Wkano

Hvordan å vokse håret tykkere naturlig

Har du alltid ønsket at lang, tykk, skinnende volumized bouncy hår? Selv om det er ingen magiske triks for å raskt gjøre håret vokse raskere og tykkere likevel, kan du prøve følgende trinn for å få tykkere og fyldigere hår raskt.

Trinn

Hvordan å vokse håret tykkere naturlig. Blås tørre / varme produkter.
Hvordan å vokse håret tykkere naturlig. Blås tørre / varme produkter.
 1. 1
  Besøk frisører. For det første, hvis du har flisete tupper, døde ender på håret ditt som ser sprø og tørr, kan du besøke frisøren ASAP! Og overlate til proffene, hvis du vil ha tykt hår, må du klippe håret minst hver sjette måned. Dessuten vil håret ditt ikke bare ser tykkere, men vil se mye sunnere!
 2. 2
  Sjampo og balsam. Gå til din nærmeste skjønnhet butikken og be om en Volumizing shampoo og balsam. Hvis du ikke bruker balsam, bør du fordi det vil holde håret sunt og glansfullt også de-flokete.
 3. 3
  Hår behandlinger. Mens du kjøper din nye sjampo, også be om et par hår behandlinger for å holde håret skinnende. Avslutt med hårspray, det er den kriminelle av alle! Mousse er et bedre valg hvis du bruker det for frisyrer, tilbake gre osv. Et bedre valg er også å bruke naturlige ingredienser for håret. Bruk eggeplomme og lar den stå i 20-30 minutter og gjenta to ganger i uken. Det vil gjøre håret tykkere og blankere.
 4. 4
  Blås tørre / varme produkter. Hvis du blåser tørke håret, gjør det opp ned. Det vil gjøre håret tykkere enn det vanligvis er. hvis du rette / krølle håret, sette en varme beskytte spray før curling eller rette håret. Også, før du går i dvale sette håret opp i en svært høy hestehale (Dette vil gjøre håret ser tykkere).
 5. 5
  Vokser håret raskere og tykkere. Derfor må du forbedre ditt vanlige kosthold og inkludere mer vitamin A, vitamin B-kompleks, vitamin C, vitamin E, omega 3 fettsyrer, protein, sink og magnesium rik mat.
 6. 6
  Så, forbruker en rekke næringsrik mat som rosenkål, spinat, ost, kål, linser, bønner, aprikos, sitrusfrukter, friske grønne grønnsaker, fiskeoljer, linfrø olje, ølgjær, hele korn osv..
 7. 7
  Biotin piller, multivitaminer og andre kosttilskudd er også gunstig for å oppnå tykkere og raskere hårvekst. I tillegg, drikke nok vann i løpet av dagen.
 8. 8
  Slappe av og sove. for ca 7-8 timer i en dag for å gjøre håret vokse raskere. Faktorer som søvnmangel og stress trend er ofte forbundet med problemet med håravfall. Mens du sover, bruker sateng eller silke putevar som de forårsaker mindre floker.
 9. 9
  Tren regelmessig for å bedre blodsirkulasjonen og stoffskiftet, som hjelpemidler i raskere og tykkere hår vekst. Mens svømming, bære en lue for å unngå skader på grunn av klorvann i bassenget.

Tips

 • Bruk bredere tann kammer som du vokser deg håret tykkere. Dette vil holde håret tykkelse og stoppe håret fra å bryte seg som små kammer vil gjøre med håret ditt.
 • Ta i en daglig dose av folsyre som det også bidrar til å produsere sunn, tykt hår.
 • Ta godt vare på håret ditt! Det vil legge til sjarm din - hvem kan motstå en person med nydelig, silkeaktig hår? Så prøver ut tipsene ovenfor! Håper disse små tipsene har vært nyttig!:)
 • Ikke trekk og slite hardt når pyntebånd.
 • Tips for å stoppe håravfall og Keep sunt hår Her er noen hårpleie tips som du kan bruke til å bidra til å stoppe håravfall og beholde ditt eksisterende hår sunt og ser flott ut. Vennligst ikke ta disse tipsene lett. De er svært viktig. Det eneste de trenger er din tid og engasjement.
  • Massere hodebunnen med fingertuppene (ikke neglene) daglig for å stimulere og fremme blodsirkulasjonen til hodebunnen din og redusere overflødig nedfall. Snu hodet mens du sjampo og massere hodebunnen. Dette bidrar til å fremme blodsirkulasjonen til hodet.
  • Eteriske oljer og te. Å stimulere hodebunnen sirkulasjon, massere hodebunnen med rosmarin eterisk olje eller skylle håret med te laget av salvie.
  • Kam eller børste håret og hodebunnen forsiktig om morgenen og om kvelden. Dette bidrar til å bryte opp herdede oljer (sebum) som er clogging hårsekkene. Å gjøre dette alene har produsert ny hårvekst. Ikke over gre eller børste.
  • holde en avstand fra tørketrommelen er varme. Ved bruk av blåse dryers, alltid holde varmen en god avstand fra hodebunnen og håret. Unngå oppvarming av hodebunnen og håret overdrevet. Sterk varme vil øke håravfall, og overskytende nedfall.
  • Unngå å få hår kremer, lotion, styling gels og spray direkte på hodebunnen som de vil tette hårsekker. Bruk en lett hold spray hvis du må.
  • Etter bading i et basseng, shampoo håret så snart som mulig å fjerne klor rester. Klor er svært skadelig for håret og hodebunnen.
  • Unngå over-eksponere ditt hår og hodebunn til vinden og solen. God hårpleie over en lang periode virkelig gjør en forskjell!
  • Unngå stramme bukser og caps som de bidrar til dårlig sirkulasjon, frata håret på riktig ernæring og stunting ny hårvekst. Den svette, smuss og skitt rundt kanten hemme hårsekken helse og bidra til å bygge opp.
  • Ta alltid kontakt med helsepersonell for ekstreme årsaker til overflødig nedfall og tynning. En medisinsk tilstand eller medisiner kan være årsaken håravfall bivirkninger.
  • Streber etter balanse og harmoni i både personlige og profesjonelle livsstil. Høyt stress faktorer kan føre til at kroppen til å reagere ved varierende hormonnivåer. Dette i sin tur fører til overdreven olje sekresjon (sebum) som resulterer i håravfall.
  • Graviditet, sykepleie, menopause, og selv prevensjon medisiner kan forårsake konstant skiftende faktorer på dine ernæringsmessige behov og hormonelle nivåer som bidrar til håravfall og overflødig nedfall.
  • Unngå "crash og kjepphest" dietter. Riktig næringsrike måltider sammen med vitamin-og mineraltilskudd er en viktig faktor for sunt hår og hud.
  • God hårpleie starter med bevissthet. Disse hårpleie tips, hvis de følges konsekvent, vil redusere overflødig nedfall, håravfall, og fremme ny hårvekst.
  • Redusere hårtap effekter ved å øke inntaket av vitamin C finnes i frisk frukt og grønnsaker, spesielt sitrusfrukter og juice, persille, brokkoli, grønn paprika og solbær. Ta en vitamin B kompleks hverdag eller ølgjær. Øk inntaket av protein som finnes i kjøtt, fisk, lever, hvetekim, tørket kokte bønner og erter, tofu, ost, melk og egg.
  • Ta kosttilskudd som vitamin B6, sink og Saw Palmetto. Kosttilskudd er nyttig når du ikke kan få nok av naturlige matkilder.
  • Kineserne tror at håret er næret av blod, og påvirkes derfor av nyrene og leveren. Behandlingen er rettet mot disse organene ved hjelp av fleece blomst rot, wolfberry frukt eller morbær frukt.
  • Eliminere stress eller annet det kan være katastrofalt for din dyrebare håret!
  • Få nok søvn. Sover 7-8 timer er avgjørende for helsen til håret ditt, så vel som for resten av kroppen din.
 • La håret tørke natrually så mye du kan!
 • Påfør aloe vera gel i hodebunnen og massasje godt før du tar en dusj.