Wkano

Hvordan å være kul (ungjenter)

På jakt etter måter å øke din selvtillit og se kul rundt jevnaldrende, uten å se ut som en trendy bubblehead? Her er flere trinn for å bli en down-to-earth slags populære.

Trinn

Hvordan å være kul (ungjenter). Prøv å være lykkelig.
Hvordan å være kul (ungjenter). Prøv å være lykkelig.
 1. 1
  Lære å slappe av. Selv om du ikke ønsker å være sløv hver dag, være kul er ikke om å være hyper. Husk skjønt, betyr ikke dette at du ikke kan snakke eller chatte. Faktisk er det nyttig å involvere deg i mange samtaler.
 2. 2
  Vær trygg. Har dine egne interesser og meninger, og ikke vær redd for å tale dem.
 3. 3
  Prøv å være lykkelig. Å være lykkelig er gunstig for en rekke årsaker. Mest aktuelt her, skjønt, er at det å være lykkelig lar andre vite at du ville gjøre en god venn. Utover det, vil det gjøre at du føler deg bedre, også!
 4. 4
  Smile og være omgjengelig. Du vil aldri komme noen vei som en som alltid har armene krysset og rynket brynene. Åpne opp og smile til folk! Hvis du er i et rom der du ikke kjenner noen, introdusere deg selv. Kule folk er de som snakker mye.
 5. 5
  Konkurrer. Tast talent konkurranser og konkurranser, men får ikke overdrevent konkurransedyktig eller være en dårlig sport. Sport, spesielt er veldig kul. Hvis du spiller en sport, eller er interessert i å spille en sport, prøve ut for laget ditt på skolen. Sport er en fin måte å få nye venner, mosjon, og bli lagt merke til. Hvis du ikke er virkelig den sportslige typen, men finne en klubb du liker. Hvis du liker å male, bli med kunsten klubben. Hvis du er interessert i å handle, prøve ut for en spiller. Hvis du liker å synge, bli med i koret, og så videre.
 6. 6
  Snakke med alle casually ved pause. Ikke tilbringe hele tiden snakker til bare én person. Ha det gøy og kjøre rundt til forskjellige folk til å gjøre samtalen. Gjør samtalen lys og vennlig, men ikke for intens. Noen mulige temaer er filmer, skoleoppgaver, aktuelle hendelser, bøker - noe som du tror andre vil like å snakke om. Hold spenningen kontrolleres, though. Sørg også for at du har variasjon i hvem du snakker med. Du ønsker ikke å tilfeldigvis starte stalking folk!
 7. 7
  Ha en fin plass.. Du trenger ikke å holde den skinnende ren, skjønt. For eksempel, et skrivebord, vegg maling / papir som gjenspeiler din stil, etc.
 8. 8
  Få venner. Har du mange av dem? Å ha venner viser at du er snill og i stand til å skape og holde obligasjoner med andre mennesker. Prøv å ha en overlapping av venner fra forskjellige skoler eller leirer.
 9. 9
  Gå ut og møte ekte mennesker. Ikke bruk datamaskinen for mye! Myspace og Facebook er sosiale nettsteder, men det er mye bedre hvis du faktisk kan snakke ansikt til ansikt med noen i stedet for messaging / sende dem. I stedet for stalking knuse online, tilbringe tid med dine virkelige venner / knuse utenfor dataskjermen.
 10. 10
  Hvis du går online: du kan chatte på nettet (sikkert) i et chatterom med folk som er interessert i de samme tingene som du er interessert i. Lag en facebook profil, men få foreldre (s) godkjennelse først. Sørg for å bruke riktig staving og grammatikk. Husk riktig grammatikk og skrivefeil viser at du er belest og har klasse.
 11. 11
  Lytt til musikk. Alle elsker musikk, og du kan også. Lytt til musikk som du liker. Ikke bekymre deg om å lytte til en bestemt sjanger av musikk bare fordi alle andre er å lytte til det. Den type musikk som du liker viser din personlighet og egenart - det er greit å skille seg ut!
  • Hvis du ønsker å finne ut hvilke sanger som er "in" akkurat nå, gå til enten MTV eller iTunes (hvis du har en konto) og se etter topp 10-listen.
 12. 12
  Være oppdatert på popkulturen. Hvis du har tid, bør du vurdere å se på en eller to TV-programmer. Her er noen av de populære show for tenåringer:
  • Pretty Little Liars
  • Gjør det eller Break It
  • Gossip Girl
  • The Secret Life of European Tenåring
  • Glee
  • Jersey Shore
  • Vampire Diaries
  • NCIS
  • True Blood
 13. 13
  Komme i form. Going to the gym forbedrer din kroppsfasong. Som blir sagt, hvis du er naturlig big-boned eller slank, ikke bekymre deg for mye. Bli komfortabel med din vekt og ytre utseende. Det øker selvtilliten din.
 14. 14
  Har du noen gang mislikte hvordan det populært, prissy, mote-freak jente i klassen din behandler deg? Har du noen gang misunt henne? Du kan ha misunt henne før, men hvis du var den jenta, behandle andre mennesker sånn, ville folk ikke liker deg. Så ikke misunner henne, og ikke prøve å være som henne. Bare vær deg selv, fordi hvis du er en utadvendt, snill, down-to-earth type jente, alle er bundet til å like deg!
 15. 15
  Prøv å være hyggelig mot alle. Dette betyr ikke at du må være venner med alle, bare være hyggelig, og det vil hjelpe ditt rykte!
 16. 16
  Ikke spre rykter! Hvis kjedet av sladder om at "Så-og-så liker Så-og-så" kommer til deg, stopper det der. Ikke fortell noen andre, fordi da ville bare være fortsetter kjeden, eeven hvis du vet det er sant. Det ville bare være ren mener hvis du hjulpet andre mennesker spredd et rykte om at kan være sant, men at personen ikke ønsker at noen skal vite, eller enda verre, det er bare en vanlig, flat-out løgn.
 17. 17
  Forstår at når folk stoler på deg nok til å fortelle deg sine hemmeligheter, er du forventet å holde dem. Hvis du forteller en av de andre nære venner, fortelle henne om ikke å fortelle, og da hun forteller en av hennes andre nære venner, og deretter kjedet går på, ganske snart nesten alle vil vite, og din venn vil ikke være fornøyd med at. Hold alle hemmeligheter mellom deg og din venn, med mindre du føler at personen er i fare. I så fall fortelle en voksen du stoler på, ikke andre jevnaldrende.

Stil

 1. 1
  Ha god hygiene. Husk at du aldri vil gå på skolen lukter ille, med fett hår, smuss i neglene, eller ting fast i tennene. Dusj daglig. Hvis du har et problem med skitt fast i neglene, deretter male dem eller jobbe hardt for å rense dem. Børste og floss tennene for å unngå flekker. Hvis du har akne, prøve å bruke en akne ansikt vask, som proaktiv, Clean & Clear, Neutrogena, osv. Husk også deodorant! Secret og Degree er gode merker å prøve.
 2. 2
  Bruk klær i morsomme farger. Føl deg komfortabel i klærne. Pass på at fargene ikke kolliderer. Vite hva som er "in" Noen kule steder å handle er Abercrombie & Fitch, Hollister, Aéropostale, European Eagle, H & M, Forever 21, og selv juniorer avdeling på Target. Følgende er alle gode elementer av klær til eget:
  • Skinny jeans / jeggings er komfortable og morsomme å bruke på skole.
  • Hvis du har hull i ørene, bære store øredobber. Pearl og hoops er begge gode alternativer.
  • Hettegensere er en søt måte å holde varmen på en kjølig dag. Gensere (spesielt de med volanger) er også akseptabelt.
  • Store belter er definitivt en nødvendighet, spesielt hvis du har lave jeans.
  • Invester i noen floral skjørt for sommerlige dager. Hollister har noen søte de!
  • Skjerf er en annen måte å legge krydder til garderoben din, spesielt om vinteren.
  • Bruk lange halskjeder. Aeropostale og europeiske Eagle har veldig pen smykker.
  • Prøv korte blå jean skjørt. Dette er stilig og vil samsvare med noe. European Eagle har noen søte seg.
  • Grafiske tees er flott å kaste på når du ikke føler for å legge for mye arbeid i garderoben din. Alle butikkene ovenfor har veldig søte grafiske tees.
 3. 3
  Forstå de beste typer sko. Her er noen populære / kule sko merker:
  • Uggs er varm og veldig søt i vinter.
  • Regnbuer er veldig stilig i sommer og vil stor med omtrent alt. De er også laget veldig godt, og vil vare i lang tid uten å ha slitt ut.
  • Converse er veldig kul, og du kan bruke dem når som helst på året. Vurder å kjøpe en hvit par og la dine venner trekke på skoene dine, eller handle fargerike sko strenger.
  • Prøv Wallabees av Clarks.
  • Sperry er stor våren og høsten sko.
  • Enhver form for søte flate sko er også populært å ha med skjørt eller kjoler.
 4. 4
  Vet hvordan du skal ha håret. Lagdelte håret er i akkurat nå, men lag ikke nødvendigvis ser flott ut på alle. Side smell er en søt alternativ. Høydepunkter er hip, men bare hvis det gjøres bra. De som skiller seg ut alltid ser falske og billig. Forskjellige stiler av håret ser bra ut på forskjellige mennesker. Miks det opp - ikke ha håret det samme hver dag til skolen. Her er noen ideer til frisyrer:
  • Iført den ned og rett. Det er veldig stilig. Hvis håret ditt er bølgete eller krøllete, kan du oppnå dette inntrykket ved å rette håret i morgen. Bare vær klar over at rette håret for ofte kan skade sin naturlige skjønnhet overtid.
  • Iført den ned og krøllete. Hvis håret ditt er veldig rett, kan du oppnå dette ser ved å krølle håret i morgen.
  • Iført en høy hestehale. Bånd og buer ser flott ut i en hestehale. Prøv en bue eller noen bånd som står i kontrast antrekket.
  • Iført den i en side, lav hestehale. Disse ser flott hvis de er litt rotete.
  • Iført den i en bolle. Iført håret i en bun er et flott alternativ hvis du har en bad hair day.
  • [] Et annet triks for en bad hair day er ved å sette en søt lue på toppen av pent børstet håret.
 5. 5
  Slitasje parfyme. Dette er valgfritt, men parfyme (når det brukes i moderate mengder) kan være veldig kul. Juicy Couture har noen kule, gode luktende parfyme.
 6. 6
  Bruke sminke. Makeup er veldig kult hvis du bruker det på riktig måte. En liten bit av mascara, øyenskygge og lip gloss er alt du trenger. Flott Lash er en stor mascara merkevare. Prøv Bobbi Brown merkevare for øyenskygge, men egentlig noen øyenskygge fungerer. Prøv BabyLips av Maybelline for leppene dine - det har pene farger, har SPF, og all den stund det er fukter, også. Hvis du trenger foundation, er Cover Girl en god merkevare.
 7. 7
  Hvis noen av disse er ikke din stil, kan du ikke bruke dem. De er bare ideer! Pass på at det du slitasje passer din stil. Vær deg!

Tips

 • Vær trygg med deg selv. Hvis du gjør noe og er super nervøs, du vanligvis rotet opp, men ikke fordi du ikke gjorde godt nok - du var ikke trygg på deg selv. Men ikke vær altfor selvsikker og handle som du er perfekt. Husk å være down-to-earth!
 • Begynne å organisere dine egne fester og arrangementer. Har søvn parter med vennene dine!
 • Vær fornøyd med deg selv! Aldri holde stønn på og om hvor forferdelig du er på ditt og datt. Ingen vil ønske å holde rundt deg hvis alt du noen gang snakke om er negative ting. Hold det positive!
 • Vær deg selv - det er den beste personen noen kan være!
 • Engasjere seg og bli med noen fritidsaktiviteter som passer dine interesser. Skille seg ut og skinne for det du elsker!
 • Søker på en jobb viser at du er selvstendig og moden. Det vil få deg litt ekstra penger, også!
 • Ikke være raske til å dømme. Hvis noen er ny i klassen, og de oppfører seg forskjellig, ikke dømme dem på grunn av det. Husk, kan folk dømme deg før de selv vet du, også!

Advarsler

 • Ikke suge opp til folk som er 'angivelig populære ". Det vil bare svekke selvtilliten din, vil du bli ledd av, og halvparten av den antatte "populære folk" er ikke engang kult anyways.
 • Ikke vær en av de "populære" drittunger på TV-programmer. Vet du hvorfor de er i en gruppe, og bare den gruppen? Fordi de ikke har andre venner.
 • Være venner med hvem du liker, ikke hvem du skal like.
 • Ikke handle stakk opp eller uhøflig.
 • Høye hæler er ikke alltid det beste valget. Bare bruke dem hvis du kan gå komfortabelt i dem, ellers kan du vri ankelen! Og husk å ikke bruke dem til skolen med mindre det er en hendelse som skjer der du foretrekker å bruke dem.
 • Ikke drikk, ta medisiner, eller har sex. Bare vet at det er ikke kult i det hele tatt, og bare en måte å ødelegge livet ditt. Ikke gjør det fordi du blir presset. Hvis du gjør det, bare være forberedt på konsekvensene og muligheten for at du kan angre på det senere, som du sannsynligvis vil.