Wkano

Hvordan bli en socialite

Vil du virkelig ønsker å være en sosiale? De kjendiser som vi ser i media allerede har sin rikdom og status fra den dagen de ble født. Mer enn sannsynlig at du starter fra scratch. For å få kunnskap, ikke se på Paris Hilton eller Ivanka Trump. Watch Mr. Hilton og Mr. Trump og du er på vei til å bli en sosiale. Vel, det er hardt arbeid, men dette er for de sosiale klatrere der ute som ønsker å sette en påvirkelig foten i døren. Denne guiden vil hjelpe deg å komme inn der, er resten opp til deg!

Trinn

Hvordan bli en socialite. Lag den passende bakgrunn for deg selv.
Hvordan bli en socialite. Lag den passende bakgrunn for deg selv.

Klatre opp den sosiale stigen og gjøre et navn for deg selv

 1. 1
  Lag den passende bakgrunn for deg selv. Røttene dine er svært viktig for andre kjendiser, en uten en prestisjefylt familiær bakgrunn er ofte kvalifisert som "uegnet" for å bli en socialite. Som de fleste som kommer over denne siden, er du sannsynligvis ikke superrike, i motsetning til kjendiser som vil forventer du å ha noe fantastisk å si om din bakgrunn. I dette tilfellet være tilbaketrukne om din fortid. Når folk spør deg om ditt tidligere liv-og de vil-, tenke på noen interessante detaljer å fortelle dem. Unngå pinlige detaljer og fokus på å si positive ting. Rike folk ønsker at deres entourage å komme fra en god kjent bakgrunn (og god hjelp rike her) for en veldig enkel grunn: de ønsker å omgi seg med velutdannede mennesker. Så, så lenge du er manerer og riktig, vil de ikke bryr seg så mye.
 2. 2
  Få riktig utdanning. Forberedelse til å bli en socialite begynner i ungdomsskolen. Selvfølgelig er det mulig å bli en sosiale selv om du ikke var strålende i midten og videregående skole, og var ikke til stede prestisjefylte høyskoler, men det er mye vanskeligere.
  • Hvis du fortsatt er i ungdomsskole eller videregående skole, gjør det beste du kan ut av skoleårene. Få gode karakterer (B-ene er de laveste trinnene akseptert, C-er er uakseptabelt), bli involvert i fritidsaktiviteter, og få høye poengsummer på eksamener.
  • Delta på prestisjetunge universiteter, enten en av Ivy League de (advarsel: du må betale opp til 37 320€ i året, så husk å spare nok penger for det), eller en anerkjent europeisk ett (Sorbonne i Paris, eller Oxford og Cambridge i Storbritannia). Imidlertid vil noen privat høyskole gjøre triks, er det mange fine høyskoler som ikke er Ivy League og fortsatt prestigous. Og hvis du går til en offentlig skole, velg en som spesialiserer seg på feltet ditt (eksempler er Purdue ingeniør-programmet og IE journalistikk skolen, de er svært prestisjetunge faktisk) Kun 29% av alle voksne i Europa har en bachelorgrad eller tilsvarende, så inneha en fra enhver institusjon er en stor ting. Hvis du kan komme inn i graduate school og få en mastergrad eller høyere, enda bedre! Du får tonnevis av respekt fra folk.
  • Velg riktig karriereveier. Velg enten en av disse: kunst, litteratur, mote, jus eller økonomi. Karrierevei du velger må være noe relatert til det gode liv. Selv om alle godt betalte feltene er helt fint, er det mer sannsynlig å møte kjendiser i disse seg. Hvis du velger et annet felt, prøve å orientere med disse områdene selv
  • Lære noen fremmedspråk. Fransk er et must, tysk, spansk og italiensk vil også hjelpe. Men jo flere språk du vet, jo bedre.
 3. 3
  Få en svært godt betalt jobb. I teorien er det ganske enkelt: etablere en virksomhet og gjøre den vokse. Igjen, plukke en av feltene over, hvis du gjør det, vil du sikkert finne ganske mange godt betalte, morsomme jobber. Streber etter å være den beste i feltet, prøve å møte noen kjente personer som jobber i feltet ditt og lære deres hemmeligheter. Begynne i det små, du vil ikke være svært vellykket ved begynnelsen av karrieren din. Få noen forskjellige jobber i feltet, samle erfaring, og deretter starte en merkevare av din egen.
 4. 4
  Lær hvordan du kan promotere deg selv. Lag en hjemmeside for deg selv eller din bedrift, gjøre noen visittkort, overbevise noen relaterte merker å styrke deg, annonsere selv eller din bedrift i noen aviser eller blader og så videre. Spesielt i begynnelsen av karrieren din, er det svært viktig å møte de riktige menneskene. Etablere et godt sosialt nettverk kan få deg mange gode tilbud. Gå til hendelser knyttet til ditt felt, møte noen kulekjøring i den gitte bransjen, og få dem til å hjelpe deg.
 5. 5
  Finn noen veldig rike til å gifte seg. Ja, du kan bli en sosiale ved å gifte seg med rett person, uten å måtte jobbe for alt som formue selv. Du kan deretter bruke ektefellens penger for å få en god start i virksomheten (du trodde du kunne likevel komme unna uten å jobbe? Du vil bli skuffet over å finne ut at du ikke kan, kjære). Tror du Tinsley Mortimer var alltid en av de mest fremtredende kjendiser i Manhattan? Galt. Hun var ikke så kjent før hun giftet seg med Robert "Topper" Mortimer, en svært rik bankmann, og ble en designer for håndvesken linje Samantha Thavasa. Så ikke bekymre deg hvis du ikke har vært en utmerket student, det er håp for deg også. Men ikke gi opp ekte kjærlighet bare for å finne noen rikere, det er patetisk og vil stemple deg som en golddigger (og ingen liker det, gjør de? Tenkte meg det.)
 6. 6
  Gjøre lekser. Som en sosiale, er det et par ting du (understreke "must") vet. For eksempel er det mest grunnleggende ting å starte med å vite navnene og ansiktene til de mest fremtredende kjendiser i øyeblikket. Gå til Park avenue peerage og bli kjent med navnene under "Profiler"-delen.

Fungerende som en socialite

 1. 1
  Velg et godt navn. Sørg for at det høres ekstremt WASP-y, uvanlig og kanskje utenlandske. Ikke gå for allerede "tatt" siste navn som Vanderbilt, fordi folk vet Vanderbilts og vil til slutt regne deg ut. Men hvis du har å gå etter din "vanlig navn", ikke bekymre deg. Å være tro mot deg selv er bedre enn å være en forfalskning.
  • Det forbeholdet til ovennevnte er at du må se den delen. Hvis du har oliven hud, kinky hår og brune øyne, er det ingen som kommer til å kjøpe deg som Muffie Sutton. I dette tilfellet, er du bedre oppgjør for noe som tyder på gammel spansk kulturarv ("Isabella Segavia").
 2. 2
  Bli interessert i dyre ting. Kjenner alle de store navnene i alt: mote, kunst, håndverk, mat, sport osv. I kjendiser 'verden, når noen nevner et navn, er alle forventes å vite det. Også kunne uttale alle de utenlandske navn riktig. Det kan være lurt å begynne å lese noen spesialitet magasiner.
  • Hvis du er clueless om noe luksuriøse, gå på Fashion nettet og begynne å gjøre din forskning. Nettstedet inneholder noen gode linker til nettstedene til de merkene som teller. Prøv å anskaffe noen ting fra noen av disse merkene.
 3. 3
  Bryt Nouveau Riche stereotypen. "Nouveau Riche" er en ofte nedsettende begrep som brukes for å beskrive den øvre klassen folk som ikke kommer fra en velstående familie, og oppnådde sin formue gjennom arbeid, ikke arv. Du kan bli sett ned på bare for det faktum at tidligere generasjoner i familien din ikke var velstående. Det er et trist faktum av livet, men det kan bli redusert ved å ikke opptre som den stereotype nye penger stipendiat Noveau riche tendens til å være mer ekstravagant i kamper, men det er forståelig, fordi de automatisk koble overflod av lykke;. Men i tid, den andre, tredje, og så videre generasjoner som vokste opp med rikdom pleier ikke å finne det som viktig.
  • Ikke bli for begeistret for dine eiendeler, for ekte upperclassmen, er vell noe de ble vant til, derfor de ikke tenke på det for mye. Være beskjedne og ikke skryte av dine eiendeler. Bedre ennå, ikke nevner priser i det hele tatt.
  • Bruke pengene klokt. Ikke rush til å kjøpe overdådige ting, bare fordi du har råd til det, har en liten klasse. Ikke vis frem din økonomiske status ved å være så ekstravagant som mulig, vil du bare ende opp som ser latterlig og beviser at du ikke har noen erfaring overhodet i å være rik. For å oppsummere, ikke være en total snobb.
 4. 4
  Være sofistikert. Avgrensning er kvaliteten som skiller ditsy kjendiser fra den sanne elite, mangel på raffinement er en forbrytelse i socialite verden.
  • Har gode manerer. Pleier å slentre?, Legger albuene på bordet mens du spiser?, Gjespe uten å dekke munnen? Slike tegn på mangel på god avl er uakseptabelt blant kjendiser. Din oppførsel må være perfekt. Kjøp den mest detaljerte bok om å ha gode manerer du kan finne, og deretter lære det utenat.
  • Være kultivert. Leser mye, besøke museer og kunstgallerier, gå på teater, møte kunstnere og poeter. Husk også at det er uakseptabelt for en socialite ikke å vite noe relatert til felles kunnskap, husk at hvis en 7. klassing vet det, du skal vite det også. Re-kjent med grunnleggende historie, vitenskap, geografi og kunst.
   • Snakk ordentlig. Ingen slang overhodet, banning er også uakseptabelt. Bruk Dronningens engelsk. Tidvis slippe inn noen franske ord (som å kalle noen "Cheri" i stedet for "elskling"). Bruk formell snarere enn uformelt språk, både muntlig og skriftlig.
  • Vær trygg. Så glamorøst som det kan virke, er kjendiser "verden svært gossipy og mener, og du vil trenge masse selvtillit til å gjøre det gjennom det hele. Hvis du ikke anser deg verdig nok til å være blant dem, vil de ikke heller. For ikke å nevne at du trenger ofte vittig comeback når noen sier noe betyr for deg, og en person uten tillit kan ikke raskt si noe vittig tilbake til dem.
  • Være stilig og diskret. Unngå å gjøre ting som trekker negativ oppmerksomhet til deg, som å bli veldig høyt, å drikke seg full på fester, flørter med alle som krysser din vei, eller forbannelse.
  • Være moteriktig. Det er avgjørende at du har en følelse av stil og slitasje stilig, skreddersydde klær-og merkenavn gjøre en stor forskjell. Alt du bære i det offentlige bør være designer. Adopter en stilig, tidløs stil, noe som nå ser like godt som det så ut på 50-tallet, og like god som den vil se ut over 50 år fra nå. For damer, bli inspirert av Jackie O., Charlotte fra Sex and the City og Audrey Hepburn. For herrene, vil en skreddersydd dress alltid gjøre det. I tillegg bør du ha en signatur utseende som skiller deg fra andre mennesker-en fetish for en bestemt farge, en fin hårklipp, uansett.
 5. 5
  Reiser mye. Det er noen reisemål du kan ikke gå glipp av som en sosiale-New York (selvsagt), Paris, London, Milano, Saint-Tropez, kanskje. Ta deg tid til å besøke alle de viktige stedene der.
  • Dette går for feriemål også. Sommer i Hamptons (mange kjente mennesker har sommerhus der) og vinter i Aspen, disse er de vanlige ferie flekker for rike mennesker. Andre eksotiske, dyreste destinasjonene går så godt Hawaii, St. Barts, Dubai, Hellas, etc.
  • Unngå å opptre som den stereotype turist, mange mennesker, spesielt de lokale, synes det er irriterende. Ikke kombiner en fargerik t-skjorte og noen shorts med hvite joggesko, en stor ryggsekk, en baseball cap, solbriller og et stort kamera hengende på halsen (den typiske turist antrekk). Ikke kjøpe tonnevis av billige, tacky suvenirer. Ikke reise i store grupper-familien din eller signifikante andre er nok.
 6. 6
  Vær sjenerøs. Nummer én ting du må gjøre hvis du ønsker å være en sosiale er dette-gi. Ja, og du bør ha noen veldedige organisasjoner under beltet. Det flotte med dette er at det kan bli hva du vil, uansett hvor mye du vil, enten det er 25€ eller 14 930€. Du trenger ikke å fortelle folk om hvor mye du ga, bare fortelle dem om årsaken. Og som du går opp i gradene vil du være i stand til å gi mer. Oh, og det er perks som møte kjendiser, den velstående, intellektuelle, politikere, kunstnere og gratis ting som gaver, fri tilgang til fasiliteter og rom ikke åpne for publikum. For et godt eksempel, sjekk ut Metropolitan Art Museum i New York.
 7. 7
  Sosialisere. Tross alt, det er det å være en sosiale handler om.
  • Få venner uansett hvor du går. Enten du er på det lokale supermarkedet, eller på en posh arrangement, møter du mange nye mennesker hver dag. Vær vennlig, synes interessert i den personen du snakker med, utveksle telefonnumre. Men ikke bekymre deg for mye om å etablere et ekte, varig vennskap med alle disse menneskene. Hold din krets av nære venner små, men etablere overfladiske relasjoner med så mange mennesker som du kan-du vet aldri når du trenger dem. Husk, det handler om å bygge en godt avrundet sosiale nettverk, og mange av de "vennskap" vil du etablere vil være for det formål å få noen fordeler.
   • Bedre ennå, bli venner med de rette folkene. Litt småprat med den lokale it-jente kan gå en lang vei. Å ha noen socialite venner vil komme i svært hendig, tross alt, er den enkleste definisjonen av å være en sosiale henger ut med andre kjendiser.
  • Lær om hendelsen planlegging, og dyrke din smak i ting som blomster, forretter, musikk, etc. Som en sosiale, vil du bli forventet å kaste noen store, elegante arrangementer og fester. Når du endelig får din store gjennombrudd og komiteen ber deg om å bidra til å planlegge noen galla, vil dette komme godt med. Leser Vogue (spesielt artiklene som skildrer hendelsene kastet av virkelige kjendiser) skal hjelpe deg med å utvikle denne intuisjon. Selvfølgelig vil det være en masse folk til å hjelpe deg med å planlegge et arrangement, som din PR assistent, sekretær og så videre, men du må vite hvordan du skal organisere dem alle. Få noen telefonnumrene til tjenesteleverandører som catering, dekoratører, DJs etc., de er svært nyttig.
  • Har den magiske C word- karisma. Ikke vær kjedelig. Det er ganske enkelt bare handle som om du har en flott tid. Smile mye, ha interessante samtaler med andre mennesker på fester, være livlig og energisk. Som du tilbringe mer tid rundt kjendiser, vil du lære noen triks om sjarmerende publikum.
  • Bli fotografert ved siden av VIPs. Bilder av viktige mennesker alltid vises i aviser og blader dagen etter en event-og du kan få sjansen til å treffe Page Six hvis det er noen kjente ved siden av deg. Men ikke gjør det for opplagt-lignende rushing ved nærmeste socialite så snart fotografer inn siktlinje-det er bare patetisk.
  • Søke ekte vennskap med noen mennesker. Du vil fortsatt trenger noen å være der for deg når du mislykkes-noen som ikke ville fremmedgjøre deg fra det øyeblikket du vise dem dine mindre perfekte sider.

Overleve i en verden av de rike og berømte og hva som ikke skal gjøre

 1. 1
  Ikke vær en total sosial klatrer. Disse prøvene er straks oppdaget og fjernet fra den sosiale scene, deres desperasjon for å bli en socialite kan sanses på et øyeblikk. Bli merket som en sosial klatrer er det verste som kan skje med en aspirerende socialite.
  • Ikke gå ut av veien bare for å møte noen. Selv om du tilfeldigvis å kjøre over en VIP, ikke frik ut, bare være naturlig og behandle dem som du ville behandle en annen person. Hvis det er noen du kjenner fra magasiner eller socialite blogger, men du har ikke blitt introdusert til dem, ikke si "Hei" til dem. Gjøre alle slags sprø ting bare for å møte noen, som understreker ut sin personlige assistent til å gjøre dem gi deg telefonnummeret sitt, er også en stor no-no.
  • Ikke vær desperat om å komme inn noens gunst. Sette deg selv i en posisjon av underlegenhet til noen ville gjøre noe, men gjør at noen behandler deg som du var mindreverdig. Har noen verdighet.
  • Ikke automatisk invitere deg til partene, og dette er svært uhøflig. For ikke å nevne det er svært sannsynlig at livvakter aldri vil la deg inn uten invitasjon, men så snart det vert merknader deg, vil du være ute av det i et øyeblikk, og du kan si farvel for alltid til andre selskaper og arrangementer.
 2. 2
  Unngå kontrovers og skandaler så mye som mulig. Gjør ditt beste for å holde offentlige image ren. Ingen sex bånd, ingen medisiner, ingen kontroversielle skilsmisser, ingen offentlige sammenbrudd og scener. Være respektabel og tankene dine moral. Hold deg kjølig og samlet selv når du raste sint. Hvis noen gjorde noe galt med deg, finne en sivilisert måte å håndtere situasjonen.
 3. 3
  Lære å håndtere ondsinnet sladder. Noen mennesker er veldig mener og catty, men ikke la deg bli påvirket av hva de sier. Husk at skandalen Olivia Palermo ble dratt inn, noe som førte til stenging av Socialite Rank? Hennes omdømme ble ødelagt kort tid etter det, men hun klarte å avslutte narrespill ved å avsløre identiteten til de som står bak bitchy, ondsinnet sosietetspike blogg Socialiterank.com og forsvare hennes offentlige image.
  • Noen ganger er det bedre å ikke avsløre noen ting fra fortiden din (bare hvis du er 100% sikker på at de ikke kommer til å bli oppdaget uansett). Ikke gi gossipers mer materiale, slik at de kan si mer mener ting om deg. Selvfølgelig, vi snakker her om uskyldige små ting som kan bli mistolket. Hvis, for eksempel, hadde du en nese jobb da du var ung og ukjent, ikke snakke om det, hvis du ikke vil at folk skal gå ut, "Hun er totalt fake, bare en annen produsert skjønnhet".
  • Den beste måten å bringe gossipers til taushet er å le det bort og innrømme at du ikke er perfekt (selv om samfunnet forventer at du skal). Ved å opptre slik, vil du få mange beundrere og du vil fortsatt kunne gå med hodet hevet, uansett hva som blir sagt om deg.
 4. 4
  Ikke mist deg selv. I en verden som overfladiske og materialistiske som for kjendiser, er det veldig lett å glemme hvem du egentlig er og hvor du kommer fra. Når du føler for det, ta en pause og slappe av, for å unngå å bli en svært grunt person. Alltid huske på dine personlige verdier.

Nyttige lenker

http://www.fashion.net/
http://parkavepeerage.com/
http://nightoutwithasocialite.com/