Wkano

Hvordan avslutte et forhold uten å miste felles venner

Du og din ex har gjort mange venner sammen siden du startet som et par. Nå, dessverre, du bryte opp. Hvordan frigjøre dere fra ex din uten å si farvel til alle de venner, også?

Trinn

Hvordan avslutte et forhold uten å miste felles venner. Motstå snakker om bruddet.
Hvordan avslutte et forhold uten å miste felles venner. Motstå snakker om bruddet.
 1. 1
  Motstå snakker om bruddet. Det er to sider til hver historie. Lagre din side for å fortelle til familie og de vennene du visste før du starter forholdet.
 2. 2
  Ikke noen gang Trash Talk din ex. Bare fordi du ikke snakker om bruddet betyr ikke at du kan si stygge ting om din ex som ikke er relatert til forholdet slutt. Når du kaste din ex til folk som er hans eller hennes venner så mye som deg, du setter disse vennene mellom en stein og et hardt sted. De ønsker å være lojal mot dere begge.
 3. 3
  Vær forsiktig med hva du avslører. Siden disse er felles venner, husk at alt du sier til dem kan bli gjentatt til ex. Dette kan virkelig botch opp noen fremgang du har gjort i form av å etablere en mindre omstridt forhold til ex.
 4. 4
  Hold kontakten. Det er vanskelig noen ganger, fordi disse vennene er så sterkt koblet til det gamle forholdet i ditt sinn og hjerte. Hvis du ønsker å beholde disse vennene, innser de kanskje ikke vet hvordan du skal nærme deg, så gi dem en samtale eller sende en epost til dem for å la dem vite Vil du fortsette ditt vennskap. Som nevnt, være forsiktig at du ikke avslører ting du ikke ville ønsker din ex å være kjennskap til, men fortell dem nok om hvordan du gjør at de føler at de er fortsatt en del av livet ditt. Du kan si ting som: "Jeg gjør det ganske bra, alt tatt i betraktning. Ja, det er tøft å begynne på nytt, men forhåpentligvis det verste er bak meg nå, og jeg er klar til å gå videre."
 5. 5
  Hvis du ser allerede noen nye, holde den nye elskeren bort fra felles venner. Det kan være harme eller en pre-disposition ikke å like den nye, bare fordi han / hun ikke er din gamle kjærlighet. Dette er fordi vennene dine kanskje føler at de forråde sin venn (ex) ved å like den personen som tok sin plass. For en stund, holde din nye kjærlighet interesse for deg selv. Vente til støvet legger seg og dere føler at du er på mer fast grunn før bringe noen nye til sammenkomster.
 6. 6
  Snakker av sammenkomster, ikke anta at du er den eneste som blir invitert. Noen av vennene dine vil ikke ønsker å forholde seg til den "som inviterer jeg?" følelsen som tvinger dem til å velge mellom dere to. De vil rett og slett invitere dere begge og lar deg avgjøre hvordan du håndterer den, tenker at når dere er begge voksne, vil du være i orden. I en stor gruppe, kan dette bli bra. På et lite middagsselskap? Awk-warrrrrd. Unngå situasjonen når invitert til en liten sammenkomst ved å spørre rett ut: "Er ________ (ex) kommer?" Det er stor sannsynlighet det vil bli besvart sannferdig. Ikke kaste en passform som gjør at din host føler seg skyldig, bare gi din angrer akkurat da, "Oh, okay. Jeg sannsynligvis ikke vil komme, da, fordi det er en ganske liten sammenkomst. Ingen fare, vil vi bare gjøre det en tid da det vil være flere mennesker og distraksjoner. " Smile og være nådig, og takke verten for å tenke på deg.
 7. 7
  Ta den høye veien i alle ting. I et misforstått forsøk på å forsikre deg om at de er på "din side", vennene dine kan også ta et skudd eller to på din ex. Ikke bli med i eller ta gleden på vitser gjort på hans eller hennes regning. Husk - de sannsynligvis gjøre de samme typer vitser om deg til ham / henne.
  • I stedet, bare ta det på strak arm og sier noe til effekten av, "Du vet, jeg blir sint under bruddet, men nå er jeg bare synes synd og trist. Vi hadde mange gode stunder sammen, og selv om det er på tide å gå videre, vet jeg ikke angre på den tiden vi tilbrakte sammen. jeg aldri ville ha møtt dere om ikke for __________ (din ex navn her). " Og da ikke si noe mer. De vil alle nikke og beundre din klasse.
 8. 8
  La tiden ta seg av resten. En breakup er som en brukket arm. Det gjør vondt som faen, og det er ingenting du kan gjøre med det når den er blitt satt og kastet, bortsett gi det tid. Du må bare tåle smerte og håndtere de endringene det fører i livet ditt. Ettersom tiden går og du fortsatt nekter å badmouth din ex eller ta del i skyting kamper med ham eller henne som målet, vil vennene innse at du har flyttet på.

Tips

 • Som du delta på arrangementer, eller gå ut med felles venner, være ærlig med dem i å spørre om ikke din ex skal gå, også. La dem vite at du vil trenge litt tid og rom før du er komfortabel å delta på noe, men virkelig store forsamlinger hvor du kan ha til å samhandle med din ex.
 • Vennene dine trenger tid, også. De har kun har kjent deg som halvparten av et par de elsket, og nå er de også må tilpasse seg nye omstendigheter. De kan gjøre vanskelige eller sinte bemerkninger, fordi de ikke vet hvem som har skylden, eller hva de skal gjøre. Bare vær forsiktig med dem og forstå at de er på et tap om hvordan man skal håndtere dette, også.
 • Etter en tid vil du re-etablere vennskap etter nye vilkårene. De vil begynne å se deg som deg selv, individ. Bare da bør du innføre noen nye romantiske interesse.

Advarsler

 • Eventuelle potshots du tar på din ex vil sterkt undergrave din evne til å videreføre disse vennskapene.
 • Unngå å la på at du gjør altfor godt for tidlig. Husk at vennene dine er også sympatisk til ex. Hvis de føler at det var like enkelt for deg å kaste ham eller henne som det er å ta ut søpla (selv om det er), vil de vise deg som kald og hensynsløs. Motstå skryter av at foxy ny fyr / jente i livet ditt, og heller fokusere på dem.
 • Noen "venner" kan ikke vise seg å være dine venner i det hele tatt. Vokt dere for spioner gjennomføre skjult overvåking for ex. Dette er spesielt til bekymring der en skilsmisse oppgjør står på spill. Det er også her du vil være lettet og glad for at du ikke har innført den nye kjærligheten ennå.