Wkano

Hvordan avgjøre om blonde hår er riktig for deg

Så du hørt at blondiner har alltid mer moro, og nå er du tenker på å gjøre overgangen. Going blonde er en alvorlig forpliktelse når det kommer til håret ditt - det krever mye vedlikehold, tar det en toll på håret ditt, og det kan ikke slå ut slik du vil ha det til. Så her er en "how-to" guide for å hjelpe deg å avgjøre om denne morsomme ny hårfarge, er riktig for deg.

Trinn

Hvordan avgjøre om blonde hår er riktig for deg. Finne ut om du har riktig hudfarge.
Hvordan avgjøre om blonde hår er riktig for deg. Finne ut om du har riktig hudfarge.
 1. 1
  Finne ut om du har riktig hudfarge. Dette er en av de beste indikatorene hvis du vil se bra ut som blond. Cooler hudtoner fungerer best når det kommer til å gå blonde men det betyr ikke at bare fordi du har en varm tone, bør du ikke gå blonde. Den aller tan, veldig blonde utseende er veldig populært. Hudfarge er bare en av mange faktorer.
  • Hvis du har en varm hudtone, kan bli blondt vaske deg ut. Varme hud toner er gylden brun, varm fersken, blek eller gul (med fregner). Varme toner tan lett i solen.
  • Hvis du har en kul hud tone, vil bli blondt sannsynlig kompliment du. Cool hudtoner er porselen, rosa-beige, rosa-rosa, mørk oliven, mørk brun eller ibenholt. Kule hudtoner brenner lett i solen.
 2. 2
  Bedømme hva din hårfarge nå står om hvordan du vil se gå blonde. Det er ikke en avgjørende faktor i hvorvidt du bør, men det vil bidra til ideen om hvorvidt du ville se naturlig hvis du ender opp med å gå blonde.
  • I direkte sollys, ser du glimt av rødt, oransje, gull eller gult i din naturlige hårfarge. Det betyr at du ikke ville overgangen til blondine i en naturlig måte. Men hvis "blekemiddel blonde" stil er det du leter etter, kan du se bort fra dette tipset.
  • I direkte sollys, ser du glimt av blått, lilla eller grønn i din naturlige hårfarge. Dette betyr at du ville overgangen til blondine i en naturlig måte.
 3. 3
  Bruk en rask triks ved hjelp av din hårfarge som et barn som en baseline. Dette følger regelen ovenfor. Dette er den beste indikatoren på om du kunne naturligvis være blonde.
  • Hvis du som et barn, håret ble mørkere (rød, mørk rød, brun, mørk brun eller svart) så blir blonde ville se unaturlig.
  • Hvis du som et barn, håret var lysere (lys rød, rød, jordbær blond, blonde, dirty blond, lys brun eller brun) så blir blonde kunne se naturlig.
 4. 4
  Bestemme hårfarge vedlikehold nivå du er komfortabel med. Husk overgangen mer enn to nyanser lysere eller mørkere vil kreve en sterkere innsats for å vedlikeholde. Dette vil også kreve en profesjonell eller en profesjonell kvalitet dye-jobb som kan være dyrt. Når røttene begynner å vokse ut, må du bruke den samme profesjonelle eller semi-profesjonell prosess for å gjøre en touch up. Hvis vedlikeholde er et problem, feile på siden av forsiktighet og ikke gå blonde.
  • Du må endre din make-up rutine. Siden går blonde vil endre hele rammen av ansiktet ditt, må du kanskje gjøre noen store swaps å holde fra å se vasket ut. Dette kan inkludere din foundation, dine øyenskygger og dine leppestifter.
  • Du må betale for vedlikehold besøk. Mens en DIY hjemme kan være billigere alternativ, kan bleking hjemme skape et hår horror som du ikke vet hvordan du skal håndtere. Du kan enkelt yngel håret, slå den oransje eller tape alle av volumet. For å være sikker, må du være i stand til å ha råd til å se en profesjonell.
  • Du må slå opp håret rutine. Dette inkluderer det meste din sjampo og balsam. Det er viktig å gjenopprette fuktighet og styrke tilbake til håret ditt som lyn den stripete det av. Dette betyr også at du vil oppleve en tekstur endring i håret og kanskje må bruke flere produkter for glans og volum.

Alternative ideer

Going blonde betyr at du sannsynligvis på jakt etter en dramatisk endring i håret. Det kan være skuffende å ha lest alle de ovennevnte bare for å finne ut at din "dristig ny look" kunne lett se forferdelig. Så i stedet for å gå bort fra den dramatiske endringen du var ute etter, kan du prøve en av disse alternativene for å riste opp utseende.

 1. 1
  Er fargen "blonde" ikke kommer til å jobbe for deg? Prøv å få høydepunkter eller døende det en annen farge. Få høydepunkter og lave lys vil legge litt dimensjon til din mangel-glans hårfarge. Dette kan gjøre en dramatisk forskjell uten å kreve samme grad av opp hold som døende hele hodet. Rød og svart hår gir også en dramatisk hår endring med mindre sterke kjemikalier.
 2. 2
  Er vedlikehold som plager deg? Prøv en semi-permanent/temporary fargestoff. Dette er all moroa med ingen av engasjementet. Dersom det på slutten av det å vaske det ut, bestemmer du deg virkelig elsket det, så kan du gå forplikte!
 3. 3
  Bekymret effektene bleking har på håret ditt? Få en betydelig klippe håret i stedet. Dette vil bidra til å holde håret sunt, men også gi den samme sjokk verdi. Gå til salongen og be om en dramatisk kort frisyre som pixie cut, den gamine kuttet, underslag, eller kortklipt kuttet.

Tips

 • Prøv å få en glasur satt i på salongen. Dette kommer til å legge skinner i 6-8 uker etter at dye-jobb.
 • Gå til en colorist og spørre om din foretrukne nyanse av blonde er riktig for deg
 • Hvis det er første gang å gjøre en drastisk endring i hårfarge, gå til en profesjonell.
 • Fagfolk kan også gi tips til frisyrer som hjelper fremheve hår fargen du ønsker.

Advarsler

 • Hvis du gjør det selv, ikke gå med på bildet av modellen på forsiden av boksen. Gå av diagrammet på baksiden av boksen
 • Pass på at du velger fargen din med en profesjonell, kan de fortelle deg din rett blonde.
 • Hvis du bade i et klor fylt svømmebasseng med aske-blonde håret da håret vil bli grønn. (Hvis dette skjer, er ketchup en god måte å nøytralisere hår!)
 • Resultatene kan være drastisk hvis du gjør det selv.
 • Hvis du har brunt hår med en svak rødlig tone, kan det vise en forferdelig oransje-gul. Vær forsiktig.