Wkano

Hvordan å vaske dreads

Dreads må være rent å grue godt og være sunn. Så hvis du ønsker rene dreads følge disse trinnene og tips for å gjøre det.

Trinn

Hvordan å vaske dreads. Bruk en rest gratis såpe.
Hvordan å vaske dreads. Bruk en rest gratis såpe.
 1. 1
  Bruk en rest gratis såpe.
  • Du trenger ikke å kjøpe inn en skrekk bestemt såpe, vil enhver ikke rester såpe fungere godt, fortynnet mange som Dr Bronners 19 i en magisk såpe 12 deler vann 1 del såpe vaske hodebunnen bare skyll såpen gjennom dreads.
 2. 2
  Prøv natron suge. (Forskning denne metoden grundig før du prøver og kontroller at du skylle veldig godt etter.)
  • Uten tvil den beste rent, og det tryggeste for delikate nye dreads siden det er ingen skrubbing involvert, bland 01.03 til 03.04 kopp natron i en liter vann (bruk mindre for korte dreads) kan du legge til noe av det følgende, men alle er valgfrie 2 ss havsalt 2 ss sitronsaft 10-20 dråper tea tree olje 20-30 dråper rosmarin lavendel eller timian olje (rene eteriske oljer) hell over hodet og la det suge 10 minutter til 1/2 time og skyll godt.
 3. 3
  Prøv en cap. Et alternativ for nye dreads er å lage en (ganske hente) vask cap ved å kutte beina av et par tights og knyting opp hullene. Sette dette på før du vasker låser, vil såpe / sjampo du velger gjennomsyre stoff, men dreads er langt mindre sannsynlig å bli fast eller maktkampen. Du kan lage en annen for å ha på natten for å beskytte din pute fra permisjon i produkter, spesielt hvis du bruker dreadwax eller fuktighetskremer.
 4. 4
  Bruk dreadwax. DreadWax (forskning dreadlock omsorg selskaper for produkter) kan brukes, forutsatt at håret er tørt, holder den dreads på plass i den tidlige fasen mens de låses opp. det fukter også tørre skrapete låser som de modnes.
 5. 5
  Sjekk håret for løse / ødelagte strikk hvis du har brukt dem til å stramme roots / tips. Venstre i, kan håret låse rundt dem.

Tips

 • Bruk aldri styling voks, voks feller smuss og fuktighet og fører til mugg og gruer tap.
 • Aldri satt på en lue til dreadlocks er tørre, inviterer det mugg, som er selve symbolet på ekkel.
 • Tørt hår grundig etter vask. Et godt tips er å investere i en god hårføner og tips hodet opp ned når du bruker den. Hvis du håndkle tørke håret, investere i et håndkle som ikke er fluffy / doesn 't kaste biter som de får overalt og bli en smerte som bomull biter invadere låsing hår.
 • Hvis håret ditt er fet vaske sjeldnere, det høres galt, men vaske strimler oljer slik at du produsere mer for å kompensere, vask en gang / to ganger i uken er ideelt for de fleste. En timian te sprayet i hodebunnen reduserer oljeproduksjonen.
 • Når flertallet av hår er nesten / like tørt kan du legge låse gasspedalen (selges i dreadshops) for å stramme nye låser. Når dine dreadlocks er helt tørre, bruke noen minutter palm-rullende dem å re form og evakuere eventuell restfuktighet fra kjernen, eller runde hår elastikk hvis du har dem i.

Advarsler

 • Rester er dårlige - enten fra balsam, eller nesten umulig å fjerne rester fra voks.
 • Hvis du bruker gruer voks, enten holde seg unna alt som kan holde seg til skrekk overflate, eller smelte voksen inn i kroppen av skrekk med en hårføner, bør du ikke være i stand til å se noen av voks på overflaten av skrekk hvis det er jobbet i riktig.