli ødelagt av bekymringer og tårer.
  • Hun vil fortelle deg at hun er klar, og selv da, spør henne en gang eller to ganger om hun er sikker, fordi du skjønner at det er et stort skritt i forholdet.
  • Være romantisk om det. Hun vil ikke like det hvis hennes første gang er i en bil eller i et bad på kino. Hennes hus vil være det beste. Hun vil føle deg komfortabel med sine omgivelser. Tenn noen lys for å sette stemningen.
 11. 11
  Være den fyren som er der for jenter, enten det er en venn eller kjæresten din. Vær hyggelig, være en gentleman, og du vil ikke angre.

Tips

 • Jenter liker det når gutta er søt, så gjør mange fine ting for henne, og kaller henne søt, også.
 • Alltid dusj før du ser henne.
 • The Nice Guy tilnærmingen fungerer best for kvinner over 25 år. For jenter i 17-24 området, prøve å være mer reservert og komplimenter litt sjeldnere.
 • Stadig kompliment henne på hennes utseende, lukt, klær, etc.
 • Ikke vær en sjalu kjæreste.
 • Kle pent for hennes foreldre.
 • Møt vennene sine og gjøre dem liker du å bruke lignende teknikker du brukte på kjæresten din. Det er sannsynlig at hun er delt med sine venner hva en flott fyr du er, så du slipper å gjøre mye.

Advarsler

 • Ikke rush til sex.
 • Ikke røyk eller drikke hvis hun ikke liker det.
 • Ikke bann.
 • Ikke opptre som en tøffing.