Wkano

Hvordan bli elsket

Å være elsket er det vi alle ønsker, er det ikke? Så hvorfor det noen ganger virke umulig? Elsk deg selv først. Nei, dette betyr ikke bli selvstendig absorbert, betyr det rett og slett være glad i deg selv. Hvis du er fornøyd med hvem du er, vil snart nok andre følge etter.

Trinn

Hvordan bli elsket. Finn det gjør du krysser.
Hvordan bli elsket. Finn det gjør du krysser.
 1. 1
  Finn det gjør du krysser. Det kan bety bare å plukke opp en ny hobby eller kaste deg inn i en jobb du elsker. Finn en lidenskap, noe som distraherer deg fra alt og lar deg slappe av. Ikke bare er det bra for din sjel, til slutt sin en samtale forrett. Når det kommer tid til å finne kjærligheten, enten vennlig eller romantiske, vil du ha en felles plattform. Noe å dele med andre, kan en felles interesse ofte bringe unlikeliest mennesker sammen. Finn en lidenskap og etter hvert vil du finne noen å dele den med.
 2. 2
  Stoppe tapping ting opp! Hvis du er sint eller trist, la det ut! det ned eller bare tegne det. Ingen liker "bagasje", og det kan ofte skremme andre av eller bli ansett som "skjemmende". Her er et godt eksempel på hvordan å avlaste stress: Grab noen gamle stykke papir (søppelpost og kvitteringer fungerer best) og skrive ned de dårlige tingene om dagen. Når du er ferdig, se over listen, og når du er klar, krølle den opp og kaste den bort. Når du er ferdig med dette, ta ut en journal og skrive ned alle de gode tingene som skjedde med deg den dagen. Og det kan være alt fra "Jeg var ikke sent på jobben (igjen)" til "jeg snakket med ham / henne i klassen i dag".
 3. 3
  Skille varene fra bads. Det er viktig å skille dem fordi de dagene du trenger det, alle de glade minnene og alle de lister og planer og drømmer er god påminnelse om "livet var ikke alltid dette dårlig."
 4. 4
  Unn deg selv godt! Så grunt som det er, hvis du er lykkelig som du kan være på innsiden, hva er galt med polering opp utsiden? Så skjemme deg selv hver gang på en stund! Prøv en ny frisyre eller unn deg det antrekket du sverger "trenger du ikke". Alle fortjener en liten gave til seg selv hver gang på en stund. Selv en billig liten nick-knep eller smykke kan lyse humøret.

Tips

 • Ha på deg selv og enda viktigere i andre. Tillit er smittsom så la det skinne! Ingenting er mer sexy enn noen en med hodet på rett. Du kunne ha alt i verden eller ingenting, men hvis du er trygg på deg selv, kan du ikke være mer attraktivt.
 • Du er vakker! Minn deg selv på at stadig.
 • Husk også folk ikke kan gjøre deg lykkelig, bare du kan. Sure andre bringer noe til bordet, men på slutten av dagen du trenger å vite hva som gjør deg lykkelig og hva som vil holde deg lykkelig.
 • Alltid ha tålmodighet. "Ladybugs, Katherine, masse ladybugs". Under the Tuscan Sun? Nei, vel Katherine forteller Frances å være tålmodig og leter etter en mann er som å lete etter en marihøne, når du til slutt gi opp de krypende over deg. Jobbe med deg selv og din egen lykke og når du minst venter det, kanskje flaks streik.
 • Holder skriftlig. Det hjelper virkelig å få alt ut og til slutt la det gå. Men husk skille de gode fra de dårlige og holde på alle de gode minnene.

Advarsler

 • Noen ganger hjerter bryte, men du må lime bitene, kommer kjærligheten igjen!
 • Alle lærer av sine feil. Hjerter ikke bryte, de bare få litt forslått noen ganger. Du vil vokse, vil du leve, og du vil gå videre.