Wkano

Hvordan å vokse en tykkere skjegg

Du har endelig bestemt seg for å komme inn i kretsen av ekte menn ikke sant? Menn som er fet og ikke bryr seg om hva folk sier om den siste mote vite at voksende deres skjegg gjør dem mer mandig enn neste mann der ute. Med en lang tykk skjegg og skjegg kommer vanligvis en følelse av mandighet og storhet. Hvis du tviler på meg, ta en titt på den edleste av menn som vi anser klassisk og du vil se at de alle tok tid til å ha skjegg og stokk med det. Før du kommer i gang, forstår at på reisen til å bli manlier, vil det sikkert være motstandere, folk som vil fortelle deg at det ikke er mulig eller at du vil se stygt osv. du vet hva du skal fortelle dem i tankene dine? «Du eksisterer ikke! ' De er redd for å ta den gigantiske steget til å bli mandig slik at de tar trøst i forstemmende deg også. Overse dem og gå videre! En ting du må være klar over er det faktum at denne reisen å vokse en tykk langt skjegg er en reise på tålmodighet. Ikke skjegget vokser ikke lange overnatter, de tar tid. Du må binde deg opp til å bli veldig, veldig tålmodighet. Gi deg selv minst åtte uker før du begynner å se anstendig resultat. Før det, leve med det som en forventningsfull kvinne som venter en baby! Gleden av en ny baby langt erstatter smerten av labor.Now at du sinn er satt på ovenfor, la oss ta noen steg-for-steg guide til hvordan å vokse en sunn, lang tykk skjegg

Trinn

Hvordan å vokse en tykkere skjegg. Plukk en veldig passende tidspunkt å begynne å vokse skjegget.
Hvordan å vokse en tykkere skjegg. Plukk en veldig passende tidspunkt å begynne å vokse skjegget.
 1. 1
  Plukk en veldig passende tidspunkt å begynne å vokse skjegget. Bare velg et tidspunkt når du skal ha plass til å gi skjegget den nødvendige oppmerksomhet. Husk at du har passert det stadiet der du bry deg om hva noen sier eller vil si!
 2. 2
  Unngå barbering for de neste to ukene i det minste. Som jeg skrev ovenfor, tar voksende skjegg tid. Vær tålmodighet.
 3. 3
  Shampoo og tilstand voksende skjegg. Det er en del av deg, du har å holde det ryddig. Det er veldig viktig.
 4. 4
  Gjelder vekst serumer 1-2 ganger per dag. Bruk den til skjegget ditt hver dag de neste 8 uker minst å se rart. Siden det er en urte produkt, kan du være så sikker på at det bare virker.
 5. 5
  Vær klar til å spise mye grønne grønnsaker og proteiner. Det vil hjelpe deg å holde seg frisk og vokse bedre, langt tykt skjegg.
 6. 6
  Gjør det til en vane å trimme skjegget regelmessig. Holde en skjegg er så mye mer moro enn Barbing håret. Nyt det, brukt litt lite tid med den. Du kan kjøpe en skjeggtrimmer å gjøre arbeidet mer praktisk. Det vil hjelpe myke opp kantene og sunne.
 7. 7
  Drikk mye vann. Det vil hjelpe din generelle kroppens metabolisme og i sin tur gi deg en lang, tykk, sunn og vakker skjegg!