Wkano

Hvordan bruke isotrex gel

Isotrex Gel inneholder isotretinoin 0,05 g per 100 g, og butylhydroksytoluen som antioksidant. Den brukes hovedsakelig for behandling av akne eller rynker, og som før og etter behandling for hudoverflaten laser behandlinger. Isotrex er vanligvis foreskrevet av lege.

Trinn

Hvordan bruke isotrex gel. Forberede ansiktet for isotrex gel ved rensing huden din.
Hvordan bruke isotrex gel. Forberede ansiktet for isotrex gel ved rensing huden din.
 1. 1
  Forberede ansiktet for isotrex gel ved rensing huden din.
 2. 2
  Etter rensing ansiktet, klapp den tørr å sikre at det ikke lenger drypper vann. La huden tørke det selv nå i løpet av de neste 10-15 minutter.
 3. 3
  Ved hjelp av rene hender, un skru av lokket på isotrex og forsiktig presse ut en liten mengde istorex gel i den øverste delen av venstre pekefinger.
 4. 4
  Ved hjelp av både indeksen og midtre fingrene på begge hender, raskt spre isotrex gel på disse topp deler av fingrene (tar ikke lenger enn 2-3 sekunder)
 5. 5
  Nå, med både indeks / midtre fingrene på begge hender, bruke istorex gel på enten pannen eller kinnene (ikke begge) ved å gni dem i en sirkelbevegelse. Gelen vil etter hvert tørke inn i huden din, er dette når du slutter å gni det i. Pass på å bruke den til alle de berørte områdene på enten pannen eller kinnene.
 6. 6
  Merk: Hvis behov for å behandle både pannen og kinnene, sørg for å behandle en del om gangen med det ovennevnte. For eksempel: rense hele ansiktet som normalt, gjelder 1.5cm til 2.0cm på pekefingeren, og følg instruksjonene for å bruke den hele beløpet på pannen først. Deretter går du tilbake til trinn 3, re-søke annen 1.5cm til 2.0cm mengde isotrex til pekefingeren, følg deretter trinnene bruke den til kinnene dine.

Tips

 • anvende Istorex om natten, og vask den av i morgen. Prøv å unngå å bruke det i løpet av dagen, som Isotrex kan gjøre huden sårbar for solen.
 • Den isotrex du bruker bør være mellom 1,5 cm til 2.0cm lang når du klemmer inn på pekefingeren.
 • Noen ganger når du søker isotrex, kan huden din føles litt tørketrommel så normalt, er dette normalt, spesielt når årstidene skifter. huden din vil ta noen uker å tilpasse seg, prøv å ikke bruke fuktighetskrem på toppen av isotrex, vente til neste morgen, og bruke den til nyvasket hud i løpet av dagen.
 • Hvis Isotrex har ryddet huden din fra acne, fortsette å bruke den til å opprettholde klar hud. Hvis du slutter å bruke, vil huden vanligvis bryte ut etter 6-12 uker etter siste program.
 • Du kan bruke et rengjøringsmiddel i morgen for å fjerne isotrex, andre kloke bare bruk vann. Hvis du gjør gni huden din, er det vanlig å se isotrex gni ut etter å ha blitt brukt (ligner død hud). Prøv å unngå dette selv, da det kan irritere huden, bruk vann eller et rengjøringsmiddel i stedet.
 • Det tar en god 3 måneder for Istorex å få full effekt for noen mennesker, er utholdenhet nøkkelen.
 • Det er viktig å fjerne overskytende olje, smuss og andre urenheter ved rensing slik at gelen kan trenge effektivt inn i dermis. Prøv å unngå å bruke vanlig såpe for å rense huden din, bruk en skikkelig ansiktsrens designet for å bekjempe akne. Gode ​​eksempler er AC Benzac vask (kan være harde på huden selv) som bruker Benzoly peroxide å bekjempe akne, men det kan ved svært tørking og ikke egnet for sensitiv hud. Andre mer skånsomme rensemidler inkluderer Neutrogena ansiktsrens, St. Ives Elements Beskyttende Cleanser og cetaphil Daily Facial Cleanser.
 • Du kan bruke en annen hudpleie produkt i løpet av dagen. Fuktighetskrem er å foretrekke, ellers folk som arbeider med acne bruk andre alternativer som Benozyl peroxide, Finacea, Svovelsyre, alpha hydroxy syre produkter og så videre. huden din kan ha en tøff tid å tilpasse seg de produktene, så gjelder små mengder, og sakte bygge opp derfra.
 • noen mennesker tror at isotrex kan føre til en "Initial breakout", dette er hvor huden blir verre før det blir bedre. Jeg vil si det er en 50/50 splitt mellom mennesker gjør, og ikke oppleve dette. Den innledende avslapnings perioden bør bare vare et par uker (hvis det skjer), hvis huden din ikke rydde opp etter uke 12, kan det være lurt å vurdere å stoppe produktet slik det er usannsynlig å jobbe med fortsatt bruk.
 • Hvis du gjør laser revisjon, dermabrasion eller kjemisk peeling, kan det være lurt å sjekke med legen din hvis du bruker isotrex vil være egnet både før og etter behandling. Jeg bruker vanligvis Istorex normalt før selve dagen av arret revisjon prosedyre, vente 1-2 uker etter inngrepet, og deretter fortsette å bruke den igjen etter skorper har dannet.
 • Ikke bruk mer enn 1.5-2.0cm 's of Isotrex gel til enten pannen eller kinnene. Dette vil ikke øke sin effektivitet, og kan videre tørke og irritere huden. En liten mengde er alt som trengs for denne potente gel.
 • Hvis du gjør needling eller micodermabrasion for arr revisjon, fortsette å bruke isotrex som regel (det vil faktisk hjelpe til med healing prosessen). Huden kan være mer litt mer følsom enn normalt, så vær forsiktig.
 • Hvis du glemmer å ta istorex, hopper den dagen du savnet, og fortsette å bruke den påfølgende dag som normalt ville.
 • du trenger å bruke Isotrex gel minst seks av syv dager til uker for at det skal fungere effektivt som mulig. Ikke med vilje ta en fridag i uken skjønt, bruker det fridag bare når det er nødvendig (dvs.: når du glemmer)

Advarsler

 • Gjør ikke berøre ansiktet, vaske den, eller bruke fuktighetskrem i minst 10 timer etter påføring Istorex, da dette kan muligens stoppe istorex fra arbeidslivet.
 • Hvis huden blir irritert eller altfor tørr slutte å bruke till symptomer klare. Påfør deretter en mindre mengde igjen, forhåpentligvis denne gangen huden vil om tilpasset. Hvis huden igjen blir irritert, unngå å bruke
 • Hvis huden din lider av en allergisk reaksjon, slutte å bruke umiddelbart, vask av istorex vask gel med vann, og ta kontakt med lege.