Wkano

Hvordan bli venn knuse (for jenter)

Tror den beste måten å bli kjent med din forelskelsen er hvis du blir venner? Vel har du kommet til rett artikkelen. Lyst til å bli venner med knuse din? Ja, det er en god måte å gjøre det mer alvorlig. Vel, her vi går.

Trinn

Hvordan bli venn knuse (for jenter). Selv en kompliment er greit, gutta liker å bli komplimentert.
Hvordan bli venn knuse (for jenter). Selv en kompliment er greit, gutta liker å bli komplimentert.
 1. 1
  Være klar. Du kan ikke gå hjem igjen, og skjelle deg selv for ikke å snakke med ham selv om du sa du ville. Eller selv om du gikk opp den perfekte muligheten bare fordi du trodde du var stygg. Eller fordi du trodde at han sannsynligvis ikke ønsker å snakke med deg. Du kan ikke være nervøs. Slapp av og stole på magefølelsen. Hvis noen kom for å snakke med deg, er jeg sikker på at du vil sannsynligvis bare flørte tilbake.
 2. 2
  Bare gjør det. Jo mer du tenker på det, jo mindre sannsynlig vil det skje. Lukk øynene, og pust. Etter at folk begynner å se på deg rart fordi du nettopp gjorde det, bare gå bort til ham og snakke. Bare snakk
 3. 3
  Selv en kompliment er greit, gutta liker å bli komplimentert. Så gjør jenter. See? Det er ikke en jente vs guttegreie, det er rett og slett en menneskelig ting. Gjør det til en vane å snakke med ham hver dag. Du kan ikke bare snakke med ham en dag, deretter hoppe til neste. Du må gjøre det gradvis. Så tenk på denne samtalen-ting som en motor når du starter en bil, når den er på... du holde den i gang.
 4. 4
  Ta hensyn til samtalen. Med småprat kommer oppfølgende samtale. Eksempel: i klassen snakket du om den gale læreren. Neste dag, eller enda senere neste klasse, fortelle deg en historie om læreren. Eller du gjør referanse til henne. Dette er også en fin måte å skape inne vitser-som er ideelle. Pass på at når du snakker til ham at du smiler, og prøve å gjøre det ser ut som du virkelig ønsker å lytte til ham. Oh og ler.
 5. 5
  Be ham om å henge ut. Når du snakker til ham på en daglig basis og er helt komfortabel rundt ham, be ham om å gå et sted. Det kan være hvor som helst, bare det faktum at du spurte ham vil gjøre ham føle seg bra. Igjen, dette er ikke en jente vs fyr ting, er dette rett og slett menneskelig. Enten det er kaffe, eller McDonalds, bare spør. Men pass på at du spør veldig chill-y. Veldig tilfeldig. dvs. Ha, snakker om fedme... jeg sannsynligvis kommer til McDonalds etter skolen med Michelle og Amanda, kommer wanna? Hvis han er enig deretter utmerket! Men hvis han ikke gjør det, ikke begynne å hate, det er bare å gå til McDonalds... ikke sant? Det er hele poenget-casual.
 6. 6
  I klassen, sørg for å sitte ved siden av ham. Eller når du snakker, sørg for at du bruker "vi". Det vil utvikle en automatisk venn-ting i underbevisstheten hans, og vil gjøre alt dette enklere. Fortell vitser, ikke hold tilbake. Si hva du har på hjertet, hvis det er morsomt... det er morsomt.

Tips

 • Tillit er nøkkelen, aldri glemme det. Ikke noen gang tror han ikke liker deg. Du er en person. Med en personlighet. Folk liker folk som er morsomme, som smiler.
 • Husk at hvis du ønsker det, må du få det. Det betyr ikke bare magisk skje, som når du ser for deg to ler og flørter. Å, det er en annen ting.
 • Ikke bli knust ved den minste ting. Gutta egentlig ikke legge merke til små ting.
 • Slapp helt av. Pust. Ro deg ned. Hvis du er nervøs, drepe den. Oppsummering.
 • Ikke vær så alvorlig, la gå, og behandle ham som han er allerede din venn.
 • Hvis han noensinne (EVER) begynner å snakke om seg selv, eller begynner å fortelle en historie... det er du er klar kø for å begynne å stille spørsmål om ham. Puff ham opp litt, så vil han virkelig liker deg fordi du gjør føler seg bra.
 • Vurdere hans personlighet. Er han... morsomt? Hot? Just Cute? Fin kropp? Tall? Fint hår? God stil? Er han virkelig verdt all denne tiden? (Bare sjekker)
 • FLIRT. Når du ler og smiler og erte, gutta liker det, og det er litt av et snev av liv for girls.Hint, hint.
 • Når du tenker at tiden er inne, be om hans telefonnummer og ringe ham om "skole".

Advarsler

 • Hvis du er på det punktet der du begynner å bli sint på deg selv fordi du ikke tror du blir hans venn raskt nok, må du slutte å prøve så hardt. Du vil bli veldig overrasket hvis du bare roe ned og ta et skritt tilbake.
 • Hvis han ikke ønsker å være venner med deg, gå videre.
 • Husk at du prøver å bli kjent med denne gutten, ikke prøver å bli kjæresten hans.