Wkano

Hvordan å vokse ansiktshår

Du har alltid ønsket å vokse ut at skjegget, men genetikk er ikke på din side og din follicles er ikke like imøtekommende som du ønsker de skal være. Kort av å besøke den lokale teatralsk forsyning butikken for lim-på håret, er det noen ting du kan gjøre som kan hjelpe deg sport tykkere kinnskjegg. Denne artikkelen vil vise deg et par ting du kan gjøre for å hjelpe deg på veien. Les videre!

Trinn

Hvordan å vokse ansiktshår. La naturen gå sin gang.
Hvordan å vokse ansiktshår. La naturen gå sin gang.

Metode en: la håret vokse

 1. 1
  La naturen gå sin gang. For menn med sparsom ansiktshår, kan det virke som en umulig drøm å ha en overbevisende skjegg eller bart. Men med mindre du er virkelig hårløs, er tiden virkelig på din side.
  • Som håret begynner å vokse i, kan det virke usammenhengende og ufullstendig. Men som hårene blir lengre, vil de langsommere voksende follikler har tid til å spire sine egne hår, og gradvis-over i løpet av et par uker (kanskje mer), de usammenhengende hullene vil etterhvert bli skjult, både ved lengre hår og de langsommere, kortere hår som vokser i tillegg.
  • Hvis du kan holde ut uten å barbere det hele av i ca en måned, vil du bli belønnet med en hårete hake og bart.
 2. 2
  Gi det minst fire uker. Voksende hår i kan være en frustrerende opplevelse, som skjegg og bart vil gå gjennom en scraggly periode som kan ha folk kommenterer.
  • Ikke gi opp! Hvis tid er alt du trenger å la skjegget gro, bør du vurdere deg selv heldig-noen gutter ikke kan være i stand til å vokse ansiktshår i det hele tatt, uansett hva de prøver.
 3. 3
  Hold håret trimmet. Når du har oppnådd en anstendig start vekst (ca. 1 cm), bruke saks eller clippers å holde håret fra å se altfor bustete. Noen hårene vil vokse mye raskere enn andre, og ser litt vill. Ved å holde lengden uniform, hvis skjegget er usammenhengende det vil se tilsiktet, ikke som du har vært på en bender for de siste ukene!
  • Hjem hair-trimming clippers fungere bra for å holde ansiktshår ryddig. De inkluderer vanligvis en guide slik at hjemmet stylist ikke tar for mye av toppen.
  • Som skjegget vokser ut, kan du øke lengden på trim ditt.

Metode to: opprettholde riktig ernæring

 1. 1
  Ta håret sunt vitaminer. Mens du kan alltid bruke hår-vekst behandlinger til ansiktet ditt, og håper på det beste, jobbe fra innsiden og ut er alltid det beste alternativet. Tenk på det på denne måten: kroppen din er en fabrikk, og alt kroppen din vokser behov som fabrikken å drive effektivt og ha de tingene den trenger for å fungere. Håret ditt er ikke annerledes. Her er noen vitaminer du kan ta for å hjelpe kroppens hår produksjon motor, og hvilke matvarer du kan spise som har disse vitaminer:
  • Vitamin A: Dette vitamin stimulerer produksjonen av talg, som holder din hårsekkene og huden hydrert-viktig for å holde håret sunt utseende. Du kan finne det i egg, kjøtt, ost, lever, gulrøtter, gresskar, brokkoli og mørkegrønne bladgrønnsaker.
  • Vitamin C: Ikke bare er det bra for å forsterke immunforsvaret, det holder håret og huden sunn også. Citrus er standby for naturlig vitamin C, og du kan også finne matvarer som grønn paprika, mørkegrønne grønnsaker, poteter og tomater rik på vitamin C.
  • Vitamin E: Dette har lenge vært anerkjent som nøkkel for sunn hud, og kan øke blodstrømmen-fører til et optimalt miljø for hårvekst. Mat rik på vitamin E inkluderer oljer, bladrike grønnsaker, nøtter og bønner, og de fleste får nok av vitamin E ved å spise et normalt kosthold. Aktuelle programmer kan også være gunstig.
  • Vitamin B3: Dette bidrar også til å øke sirkulasjonen, noe som kan ha en positiv effekt på håret vokst. Rapportene finner at B3 er enda mer effektive når de tas med biotin. Du kan finne vitamin B3 i biff, kylling, fisk, og hvetekim.
  • Vitamin B5: Også kjent som pantotensyre, B5 ikke bare hjelper kroppen bruke fett og proteiner, er nødvendig for sunt hår, det har også blitt rapportert å bidra til å redusere stress, og stress kan definitivt hemme hårveksten. Det forekommer naturlig i ølgjær, brokkoli, avocado, eggeplommer, innmat, and, melk, hummer, hel-korn brød, og mer.
  • Folsyre. Dette vitamin kan bidra til å fremme tykkere hår, og er nødvendig for vekst og reparasjon av hår. Det kan finnes i hele korn brød og korn, grønne grønnsaker, erter og nøtter.
 2. 2
  Øk biotin inntak. Biotin er et viktig vannløselig vitamin B, som er nødvendig for dannelse av fettsyrer og glukose, så vel som for metaboliserende aminosyrer og karbohydrater. En biotin-mangel kan føre til hårtap, så pass på at du får den anbefalte mengden er vel verdt innsatsen. Normal anbefalte daglige inntaket av biotin range 30-100 mcg.
  • Biotin finnes i lever, østers, blomkål, bønner, fisk, gulrøtter, bananer, soya mel, eggeplommer, frokostblandinger, gjær, og andre matvarer. Selv om du kan ta vitamintilskudd som inneholder biotin (de fleste populære merkene gjøre), spise fersk mat er alltid den foretrukne kurset.
  • Mens noen hevder at biotin fremmer hårvekst, er dette kravet ikke bevist. Men hvis en biotin mangel fører til hårtap, kan det ikke skade å sørge for at du får minimum foreslåtte beløpet.

Metode tre: omsorg for håret ditt (og deg selv)

 1. 1
  Ta vare på huden din. For å gjøre det enklere for de små, saktevoksende hårene til å oppfylle sin skjebne, holde huden helse på toppen av listen over dine grooming vaner.
  • Eksfoliere ansiktet. En gang i uken, ha en exfoliant maske med eukalyptus. Det er bra for huden din, og kan bidra til å fremme og stimulere hårvekst.
  • Bruk håret sunt pleieprodukter. Sjampo eller lotion med vitamin B-komplekset vil hjelpe.
 2. 2
  Håndtere stress. En av de angitte side-effekter av stress er hårtap. Hvis målet ditt er å vokse hår, ønsker du å maksimere kroppens potensial for follikulær suksess. Det betyr å unngå stressende situasjoner, samt enten å spise riktig mat, eller ta vitamintilskudd som hjelper kroppen bekjempe stress. (Vitamin B5 er bra for å håndtere stress).
  • Prøv yoga eller meditasjon.
  • Lytt til avslappende musikk.
  • Spille sport, trene, eller gjøre noe som du foretrekker som slapper deg.
 3. 3
  Ta en lav-dose (81mg) aspirin daglig. Dette er samme dosering folk bruker for hjertet helse, og virker ved å forbedre blodsirkulasjonen. Det kan oppmuntre til en sunn hodebunn og kan også stimulere ansikts hår vekst.

Metode fire: å bruke medisinske teknikker

 1. 1
  Gå til lege. For best resultat bør testosteronbehandling nøye regulert. For mye testosteron kan slå tilbake, og faktisk hemme veksten av hår.
  • Testosteron kan brukes ved hjelp av injeksjon, gjennom aktuelle programmer, eller tatt muntlig (selv om dette ikke anbefales på grunn av bivirkninger på leveren).
  • Testosteron er ikke lagret, så du kan trenge for å opprettholde et supplement diett før skjegget vokser i, eller andre metoder som Minoxidil eller hud grafts ta tak.
  • Ved hjelp av testosteron kan ta opptil et år å produsere resultater.
 2. 2
  Besøk en plastisk kirurg. For noen var naturen bare ikke snill, og uansett hva du prøver, kinnskjegg nekter å kalle ansiktet "hjem". Når alt annet svikter, kan plastisk kirurg hjelpe ved å transplantere hårsekker fra baksiden av hodebunnen (vanligvis) rett inn i ansiktet ditt.
  • Dette er vanligvis gjort på poliklinisk basis, og vil resultere i noen mild hudirritasjon. Det kan også ta ganske lang tid-ett til to år-for prosedyren for å levere de resultatene du ønsker.

Tips

 • Prøve å bruke Rogaine til ansiktet ditt. Merk at dette ikke er en "autorisert" bruk av minoxidil, men mange har funnet dette å være en svært effektiv metode for å stimulere veksten av ansiktshår.
 • Hvis du ikke er sikker på hvordan du vil se ut med en fippskjegg, bart eller skjegg, men ikke ønsker å vente med å finne ut, besøke et teater forsyning butikken. Aktører har vært liming falske håret på deres ansikter i århundrer, og de kan hjelpe deg prøve ut noen ser å komme i gang.

Advarsler

 • Det er ingen perfekt erstatning for genetikk, og samtidig opprettholde et godt kosthold og gni hår vekst produkter på huden din kan hjelpe, det er ingen magisk garanti for at du vil se ut som et medlem av ZZ Top av neste måned. De fleste rettsmidler kan ta et år eller to for å gi deg nevneverdig resultat-hvis de gjør i det hele tatt.
 • Hydrokortison er et steroid hormon. mens det er anekdotiske rapporter om folk hell voksende hår (med ingen medisinske bevis for å støtte slike krav), vil aktuell kortison bli absorbert i kroppen. Langvarig bruk kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert blemmer, hudskader, hårvekst på pannen, rygg, armer og ben, og lyn i huden