Wkano

Hvordan brenne broer med folk symbolsk

Vet du folk som pleide å være din venn, men nå har du ingen anelse om hvor hodet er på? I så fall er det nok på tide å brenne broer med dem, både symbolsk og i det virkelige liv. Ved å følge disse enkle trinnene vil du sende en klar melding til noen, la dem vite at de er effektivt døde for deg, for alltid.

Trinn

Hvordan brenne broer med folk symbolsk. Identifisere personer som ikke lenger er din venn.
Hvordan brenne broer med folk symbolsk. Identifisere personer som ikke lenger er din venn.
 1. 1
  Identifisere personer som ikke lenger er din venn. Dette kan omfatte folk som pleide å dele mange felles interesser med deg (snakker om livserfaringer, skriving, maling, etc.), men nå er de mer inn i forskjellige ting (arbeidende, andre venner, kutte ned trær, babyer etc)
 2. 2
  Bygge en bro som symboliserer de gode dagene i ditt vennskap. Hvis du har kjent dem i lang tid broen kan være ganske stor. Bruk ting som lim, Popsicle pinner, greiner, alt som er hendig. Vanligvis er det mer brennbare komponentene er, desto bedre.
 3. 3
  Tilpasse brua spesielt for den personen du ønsker å kutte båndene med. Sørg for å inkludere personlige ting som bilder av sine kjæledyr eller kjære (bryllup bilder fungerer også fint).
 4. 4
  Sett sammen et bål. Dette kan være av hvilken som helst størrelse, men bør være minst dobbelt så stor som den broen du har tenkt å brenne. Gropen skal representere sinne du nå har mot denne personen og vennskap som har gått ned rør. Jo bedre venner du var med denne personen jo større og mer rasende brannen skal være. *** Se advarslene nedenfor, kan brannen være farlig ***
 5. 5
  Når bålet er tent, suspendere broen du har gjort et par meter over den.
 6. 6
  Umiddelbart ringe den personen du har bygget brua for, og la dem vite at klokken tikker. Forklar dem hva du har gjort og la dem vite hvorfor. Gå i stor detalj om hvorfor de ikke lenger er din venn, bruk spesifikk dokumentasjon når det er mulig. Dette er en viktig del av helbredelsesprosessen. Fortsett å legge til tre og / eller olje til brannen så flammene stige mot hengebru. Hvis personen ikke er der for å svare på telefonen være sikker på å forlate en detaljert melding.
 7. 7
  Når brua er oppslukt av flammer umiddelbart henge opp på den personen hvis du snakker med dem. De er nå død for deg og du vil aldri trenger å snakke med dem igjen.
 8. 8
  Føl deg fri til å be en bønn om du ønsker, eller trosbekjennelsen.
 9. 9
  Endelig slipper frydefull latter som du har forenklet livet ditt ved å trimme fettet av en uønsket venn.

Tips

 • Husk, før brua er slått til aske, er det aldri for sent. Hvis personen tilfeldigvis møter opp til broen brennende seremoni, gi dem en mulighet til å be om unnskyldning og forklare seg. Men som flammene i sinne klatre høyere og høyere, gjerne møte sine argumenter. Påpek nitros de kan ha gått glipp av, og de mange ganger de har mistet ballen. Det er også OK å stadig spør dem "Hvor er hodet på?", Men ikke høre når de gir et svar.
 • Hvis du ikke klarer å komme i kontakt med din snart-å-være ex-venn, sørg for å videotape broen brennende seremonien. Mail dem båndet slik at de vet hvor de står.
 • Avslutte et vennskap på denne måten er en en enveiskjørt gate, er det ingen vei tilbake. Pass på at du gjør den riktige avgjørelsen ved å konsultere andre venner om hva du planlegger. Sørg for å snakke bak personen er tilbake mye i dagene før bro-brenning.

Advarsler

 • Brann kan være farlig, alltid ha et brannslukningsapparat hendig og sikre eventuelle lokale tillatelser som er nødvendige for å lovlig bygge et vennskap-ending brann.

Ting du trenger

 • En person du aldri vil knytte til igjen.
 • Popsicle pinner
 • Lim (helst brannfarlig)
 • Personlige minner å dekorere bro
 • En brann pit
 • tre
 • olje