Wkano

Hvordan bli en mer sosial person

Mens sosialt samvær er generelt ansett som en rolig, hyggelig aktivitet, kan det føles kjedelig for noen, og selv være en kilde til angst. Mange er for sjenert, usikker, eller flau for å la gå og være seg selv foran andre mennesker. Andre får altfor oppslukt av arbeid eller skole og rett og slett glemmer å sosialisere. Uansett hva din historie er, vil denne artikkelen lære deg hvordan du åpner dørene i livet ditt til andre mennesker.

Trinn

Hvordan bli en mer sosial person. Vær oppmerksom på din usikkerhet.
Hvordan bli en mer sosial person. Vær oppmerksom på din usikkerhet.

Del én: å takle reservasjoner

 1. 1
  Vær oppmerksom på din usikkerhet. Alle føler seg sjenert eller usikker fra tid til annen, men hvis du føler deg hemmet av sjenanse, er det sannsynligvis fordi du har vært å fortelle deg selv at du er noe mangelfull. Disse følelser av utilstrekkelighet er forsterket på daglig basis av de negative tingene du hele tiden forteller deg selv. Lær å ta hensyn til negative tanker og skille de rasjonelle tanker fra irrasjonelle seg.
  • Har du konstant forteller deg selv at du er lite tiltrekkende? Kan du fortelle deg selv du er kjedelig? At du er rart? Uansvarlig? Negative tanker som disse er det holde deg fra følelsen trygg nok til å være en sosial person. Enda viktigere, de holder deg fra å leve et rikt liv.
  • Noen ganger får vi så vant til disse negative tankene som vi ikke lenger legger merke til dem. Begynne å betale til oppmerksomhet til den slags tanker du har.
 2. 2
  Lære å takle negative tanker. Når du har lært å kjenne igjen når du har en negativ tanke, kan du sakte trene deg opp til å slå disse tankene slik at de ikke lenger hemme livet. Når du tar deg selv å ha en negativ tanke, prøv en av følgende øvelser:
  • Først erkjenner at tanken er der. Nå, lukk øynene, og visualisere tanken i ditt indre øye. Merke det som en "negativ" tanke, og deretter la den sakte løses opp før det forsvinner helt.
  • Snu en negativ tanke inn i en konstruktiv. La oss si at du er overvektig, for eksempel. I stedet for stadig å fortelle deg selv "jeg er feit," fortell deg selv "Jeg vil gjerne gå ned i vekt og få sunne, slik at jeg får mer energi og føler seg mer attraktive." På denne måten kan du slå en negativ tanke til en positiv mål for fremtiden.
 3. 3
  Lag en liste over dine positive kvaliteter. Dessverre, vi bruker så mye tid på å prøve å forbedre oss selv at vi glemmer å erkjenne våre prestasjoner, våre talenter og vår gode natur. Spør deg selv følgende spørsmål for å komme i gang:
  • Hva har du gjort i det siste året at du er stolt av? Hva er ditt stolteste bragd gjennom tidene? Hva unike talenter har du? Hva gjør folk har en tendens til du kompliment på? Hva positiv innvirkning har du gjort på andre menneskers liv?
 4. 4
  Slutte å sammenligne ditt eget liv til andre menneskers liv. En del av grunnen til at folk sliter med utrygghet er fordi de sammenligner sine egne "lave" poeng med andres "høye" poeng. Med andre ord, de sammenligner de negative kvaliteter av sitt eget liv med de positive kvaliteter av andres liv.
  • Husk at bak lukkede dører, alle opplevelser smerte eller lidelse fra tid til annen. Hvis du finner deg selv lurer på hvorfor enkelte mennesker synes lykkeligere enn deg, minne deg selv at lykke har lite å gjøre med ytre omstendigheter, og alt å gjøre med holdning.
 5. 5
  Husk at du er ikke sentrum av universet. Ironisk nok, folk som føler seg usynlig og usikre også en tendens til å føle at de stadig blir overvåket, kritisert og latterliggjort. Mens du er absolutt ikke usynlig, det er irrasjonelt å tro at fremmede blir stadig stirrer på deg og venter på å rote. Folk er så involvert med sine egne liv som de har liten tid til å legge merke til om du gjør eller sier noe pinlig. Selv om de legger merke til, vil de trolig glemme hendelsen innen en time eller to, mens du kan holde på det i årevis.
  • Gi slipp på følelsen av at du hele tiden blir overvåket og bedømt vil hjelpe deg å lære å lette opp og slappe av rundt andre mennesker, noe som gjør sosialt samvær mye mer behagelig.

Del to: å tiltrekke andre

 1. 1
  Smile. Alle ønsker å være rundt mennesker som er glade og begeistret om livet. Selv om du ikke føler deg lykkelig hele tiden, tvinge deg selv til å sette et smil på ansiktet ditt fra tid til annen. Ikke bare vil det umiddelbart gjør at du føler deg bedre, vil det gjøre andre mennesker ønsker å være rundt deg, snakke med deg, og bli kjent med deg.
  • Smiling er spesielt viktig hvis du prøver å tiltrekke seg en person av det motsatte kjønn, fordi det viser at du er en positiv person som er verdt å møte.
 2. 2
  Vær oppmerksom på ditt kroppsspråk. Hvis du er på en fest eller annen sosial sammenkomst, sørg for at ditt kroppsspråk sier at du ønsker å bli kontaktet.
  • Unngå å krysse armene, surt, eller står i hjørnet. Disse bevegelsene sende melding om at du ønsker å være alene, og gjett hva? Folk vil forlate deg alene.
 3. 3
  Være ekte. Enten du snakker med en gammel venn eller noen du nettopp har du møtte for første gang, bør du alltid vise genuin interesse i samtalen. Å være fullt engasjert ikke bare viser at du er medfølende, gjør det for mer stimulerende og givende interaksjoner med andre.
  • Unngå å tekste eller snakke i telefonen når du er midt i en samtale, spesielt hvis temaet er viktig.
  • Holde samtaler balansert. Ikke hele tiden snakke om deg selv, fordi dette fremstår som narsissistisk. Samtidig, blir for stille viser at du er uinteressert i samtalen.

Del tre: å utvide din sosiale sirkel

 1. 1
  Initiere interaksjoner. Hvis du er den typen person som alltid venter rundt for vennene dine til å ringe uten stempel, så du ikke gjør din del. Husk at dine venner ikke alltid vet når du forventer dem til å ringe, og de kan ta dine skyhet som manglende interesse i vennskap. Hvis du ønsker å se noen, så nå ut til dem.
  • Ring gamle venner som du ikke har sett på en stund og sette opp en tid for å komme sammen.
  • Kast et middagsselskap eller annen sammenkomst og invitere alle dine venner, kolleger og bekjente.
  • Inviter en venn på kino, en baseball game, en konsert eller annen aktivitet.
 2. 2
  Bli med i en klubb eller gruppe med likesinnede individer. Hvis du ønsker å få nye venner, må du se utover de menneskene du ser på daglig basis på jobb eller skole. Hvis du har en hobby eller spesiell interesse, så bli med en lokal klubb eller gruppe i ditt område viet til denne aktiviteten.
  • Vurdere å bli en lokal sports liga, bokklubb, fotturer gruppe, eller sykkellag.
  • Hvis du ikke har en hobby, deretter plukke opp en ny. Pass på å velge noe som du kan gjøre med grupper av mennesker.
 3. 3
  Møt felles venner. Møte venner av venner er en av de enkleste måtene å møte nye mennesker. Prøv å se hver eneste person du møter i livet ditt som en "døråpning" eller "portal" inn i en ny sosial sirkel.
  • Vurdere å kaste en fest og fortelle alle dine venner til å ta med gjester. Som et pluss, du allerede vet at du har noen ting til felles med disse menneskene fordi du deler en felles venn.
  • Hvis en venn av deg inviterer deg til en fest eller annen sammenkomst hvor du ikke kjenner noen, godta invitasjonen. Selv om det kan virke skremmende, er det en flott mulighet til å møte nye mennesker.
 4. 4
  Ikke compartmentalize livet ditt. Prøv ikke å vise "arbeidsliv" som å være atskilt fra "sosiale liv" som å være atskilt fra "familieliv", og så videre. Selv om hver av disse forskjellige områder av livet ditt sikkert krever ulik atferd og koder for oppførsel, er den beste måten å være mer sosial av natur å leve livet som et sosialt vesen, uavhengig av miljøet. Med andre ord, ikke lagre alle dine sosialt samvær for fester i helgene.
  • Se etter unike muligheter til å være sosial. Det kan være så enkelt som å be banken teller hvordan han eller hun gjør i stedet for bare stirrer på telefonen din og unngå kontakt.
  • Bli kjent med dine kollegaer eller kolleger, hvis du ikke allerede har.
  • Delta på sosiale arrangementer med familiemedlemmer. Selv om dette kanskje ikke høres ut som moro, du vil bli overrasket over å vite at du kan få nye venner uansett hvor du går, så lenge du har riktig holdning.