Wkano

Hvordan avvise noen uten å bryte sitt hjerte

Noen gang ønsket å avvise noen uten hjertesorg og tårer? Det er ikke så vanskelig, egentlig. Bare sørg for å følge noen av disse ideene, og du vil være i stand til å gå bort fra møtet uskadd.

Trinn

Hvordan avvise noen uten å bryte sitt hjerte. Se deg rundt for å sørge for at ingen er å se.
Hvordan avvise noen uten å bryte sitt hjerte. Se deg rundt for å sørge for at ingen er å se.
 1. 1
  Se deg rundt for å sørge for at ingen er å se. Det verste som kan skje er å bli avvist foran andre mennesker! Hvis det er folk til stede, ta sin arm og prøver å gli vekk fra de andre. Kanskje hvis du kan skli inn i en semi-private hjørne eller i det minste til der andre ikke kan høre deg.
 2. 2
  Si noe sånt som "Jeg beklager, men jeg har ikke bare føler det på samme måten du føler om meg" eller "jeg liker deg, men bare som en venn." Beklager og spør om du kan fortsatt være venner. Ikke handle kaldt. Være varm og vennlig. Du kan også si: "Jeg vil virkelig at vi skal være venner", men ikke gi løfter du ikke har tenkt å beholde. Hvis du ikke har tenkt å holde kontakten etterpå, er det best å la den være usagt.
 3. 3
  Handle som om du synes synd, og smil til rett tid. Pass på at du smiler beklageligvis, som du egentlig bare ønske du kunne gi dem en sjanse, men det kommer ikke til å skje. Dette vil myke opp den faktiske slag fra ordene.
 4. 4
  Muntre dem opp litt. Være veldig snill mot den personen, være snill gjør det lettere på dem. Vær sikker på at din godhet ikke forville seg i synd. Det verste i en avvisning er synd. De har lagt all sin verdighet og stolthet på linjen, og medlidende dem vil bare gjøre det vanskeligere både for deg å holde deg rolig. Hvis du handle som om du egentlig ikke ønsker denne personen, være forberedt for deres reaksjoner, for det meste motløshet, forlegenhet og smerte.
 5. 5
  Bruk en rolig, samlet stemme når du snakker til dem. Ikke blurt ut det første som kommer inn i hodet ditt. Ta en pause før du sier noe og tenke på det beste å si til enten avslutte alle av attraksjonen umiddelbart eller holde dem som en venn. Loven som du bryr deg når du sier "Nei", eller du kan starte vannverk.
 6. 6
  Ingen liker å bli slått opp med, så ikke bli altfor vennlig etterpå. Gi dem litt tid til å puste. Noen ganger kan en liten plass kan gå en lang vei.

Tips

 • Du må forstå hvor nedverdigende det er for gutter eller jenter å bli avvist.
 • Det beste å si når du slår ned noen som du vet eller er nødt til å se på en jevnlig basis er at du liker å tilbringe tid med dem, men du er ikke interessert i et romantisk forhold. Dette gjør det klart at du setter pris på dem, uten å gi dem håp for et fremtidig forhold.
 • Ikke vær så frekk til dem! Hvilket punkt ville det være i prøver ikke å bryte sitt hjerte hvis du er frekk!?
 • Hvis personen blir sint, holde ro og holde handle litt synd, men glad i tillegg til å prøve å roe dem ned. Dette er dobbelt viktig. Hvis du blir sint du vil både svare på den sinte spenning.
 • Det er også mulig å si at du er smigret over at de har følelser for deg, men det er ikke mulig på dette tidspunktet for å returnere dem, men du håper at du kan fortsette å være venner.
 • Ikke vær altfor fint at de tror liker du dem nå, ikke fører dem videre. Være hvordan du var før du forkastet ham.

Advarsler

 • Ikke flørte med dem under eller når som helst snart etter avslaget. Det er veldig lett å bare sjarmere dem med en kompliment som du la dem ned, men pass på å ikke legge den på for tykt eller "Nei" du utsteder ikke vil bli hørt.
 • Hvis du føler imidlertid at selv om nå er ikke rett tid, men kanskje en dag, gi dem håp med klare konturer. La dem vite hvor de står, og kanskje det som holder deg tilbake fra å si ja nå.
 • Uansett hva du gjør, ikke avvise dem over en tekstmelding, ringe eller e-post. Det vil bare gjøre dem aldri vil snakke med deg igjen.