Wkano

Hvordan bruke grønn te i ansiktet ditt for å oppnå penere hud

Grønn te har en rekke antioksidanter som fordeler kroppen på mange måter og kan også brukes til å behandle akne. Dens en av de mest naturlige måter å hjelpe huden ser lysere og feilfri. Denne artikkelen viser deg noen måter på hvordan du skal bruke det på ansiktet ditt.

Trinn

Hvordan bruke grønn te i ansiktet ditt for å oppnå penere hud. Hvis du allerede drikker te, bytte til grønn te.
Hvordan bruke grønn te i ansiktet ditt for å oppnå penere hud. Hvis du allerede drikker te, bytte til grønn te.
 1. 1
  Hvis du allerede drikker te, bytte til grønn te. Det vil fungere bedre hvis du allerede drikker det regelmessig. Etter hver kopp grønn te som du drikker, ta te-pose ut og skjær den åpen. Tømme innholdet i en liten kopp og tilsett litt honning til det å gjøre det til en pasta. Sørg for at ansiktet ditt er rent før du bruke lim. La den stå på i ti minutter og skyll den av.
 2. 2
  Hvis du er i ferd med å gå et sted og trenger å se fin og frisk-faced, men ikke har tid til en full ansiktsbehandling, prøv dette. Ta en te-pose og kjøre den over super varmt vann, nok til å gjøre det dampende. Klem ut litt av vannet (men ikke alt) og gni te-pose over hele ansiktet for ett eller to minutter eller til te-pose er avkjølt og er ikke dampende lenger.
 3. 3
  Bruk grønn te i ansiktet tidlig på morgenen sammen med ansiktsrens. For å komme frem til skolen eller arbeide med en glødende ansikt, legger grønn te til rengjøringsmiddel din. Kjør en te pose over super varmt vann, klippe det åpne og tømme innholdet i en liten kopp. Ta din ansiktsrens (en krem ​​rengjøringsmiddel som Noxzema eller Clearasil vil fungere best, siden kremet tekstur og grønn te vil binde sammen bedre) og skje om to spiseskjeer (trenger ikke å være nøyaktig) av rengjøringsmiddel i koppen og bland det hele sammen med skjeen. Det skal se ut som tykk hvit krem ​​med masse grønne flekker i den. Spre det på ansiktet ditt, la den på i fem minutter, gå gjøre din seng å fordrive tiden, og deretter skylle den av.
 4. 4
  Splash grønn te i ansiktet ditt. Forbered virkelig varm grønn te og la den avkjøles. Når det er avkjølt, kan du gå til en vask og hell litt av te fra krus i hånden din. Sprute det over hele ansiktet gjentatte ganger til det ikke er mer te. Deretter skyller du ansiktet med kaldt vann.
 5. 5
  Lag en grønn te steam ansiktsbehandling. Kok litt vann og hell den i en stor bolle. Ta en te-pose, klippe den åpen, og tømme innholdet i varmt vann. Ta et håndkle og legg den over hodet ditt. Bøy over bollen, noe som gjør at ansiktet er ikke veldig nær vannet, men nær nok til å føle dampen. Bo under for bare fem minutter.

Tips

 • Hvis du fortsetter å gjøre alt dette hver uke og gjøre det en vanlig rutine, vil du virkelig ha pen hud. Det vil begynne å vise enda større resultater når du gjør det hele tiden.
 • Hvis du aldri har tid til å gjøre en ansiktsbehandling, gjør full ansiktsbehandling på helg eller noen ganger hver måned. Du kan gjøre trinn 2 og 3 hver dag.

Ting du trenger

 • En tilførsel av grønn te poser
 • Varmt vann eller vann kokt
 • Honning
 • Krem ansiktsrens