Wkano

Hvordan avgjøre om å fortelle jenta at du liker at du liker henne

Noensinne vokse usikkert når debattere å fortelle jenta i drømmene dine du beundrer henne eller ikke? Får du sommerfugler-i-magen følelsen? Vel, her er hvordan å bestemme om du vil fortelle jenta at du liker at du liker henne!

Trinn

Hvordan avgjøre om å fortelle jenta at du liker at du liker henne. Tid det riktig, fordi timing er alt.
Hvordan avgjøre om å fortelle jenta at du liker at du liker henne. Tid det riktig, fordi timing er alt.
 1. 1
  Tid det riktig, fordi timing er alt. Hvis hun er omsluttet av en gruppe venner, kan det føles vanskelig å nærme seg henne, så forsiktig spør om hun og du kan snakke over av en privat eller rolig sted.
 2. 2
  Bestem om du verdsetter ser / sex appeal / cuteness / niceness. Seriøst, som en fyr, spør deg selv om du trenger en Ralph Lauren-modell eller kjendis som Angelina Joelie look-a-like jente, fordi Svaret er sannsynligvis nei. Du sannsynligvis finne din knuse å være søt eller pen, eller selv om du liker varme og dampende jenter, hun fortsatt ikke behøver å være ekstremt nydelig å fange øyet. Faktisk, mange gutter finner søt enn sexy jenter bedre. Mange jenter likeledes ikke trenger en Orlando Bloom heller, så lenge en fyr har tillit og er godt preparerte, bør du være i orden.
 3. 3
  Tenker du om henne mye? Har du lyst til, teller ingenting annet når rundt henne? Smiler du hver gang du ser henne? så har du sannsynligvis liker henne.. Så bare fortelle henne..

Tips

 • Hvis hun reagerer annerledes enn du håpet, ikke mister hodet kaldt og spy ut en rekke fornærmelser tilbake på henne. Det verste du kan gjøre er å få en dårlig holdning (det vil alarm og fornærme henne, slik at hun avviser deg videre). I hvert fall hvis hun ser en god holdning, hun kan finne deg ganske slappe som en fyr og bli venn du, husk hvor kult du var i ferd verdsette hennes avgjørelse, og i fremtiden vurdere å ta tilbudet (hvis det fortsatt står ved deg).
 • Gjør elektrisk øyekontakt! Før du møter med henne, prøve å øve på "intense blikk", men ikke gjør det skummelt, bare gjøre det vise tiltrekningen du føler for henne. Fokuser dine øyne inn i hennes og at det ser ut som om du tenker, "denne jenta er vakker".
 • Ingen menneske fortjener verden kretser rundt dem, så slapp av. Den jenta du liker har usikkerhet og andre problemer som deg. Ingen er perfekte, uansett hvor mye det virker som på overflaten.
 • Gi henne en spesiell-en som viser du liker henne mye, og at du ville være kul selv om hun ikke kom tilbake om følelser.

Advarsler

 • Hold det kult! Jeg mener det! Ikke gå psycho hvis hun avviser deg, men ikke start hulkende på ermet henne heller (det er ikke slutten på verden!). Begge er patetiske løsninger. Ta det med ro, bare smile kjølig og forstående, fortell henne hvor vakker hun er, og gå vekk.
 • Hvis hun gir deg en ekkel eller ytterst ubehagelig, fortell henne "Man, ser virkelig kan bedra. Først trodde jeg du var en hyggelig jente, men du er så umoden."