Wkano

Hvordan å vokse african american hår

Mennesker av afrikansk avstamning noen ganger ty til å bruke store mengder varme, som høy kilowatt blåse dryers, pressing kammer, og flat strykejern, samt kjemikalier til sine allerede tørt hår, slik som texturizers, relaxers og hår fargestoffer, for å forskjønne det. Likevel, de samme personene gjelde flere kjemikalier til håret deres når de bruker mest over disk, apotek eller skjønnhet forsyne hårpleieprodukter. Disse produktene inneholder vanligvis parabener (kreftfremkallende stoffer), sulfater (naturlig olje-stripping vaskemidler), og silikoner og alkoholer eller glykoler (hår tørking og skadelige kjemikalier). Fortsatt bruk av disse produktene, vil bare skape stekt, skadet og porøst hår, foruten midlertidig oppmykning håret. Her er tips om hvordan å oppnå vakkert hår uten å kompromittere sin helse.

Trinn

Hvordan å vokse african american hår. Bytt til å bruke en helt naturlig shampoo og hår produkter.
Hvordan å vokse african american hår. Bytt til å bruke en helt naturlig shampoo og hår produkter.
 1. 1
  Bytt til å bruke en helt naturlig shampoo og hår produkter. Disse vil gi næring til håret, forbedre det tekstur og gjøre den sunnere ved å erstatte fuktighet og mineraler tapt gjennom retting eller bruke varme til håret.
 2. 2
  Sett ned flatt jern. Hvis du må bruke den, kan du prøve å bare bruke den på ren, tørr håret et par ganger i måneden. Dette vil gi lokker lindring fra daglig varme.
 3. 3
  Bruk naturlige børster. Etniske hår har en strammere curl mønster, og selv om sterke, kan lett snapper spesielt hvis stress brukes fra en børste eller kam til en tørr hår. I stedet for å børste håret, kjøpe en pensel laget av naturlige fibre som villsvin hår. Ved bruk av villsvin hår børster sørg for at du tilstand børsten først, slik at busten er myk. Hvis du ikke gjør det, så du kan like godt børste håret med saks fordi busten blir så hard og skarp at det faktisk vil skade håret ditt. Jeg foreslår at du kjøper Denman børster, bør de arbeide underverk når detangling håret.
 4. 4
  Begrense bruken av limt-in extensions, stramme fletter, tett og hard, gel frisyrer. Disse bare plassere en overdreven mengde stress på håret. Hvis du får fletter eller, veksler mellom seg håret ut og pyntebånd det på månedlig basis.
 5. 5
  Flette håret. Selv om du ikke ønsker å bruke fletter som er for stramt, pyntebånd håret kan være en god måte å gjøre det vokse fordi du ikke trenger å legge noen varme eller kjemikalier til det
 6. 6
  Klipp din ender på en jevnlig basis. Det er ca 1/2 cm hver ti til tolv uker. Dette blir kvitt skadet hår på endene slik at du kan vokse sunt hår. Hvis du tillater en salong for å klippe håret ditt få en klar forståelse av hva de kaller 1/2 cm. Det er som regel mer enn du tror.
 7. 7
  Unngå farging hvis mulig. Fargelegger bare skader håret av belegg med hydroksider og alkoholer. Disse skade håret for mye og føre til at den blir tørr. Hvis døende er nødvendig, sørge for å dyp tilstand håret og sette ekstra fuktighet i det å gå tilbake til sin normale tilstand.
 8. 8
  Unngå riper, bryter dette håret fra røttene.
 9. 9
  Bare sjampo en gang! Tilstand gang.

Tips

 • Tar flere vitaminer og drikke masse vann hjelper også.
 • Håret ditt vil vokse naturlig fordi det er akkurat det det gjør, men det er opp til deg å gjøre det rette