Wkano

Hvordan bli en fashionista

Å være en fashionista, må du være oppdatert og finne noe som ser bra ut på deg. Følg disse enkle trinnene og finne den stilige diva i deg!

Trinn

Hvordan bli en fashionista. Gjør din "lekser" på moten.
Hvordan bli en fashionista. Gjør din "lekser" på moten.
 1. 1
  Gjør din "lekser" på moten. Når du ikke studerer, trenger du ikke vet om det godt nok! Ikke for skolen i dette tilfellet, men i stedet må du studere opp på mote. Start med de magasiner liggende rundt huset ditt, selv om de ikke er helt om mote. For eksempel, har moren din et magasin som All You, kanadisk Living, eller kvinner World? Disse har noen råd om mote, til tross for det er ikke bare om mote. Så lenge bladene er fra i år eller noe strøm, de er et godt sted å begynne. Finn tips om hva som er nytt og hva stifter fra ditt eget klesskap du kan bruke. Se etter stykker som du ser flere ganger, fordi da vil du vite at de er i stil. Et annet sted å lete er online. Det er et flott område kalles Hel-looks. Det viser street stiler fra Helsinki, Finland. Street style er et flott sted å finne inspirasjon. Selv om du bare skriver i Street Style i Google, kan du finne noen gode nettsteder, som den kjølige jeger. Til slutt, se programmer på TV som er basert på mote. Viser på Stil Channel er gode, men de kan noen ganger være rettet mot eldre kvinner så vær forsiktig.
 2. 2
  Mens du gjør din "lekser", holde en journal med alle de utseende og klær som du liker. Døyt ned biter av klær, farger og antrekk som du liker. Skille dem i ting som du egne og ting som du ønsker å legge til din garderobe. Bruk bilder fra magasiner eller ord. Dette vil være der du baserer din nye look.
 3. 3
  Sjekk ut klesplagg, smykker, tilbehør, etc som du allerede har, og se om det er noe som du kan bruke. Husk at du ikke kan forandre deg stil over natten. Også, du ønsker å innlemme deg personlig stil i det som er på moten. Hvis du er "preppy" mix din blazer eller polo med en funky skjørt. Hvis du bruker en vanlig t-skjorte hver dag, prøv å lag dem med en cardigan eller legge noen kule smykker eller en interessant scraf.
 4. 4
  Ha god hygiene. Tenk på dette: En fashionista ønsker at andre skal legge merke til en kul jente med en drapsmann sans for stil, ikke en akne ansikt. Lukte hyggelig også ved å bruke parfyme og deodorant. Ta vare på deg selv. Husk også at du ikke trenger sminke for å være en fashionista.
 5. 5
  Kjøpe noen stilige klær basert på informasjonen i dagboken din. Gå ut og finne noen nye brikker for å legge til skapet ditt. Her må du ta hensyn til din økonomiske situasjon. Hvis du ikke kan eller ikke er villig til å bruke mye på klær, så sparsommelighet butikker som Goodwill eller Platons Closet, eller butikker som Target eller Walmart er et gode steder å komme i gang. Når du handler second hand prøve å finne klær som er i god stand og er av god kvalitet. Også, husk at du kan endre en lang kjole og gjøre det til en morsom mini bare ved hemming det. Så, hvis du finner noe du liker har et åpent sinn, og du kan alltid endre det. Hvis du er villig til å bruke mye mer, prøve ut Urban Outfitters, Aeropostale, European Eagle, Hollister, eller Anthropologie. Spør noen som har stilen du beundre hvor de handler, og hvis du er vennlig med dem se om de kunne hjelpe deg med din nye look. En felles kjærlighet for mote er en fin måte å få nye venner. Hvis penger er ikke noe problem for deg, så får en stylist. Men husk at det ikke er behov for å spytte alt på en utflukt. Holde øynene opp for brikker du trenger, og du vil begynne å samle noen gode klær.
 6. 6
  Få et unikt eller kul frisyre som passer deg. Spør din frisør for hva du ville se bra ut i. Du kan også ha håret på forskjellige måter hver dag. Sørg for å vite hva din ansiktsform er imidlertid. Noen av de diferrent ansiktsformer er oval, firkantet, hjerte, pære, runde, avlange / rektangulær, og trekantede. Når du vet din ansiktsform, så kan du gjøre håret ditt.
 7. 7
  Ikke glem å utstyre og ha gode sko. En stor kjede kan fullføre en titt. Før du går ut spør deg selv om dine antrekk mangler noe, eller hvis det er for mye. Også, kan skoene fullstendig endre dine antrekk, så sørg for at ditt utseende er satt sammen med et flott par sko. Hvis du ønsker å gå for noe slags uformell, men veldig kul og satt sammen, bruker leiligheter. Prøv flip-flops for en uformell, sommerlig antrekk. For en formell antrekk, prøv hæler. Hvis hæler skremme deg, prøv en lav espadrille, fordi de vil holde på og vanligvis er ganske behagelig.
 8. 8
  Sette alt sammen. Gå tilbake til tidsskriftet du har gjort tidligere, og prøve å sette sammen noen nye utseende. Finn en full lengde speil og bare prøve på mange ting til du finner noen antrekk du liker. Ikke vær redd for å gå ut av boksen - mote handler om å gjøre noe nytt og å være den første til å prøve noe.
 9. 9
  Nå som du er en fashionista, holde tritt med utviklingen, men husk å alltid være deg! Du ønsker ikke å bare være en trend etterfølger. Prøver også å være en trendsetter! Lykke til!

Tips

 • Husk at en fashionista er ikke en mote offer, som de fleste magasiner prøver å understreke. En fashionista er en kvinne som har funnet sin egen individuelle stil og vet hvordan å blande det med hva som er trendy for øyeblikket. "Dette, eller at elementet er en must for enhver fashionista" er et uttrykk som ofte brukes i magasiner. Ignorer det, bare kjøpe noe hvis det passer din stil.
 • Hvis du føler deg bra i det, og liker du det så vil du mest sannsynlig se flott ut i det. Det handler om holdningen du har. Mens klær kan gjøre at du ser bedre, er den viktigste delen som du føler deg bedre i huden din.
 • Skinny jeans, Skinny jeans, Skinny jeans. De vil alltid være i stil. Og de selv ut en flagrende topp og ser flott ut med hæler. Er du i tvil cinch på livet. Få noe skreddersydd til å passe deg, ikke bære noe feil størrelse.
 • Hvis du vet hvordan, er en fin måte å blande opp blasert stil å kaste på et par av Sky High hæler. Bruk et helt sort antrekk og sette på et flott par lyse fargede hæler. 4 inches, minimum. Du vil sjokkere! Men hvis du bare ikke kan gå i hæler uten å falle flatt på ansiktet ditt, må du IKKE bruke dem.
 • Følelsen godt i klærne er ekstremt viktig. Hvis noe er i stil, men det fungerer ikke på deg eller du føler deg ukomfortabel i det, bare prøve noe annet. Du kan også være stilig i alle aldre eller med kroppen, bare finne ut hva som fungerer for deg.

Advarsler

 • Bruk aldri kjører joggesko med mindre du kjører eller på treningsstudio.
 • Ikke splurge på en ting, fordi du vil føle seg presset til å bruke det når det ikke kan fungere.
 • Bruk jeans som faller tilbake, ikke bære dem mer som fire ganger i uken med mindre de er veldig forskjellige farger og stiler.
 • Hvis folk på skolen din eller jobber hele bære det samme, så du trenger for å gjøre en positiv endring og være unik. Ikke vær redd for at noen andre ikke vil like det du bruker, fordi hvis du er sikker på det, vil de legge merke til deg før de legger merke til hva du har på deg.