Wkano

Hvordan å være populær på skolen

Videregående skole kan være brutal og ganske skremmende for mange mennesker. Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å klatre opp den sosiale rangstigen.

Trinn

Hvordan å være populær på skolen. Bli med klubber og lag!
Hvordan å være populær på skolen. Bli med klubber og lag!
 1. 1
  Bli med klubber og lag! Basketball, cheerleading, fotball bandet mer gjør masse venner! Dette hjelper deg med å få venner fordi du vil finne folk i klubber med lignende interesser til deg.
 2. 2
  Kle seg godt! Du trenger ikke super dyre klær for å bli populær, bare se bra ut og kle deg pent. Ikke ha regnbuens sokker med mokasiner og en gul cardigan. Gjør ting som kan matche og gjøre det ganske!
 3. 3
  Ta en dusj, barbering, pusse tennene, ta på deodorant og du er flink, som såpe er din venn. Du vil bli gjort narr av hvis du stinker. Ingen BO tillatt! = Hvis du er en jente, prøve noen lys og fruktig parfyme, hvis du er gutt, bare holde rene og sette på noen cologne gang på en stund! Pass på ikke å laste opp på parfyme eller body spray eller det vil være like ille som om du ikke bade på all.cc
 4. 4
  Ta de riktige klasser. Det betyr ikke å senke din akademiske tidsplanen, tvert imot, en rekke populære mennesker er ikke klassen hoppe lakeier, så få gode karakterer! Journalistikk, årbok, teater klassen er også gode valg.
 5. 5
  Ta gode beslutninger. Ikke drikker, røyker, løpe vekk, eller snike seg ut. Dårlige valg kan ødelegge livet ditt før den starter, og dette vil ikke gjøre deg populær.
 6. 6
  Vær trygg. Folk legger ikke merke stille folk så mye som de merker sprudlende, utadvendte mennesker. Smil og kompliment mennesker! Snakke om ting du har til felles: musikk, filmer, klasser, sport, etc.
 7. 7
  Vær deg selv! Det er ingenting verre enn å være falsk, for da dine "venner" ikke vil like deg for deg.
 8. 8
  Bli den skolen emnet. Sosialisere med alle! Være trygg nok til å snakke med de andre jevnaldrende og få folk til å vite hvem du er. Bli kjent for alle, ikke bare folk i karakteren din.
 9. 9
  Vær hyggelig. Ingen liker en fast opp person. Smil til folk du kjenner i gangene. Ikke opptre som om du er bedre enn dem, arroganse er en stor turn-off. Hvis noen nevner deg, du vil ha dem til å snakke om den gode side, ikke din dårlige side. Men ikke over det eller de vil bare begynne å bruke deg.
 10. 10
  Ikke gjør narr av eller mobber andre fordi du tror det vil gjøre deg populær. Selv om du kanskje tror at det vil bidra til å øke din popularitet, vil folk tenke dårlig av deg. Populære barna alltid gjøre det, men for å dekke sine handlinger de skylder også andre mennesker. 'Ikke gjør det, siden det ikke er rettferdig å bli populær på en annen persons utgifter!
 11. 11
  Husk å fokusere på studiene samtidig. Karakterene dine er langt mer viktig enn din sosiale status.
 12. 12
  Stikke opp for deg selv når noen starter på deg, på denne måten vil du se uovervinnelig og flere folk vil like deg
 13. 13
  Tren regelmessig! Det vil gjøre deg sunnere og folk vil mest sannsynlig varsel.

Tips

 • Være morsom! Være i stand til å kaste en god vits eller har en god sans for humor.
 • Ikke lyv eller du får merket av som en poser. En løgn vil alltid komme tilbake og få deg. Å ha integritet og moral vil sette deg foran for å være pålitelige og respektert.
 • Smile så mye som mulig. (Dette betyr ikke bli sprø om det heller, eller smiler 24/7.) Ingen liker noen som er surt eller følelsesløs hele tiden.
 • Har fyr og venninner!
 • Innse at videregående skole er ikke slutten! Det er fire korte år av livet ditt. Hvis det å være populær ikke kommer til å være deg på ditt mest fornøyd så bare glem det - livet er altfor kort til å være alt annet enn lykkelig.
 • Bli den beste du kan være.
 • Sørg for at du er tiltalende i bilder (det betyr ikke kle av seg for dem!). Smile under fotografier, selv om du ser bort. Og sørg for at du kan le i løpet av et bilde mens du fremdeles ser mildt approachable.
 • Ikke prøv å være en falsk person.
 • Passe - prøv å gå på treningsstudio to ganger i uken!
 • Ikke gjør slemme ting å passe i. Starter røyking, drikking eller narkotika ikke er OK og kan virkelig gjøre skade. Det er OK å si nei, kan ditt liv avhenger av det.
 • Være god til å fortelle historier! En killjoy er bundet til å være en utstøtt (med mindre du kan snurre den til en vits!).
 • Ikke bli venner med feil folk som gjør dårlige valg.
 • Ikke bare være en t-skjorte og jean person innlemme noen av din egen stil inn dine antrekk også, som et unikt par eller sko, en søt sundress, eller en vintage jean jakke.
  • Ikke tro at alle de populære jentene ha høye hæler! Mest populære jenter slitasje Vans, Uggs, Coach, saftig og andre designer merkevare joggesko og leiligheter.
 • Vær deg selv. Nesten alle sier dette, men det er 100% sant, folk liker deg for den du er, ikke den du later til å være!
 • Acne vil ikke påvirke din status for mye, men prøver å ta vare på det med akne vasker og kremer. En stor hint til å bli kvitt akne og holde hele kroppen sunn er å slutte å spise hvete. Les deg opp på det, det er en bok som heter Wheat Belly. Det er en virkelig stor lese og det vil virkelig sjokkere deg over hvor mye Hvete påvirker deg!
 • Være oppdatert med dagens media tvangstanker og mote. Vet om skuespillerne, og musikere. Hvis du har ingen anelse om hvor du skal begynne, gå til Billboard.com og lytte til det lokale hits radio for musikk, og gå til Perez Hilton.com og få populære magasiner som Seventeen, Teen Vogue, US Weekly, People, Star, OK! Magazine, Lucky, Vogue, etc.
 • Husk integritet og moral, ikke være fornærmende og nedverdigende av andre som ikke liker deg.

Advarsler

 • Ikke bli venner med folk som du vet er backstabbers. De kunne alltid forråde deg.
 • Ikke bli fanget opp å prøve å være med "in-crowd" hvis det virkelig ikke er deg. Arbeidet med å forfølge egne drømmer, være hyggelig mot folk, og du vil få venner uavhengig av din nåværende sosial status. Ellers vil du bare se ut som en wannabe!
 • Ikke snakk dårlig om folk, fordi de kan finne ut.
 • Ikke gjør narr av andre mennesker fordi mengden er bedre å ha en person som deg så hater deg, hver venn teller.
 • Bare generelt holde seg borte fra disse menneskene og vet at jo bedre du får på å si nei også bestemmer hvor lett det vil være i fremtiden! Og husk populære jenter og fine jenter ikke slåss! Det er ingen unntak for å være i en kamp som en dame, hvis noen plager deg bare ignorere eller gå fortelle noen.
 • Hvis noen i det populære mengden prøver å friste deg til å gjøre narkotika, ut igjen umiddelbart. Bedre å være upopulær enn å være føre ned den veien!
 • Ikke vise frem så mye eller folk vil tenke på deg på en dårlig måte.