Wkano

Hvordan å være i kontroll av menn

Menn ser ut til å alltid være de dominerende seg, de som ikke får kalt sluts for hvor mange mennesker de sover med, de som kan velge hva jenta de ønsker, de som gjør mesteparten av vedtakene, og de som er så pen og sjarmerende at du ikke engang bryr seg om de er i kontroll eller ikke, vel tidene har forandret seg!

Trinn

Hvordan å være i kontroll av menn. Å være i kontroll av den mannlige slag, må du være i kontroll over deg selv.
Hvordan å være i kontroll av menn. Å være i kontroll av den mannlige slag, må du være i kontroll over deg selv.
 1. 1
  Å være i kontroll av den mannlige slag, må du være i kontroll over deg selv. Alle vet hva de liker og hva de ikke liker. Sett deg grenser og moral, ikke f.eks kyssing så snart du møte dem. Gjør et løfte til deg selv for ikke å bryte disse for alle, uansett hvor god jakt de er!
 2. 2
  Spille hardt for å få. Si at du ønsker en virkelig nydelig balanse, se forbi hans utseende. Mens han sannsynligvis har hatt millioner av jenter på hans tilfelle, vil han være mer interessert i deg hvis du flørte med ham, men opptrer som om du ikke er plaget om han liker deg eller ikke. Ikke gjør det altfor sløv som dette vil slå ham ut, noe som gjør ham jage deg og gir deg full kontroll.
 3. 3
  Være i kontroll over pengene. For eksempel, hvis du røyker, begynner samtalen med å spørre om han har en lighter. Når du gjøre samtalen, bruker en linje som "Å, er halsen veldig tørr." De bør tilby å kjøpe deg en drink. Når de kjøper du denne drinken, sørg for å klemme dem og ser oppriktig takknemlig deretter gå og slå tilbake for å spørre om de kommer, og gir deg kontroll.
 4. 4
  Være ansvarlig for soverommet. Husk folk flest er knyttet sammen, så hvis du lar denne mannen ha sex med deg, han er i kontroll og kan si hva han liker om deg etterpå. Men hvis du kysser ham, gjøre ham kåt, gjør ham ønsker å ha sex med deg, og da du nekter, vil det gjøre deg i kontroll og respektert.
 5. 5
  Være mystisk og vage. Svar aldri "Ja" eller "Nei" hvis du blir spurt et spørsmål, som "Vil du gå ut senere?" Svar alltid med en "Kanskje", slik at du har kontroll på om du ser ham eller ikke, og det holder dem fascinert.
 6. 6
  Alltid ha en klar og sterk tone til stemmen din og stemme dine meninger. Men ikke slå ham. Sørg for at du viser en søt, morsom side ved alltid smiler og ler, er nøkkelen til dette å elske deg selv.
 7. 7
  Utfylle ham mens rører ved ham, for eksempel å plassere hånden på armen eller låret (si "du er så god gutt" med hånden på hans arm ankere både sine positive følelser og din kontroll av hans positive følelser).
 8. 8
  Forsterke kontrollen i vanlige måter. For eksempel når du går til et sted å spise, gå opp til vertinnen og gi ditt navn på ventelisten. Utlevere ham vesken (hvis du kjenner ham godt), og be ham om å holde det for deg mens du går på toalettet. Dette bidrar til å forsterke sin forpliktelse til å vente på deg.
 9. 9
  Test ham ofte med pinlige ærend, for eksempel kjører inn i stoffet butikken for å plukke opp en pakke med tamponger. Være veldig konkret, slik at han blir nødt til å bruke tid på å se på produktene og ikke bare ta noe raskt.
 10. 10
  Drive, selv når bilen hans, og kreve at han åpner dørene når du kommer inn og komme seg ut. Igjen, forsterke hans gode oppførsel med å takke ham og fortelle ham at han har vært søt eller 'Good boy ".
 11. 11
  Sjelden tillate ham å være på toppen av deg. Få ham vant til å gjøre deg cum før han kan cum. Etter at du bør alltid kompliment ham. Når du er ferdig, ta av, sitte opp, og fortelle ham hvor god han har vært.. eller gi korreksjon, slik som 'ikke være i en slik hast neste gang.' Så stå opp og ta en dusj og kjole.
 12. 12
  Oppmuntre ham til å kose og amme, uten å berøre deg hvor som helst ellers. Dette hjelper ham til å forstå at du kontrollerer grensene.

Tips

 • Ha det gøy, ikke lytte til kritikk, holde seg borte fra sarkasme, og ignorere menn som er klistret opp, fornærmende, frekk eller bare generelt ikke verdt innsatsen!
 • Selv om de fleste av de råd som gis er for single, husker fortsatt at du ikke kan elske deg selv og være genuint fornøyd med deg selv i et forhold hvis du er konstant under kontroll av en annens vilje. Hvorfor la noen andre styre livet ditt?
 • Aldri la det skli til noen mannlige slag hva spillet er.
 • Alltid ta deg selv før du glede andre til å ikke virke egoistisk sørg for at du behage andre etter deg.
 • Husk, hvis du ikke har kontroll, da vil være, og dette vil senke selvtilliten.

Advarsler

 • Ikke ha sex med noen første gang du møter dem eller på første date.
 • Informasjonen ovenfor er kjønnsdiskriminerende, og mest sunne relasjoner ville bare gjøre det over i spøk.
 • Ikke alle menn eller kvinner kan passe inn i en kategori. Sørg for at kontrollen du prøver å få er rimelig, og ikke på grunn av ego. Det er mange menn (og kvinner) som har kontroll problemer, med enten mangel på eller overdreven kontroll. Sørg for at du ta opp underliggende problemer hvis det er nødvendig.
 • Menn vil gjøre og si noe for å få sex, så ikke gi opp med å være i kontroll bare fordi de kaller deg vakker. De sannsynligvis si at for hver jente, så bare le av det og si "takk". Aldri la vakt ned fordi så snart du gjør, er din respekt og kontroll borte.