Wkano

Hvordan bli med frimureri

Odd Fellows er den største og eldste sekulære broderlige orden i verden, krysser alle religiøse grenser for å bringe menn sammen av alle land, sekter, og meningsmålinger i fred og harmoni. Det er et universelt brorskap, dedikert til å hjelpe det guddommelige ved service til familien, land og menneskeheten.

Odd Fellows er en filosofisk organisasjon med vekt på studiet av moralske symboler for å bygge karakter. Denne utdanningen er til dels grunnlaget for en dypere forståelse av menneskeheten og hans eksistens. Lever i dag i en "kaste bort / massekonsum samfunn", lærer frimureriet om verdien av mennesker og betydningen av relativisme enn personlig individualisme. Det reelle innholdet av frimureriet er en åndelig kraft bak hvert medlem, forbedre seg moralsk ved å assosiere med andre likesinnede individer. Dessuten fungerer frimureriet som en sosial organisasjon, fremme samspillet mellom likesinnede menn i hytta for å bygge bånd mellom dem. Ved å fremme dette brorskap relasjoner er laget som forblir selv utenfor den komforten av hytta obligasjonene forbli og ekte kjærlighet råder. Uansett hvor du reiser, Masons møte og hilse andre frimurere som brødre som følge av disse obligasjonene.

Frimureriet åpner menns øyne til kunnskap at veien til lykke er funnet i reisen til perfeksjon av ånd, intellekt og sjel, å arbeide for å sitt fulle potensial. Avviker fra religiøse institusjoner, ser frimureriet alle mennesker som likeverdige, ikke tegning divisjon for å tro. Andre frimurere regnes som brødre på grunn av de ritualer av frimureriet, som har holdt seg tilnærmet uendret i mange hundre år. Ved å akseptere menn av alle trosretninger, sammen i frimureriet, de lærer og lære sannheter moral, rettferdighet, patriotisme og broderlig kjærlighet.

Odd Fellows er ikke en religion, besitter det ingen dogmer og ikke tilbyr et løfte er for). Frimureriet hjelper deg å bli en bedre mann mens du fortsatt er på denne jorden.

Trinn

Hvordan bli med frimureri. Svar på tre spørsmål i bekreftende.
Hvordan bli med frimureri. Svar på tre spørsmål i bekreftende.
 1. 1
  Svar på tre spørsmål i bekreftende. Merk at ikke alle Grand Lodge jurisdiksjon i verden krever at disse tre spørsmålene bli spurt, spesielt "irregulære" jurisdiksjoner som ikke krever en tro på gud, men de er vanlig blant "vanlige" jurisdiksjoner.
  • Tror du på eksistensen av et høyeste vesen (som betyr én Gud eller annen guddom som først og fremst)?
  • Er du en mann med høy moral?
 2. 2
  Spør en murer du vet om det. Ikke forvent en Mason å spørre deg. Den generelle ordtaket er "To Be One Be One". De har ikke en begrensning på å finne og rekruttere nye frimurerne som de "vanlige" i Grand Lodges, men det er sjelden og bør ikke forventes.
 3. 3
  En annen måte å finne lokale murere er gjennom telefonboken, vanligvis plassert under brorskap, og kaller dem.
 4. 4
  Bare å kontakte en murer og ønsker medlemskap ikke automatisk gi deg det privilegium å delta. Hvis du ikke kjenner noen Masons, vil du sannsynligvis nødt til å bli kjent med noen som så kan gå god for din gode karakter.
 5. 5
  Ikke vær redd for å gå til din lokale frimurer bygningen (noen ganger referert til som en "hall", "tempel", "lodge", eller "sentrum"), banke på døra og spørre noen der om det.

Tips

 • Det er ingen religiøse krav, annet enn å tro på et høyeste vesen (se spørsmålene ovenfor).
 • Du må være en mann av moden alder, 18 år. (I noen Grand Lodge jurisdiksjoner, 21).
 • Du trenger ikke å være rik for å bli med. Mens initiering Gebyrene varierer, årlig kontingent vanligvis varierer fra ca 30€ til 225€ / år.
 • Det tar opp litt av din tid, så du må investere en til et par netter i måneden.
 • Hver lodge (kroppen av medlemmer) er annerledes enn den neste, så sørg for å ta deg tid på å finne en som passer for deg.
 • Prince Hall frimureriet sporer historisk sine røtter til de fleste av medlemmene er hovedsakelig afrikansk-europeiske, men dette er ikke et krav. Disse Prince Hall i Grand Lodges mottatt en offisiell anerkjennelse fra United Grand Lodge of England og mest av Grand Lodges i Nord-Europa nå anerkjenner Prince Hall i Grand Lodges hvor medlemmer fra noen av gruppene kan besøke hverandres hytter.
 • Du må være av god vandel, moralsk, etisk og ikke engasjert i ulovlige aktiviteter.
 • Mens Odd Fellows er en alle mannlige brorskap, er det noen bestillinger som tillater opptak av kvinner: Order of the Eastern Star, Jobs døtre og uregelmessig Co-Masonry.
 • Rainbow, Jobs døtre, og DeMolay er for de unge.

Advarsler

 • Det er mange myter om frimurerne og Frimureri. Noen av disse mytene gå tilbake hundre år eller mer, men er fortsatt forlovet i dag av sine kritikere. Igjen, gjør din forskning, men vet når å skille fakta fra fiksjon.
 • Avhengig av hvor du bor, kan det være en eller flere Frimurer grupper. I frimureriet, det pleier å være to typer filosofi. Den første er at av de "vanlige" i Grand Lodges og den andre er at av de "irregulære" i Grand Lodges (ofte kalt i Grand Orients). Gjør din forskning på grupper i ditt område og finne ut hva som er riktig for deg i denne forbindelse før han.