Wkano

Hvordan bli mer maskuline når feminine

Blir mer maskuline, kan kvinner eller menn, ta litt oppfinnsomhet, men det kan gjøres, om du vil overgangen eller bare liker å leke med kjønn!

Trinn

Hvordan bli mer maskuline når feminine. Se på deg selv i en full lengde speil.
Hvordan bli mer maskuline når feminine. Se på deg selv i en full lengde speil.
 1. 1
  Se på deg selv i en full lengde speil. (Du trenger ikke å være naken for å gjøre dette.) Tenk på kroppen din. Finne ut hvilke aspekter av kroppen din trenger å bli spilt opp eller ned for å passere. Noen nyttige tips er:
 2. 2
  For fyldigere overkropp folk som ønsker å passere, veldig løs skjorte hjelp, som gjør en tank top. Mange folk bruker dem i disse dager. Det gir deg en god kontur, og er mye mer behagelig enn iført Ace bandasjer. Hvis du er mindre overkropp, jerseys og hettegensere er gode klær valg!
 3. 3
  Hår: Håret er virkelig en kulturell sak. Noen folk anbefale en kort virksomhet kutt, men se gjennom noen blader først og prøve å plukke et kutt som passer ansiktet ditt. Vær forsiktig, kan en hårklipp for kort understreke funksjoner i stedet for å spille dem ned!
 4. 4
  Klær: Enkle farger, ingenting er for prangende. Tørrstoff er god. Ikke prøv å matche klærne for mye, med mindre det er business slitasje. Noen ganger passerer blir hjulpet ved å dra nytte av kvinners naturlig lave forventninger til menns mote forstand.
 5. 5
  Klokker: Få et herreur, men prøv dem på første! Du ønsker ikke en stor herreur, vil den trekke mer oppmerksomhet til det faktum at håndleddet er liten, noe som gjør folk ser på resten av dere mer nøye. Plus, virkelig store klokker ser tacky.
 6. 6
  Starte barbering: Det er enklere å passere hvis du synes helt glattbarbert.
 7. 7
  Manerer: Ikke tenke for mye om disse, fordi når du passerer som en mann, du fortsatt trenger å være deg! Bare inkluderer de virkelig viktige.
 8. 8
  Bad: Første gang du går inn i et herretoalett, ikke rynke på nesen i avsky over hvor skitten den er. Gå i trygt, ikke se på noen andre, og hodet rett inn i en stall. Bare sitte ned og gjøre ting. Ikke bekymre deg, mange gutter som ble født på den måten er det som kalles "piss-shy", og alltid bruke boder. Det er ingen big deal. Hvis du må vente på en stall, ikke menn chatte mens de venter som kvinner gjør.
 9. 9
  Fortauet: Kvinner flytter ut av menns måte på fortauene. Gå til en høy trafikk område og se på folk. Menn går fremover, hodet opp, og kvinnene flytte ut av deres måte. Du ønsker å lære dette uansett, fordi som du blir bedre i forbifarten, kvinner reagerer som du målretter dem hvis du prøver å gå ut av deres måte. Hvis du og en kvinne ender opp med å stange borti hverandre fordi hun ikke kan lese deg, stoppe og si "unnskyld meg, miss" og holde det gående. Ingen unnskyldninger eller lange omstendelig diskusjoner.
 10. 10
  Manners: Lær de gammeldagse seg. Hold åpne dører for kvinner, la dem få av / på heiser, busser, etc først. Frisk opp alle de gamle skolen guy ting som gutta pleide å gjøre og gjøre dem. Hvis en kvinne er usikker på kjønn, disse type ting er "kulturelle flagg" av mannlighet som vil overbevise henne. I tillegg får du noen smiler ut av hele greia. Og det er fint. En av de bummers om bestått heltid er at kvinner slutte å være snill mot deg. Så nyt den positive oppmerksomhet når den er der.
 11. 11
  Ikke la jobb eller skole lysbilde. Bare fordi du handler mandig betyr ikke handler dumme. Opptre så intelligent som du er, ikke mer ikke mindre.
 12. 12
  Du kommer ikke til å lære alle de subtile regler for sosial interaksjon som en mannlig med en gang, så når kvinner tviler på ditt kjønn presentasjon, dra nytte av sexisme. Noen kvinner synes truet av en veldig pratsom, emosjonelle, responsive slags fyr. Samfunnet har lært dem at snakkesalig menn vil ha noe, vanligvis av seksuell karakter. Hvis de begynner å lure på om du (du vet de ser på deres ansikter når det skjer), bare smile stort, sier noe sånt som "kjæresten, please" eller andre stereotypisk homofil setning som passer til øyeblikket, og for godt mål, kaste inn halte håndleddet eller swish litt når du går bort. Se, har europeiske samfunnet programmert folk til å tenke på homofile menn som svært mye som kvinner, så når du gjør dette, kvinner vet "hvor du skal sette deg" og vil slappe av rundt deg nesten umiddelbart. Din personlige sikkerhet må tas i betraktning før du bestemmer deg for å gjøre dette.
 13. 13
  Ditt rom eller hus sier mye om hvem du er. Menn har ikke Hello-Kitty tapet. Så bli kvitt denne ting slik du kan, donere den, gi den til en ung slektning, eller bare selge det og gjøre et par dollar. Nå som jentete ting er ute, begynne å dekorere, prøve å gjøre det se ut som du ikke har lagt mye arbeid i det. Camo er alltid et alternativ.
 14. 14
  Ikke bry deg om andres meninger, hva andre synes om deg er ikke noe å være svært bekymret. Mange mennesker kan anta at stadig bekymre seg over andres meninger om seg selv og prøver å gjøre alle som dem mer er nøkkelen til å virke overlegen, men det er det ikke. Mange ganger, vil både jenter og gutter feilaktig handle nonchalant om skole og arbeid og virke som de er for kjedelig til å virkelig bry seg om de oppgavene de trenger for å fullføre i hverdagen. Sannferdig, må du sørge for at hvis dette er en negativ egenskap i din karakter, som vil bli forklart i trinn senere, prøve det vanskeligste å fjerne det fra tankene dine rammen. Fungerende denne måten avgir bildet av lav intelligens, eller detesting skole og arbeid generelt. Til andre, det gjør dem føler ofte at du, eller andre som gjør dette, er stuck-up, snobbete, uncaring om akademikere og arbeid, eller alle tre. Du ønsker ikke det bildet.

Tips

 • Trene. Dette betyr ikke at du bør gå til gym og løfte enorme vekter hver dag, bare holde vekten på et sunt nivå og husk å gjøre push-ups! Dra nytte av gymtimen.
 • Trener mye for å få ekstra muskler.
 • Aldri krysse bena / ankler. Det ødelegger hele bildet, og du må starte helt på.
 • Få vant til å høre folk rundt deg oppstøt og gjøre andre ubehagelige lyder og lukter med kroppen sin. Odds er, du kommer til å tilbringe mye tid omgitt av testosteron, som ikke alltid favoriserer god hygiene og etikette. Men har noen selvrespekt, ikke gjør det selv.
 • Få en skikkelig bindemiddel hvis du kan. Ace bandasjer er ikke bra for deg og kan forårsake noen alvorlige skader på kroppen din.
 • Hvis du bære en skoleuniform, prøver å skjule brystet under polo. Bruke jakker eller gensere så mye som mulig, genser-vester er god for dette. Også bære gutter uniform og slitasje gutteaktig sko.
 • Ikke vær redd for å sprute over guttene, men i det private, alene.
 • Gå ut og nyt naturen. Nøkkelen er å ikke være redd for edderkopper, insekter og lignende. Eller, hvis det er en girly-girl skriker om feilen foran henne, plukke den opp og flytte den utenfor. Det imponerer virkelig gutta å vite at du ikke er redd for skumle ting, men alt har en rett til å leve.
 • Bruk boxer truser enn truser... Truser er for yngre barn... Gjør oppgraderingen rundt 12 år.

Advarsler

 • Bare fordi du oppfører deg som dette betyr ikke at du må glemme din personlige hygiene, men du trenger ikke å tilbringe timer på badet hver morgen. Dusj minst en gang om dagen. Selv om guttene kan lukte dårlig etter et spill av fotball, prøv å ikke lukte så ille. Bruk deodorant og holde deg ren.
 • Ikke bind med ess bandasjer for hardt, kan de skade deg og skade din brystkasse. Også vurdere det faktum at ess bandasjer er utformet for å stramme når du strekker den som betyr at det strammer hver gang du puster.
 • Hvis du bruker neopren bindemiddel, husk å sette på en A-skjorte under det! Hvis du ikke gjør det vil du få store blemmer alle opp og ned sidene, pluss at du vil lukter virkelig ille.
 • Dette kan være en vanskelig livsstil. Du må ta girly-girls å gjøre narr av deg. Beste tingen å gjøre er å komme opp med et vittig svar, og de vil heller la deg alene eller holde skyve på deg. Bare ignorere dem.