Wkano

Hvordan bygge en god relasjon med din bilmekaniker

Hvis du eier en bil, er sjansen stor for at du har hatt (eller vil ha) til å ta det til et verksted på enkelte punkt. Dessverre, historier om skjeve mekanikken er så utbredt som hakket politiker historier, noe som resulterer i de fleste bileiere være skeptisk eller rett og slett defensiv før de selv gå i et verksted dør. Henvisninger for bilverksteder, når deres service og kvaliteten på arbeidet resulterer i en positiv opplevelse at kundene dele med sine venner, familie og kolleger, holder en stor vekt når bileiere bestemmer hvem som skal betjene sin bil. Auto teknikere er bileiere også, og vet hvordan det føles å være på begge sider av denne tjenesten teller. Nedenfor er en lokal butikk lederens forslag for å håndtere din automotive tekniker / verksted på en måte som vil gagne dere begge.

Trinn

Hvordan bygge en god relasjon med din bilmekaniker. Være lojal mot en god tekniker.
Hvordan bygge en god relasjon med din bilmekaniker. Være lojal mot en god tekniker.
 1. 1
  Være lojal mot en god tekniker. En god tekniker vet at han / hun trenger for å gi deg ærlig, førsteklasses arbeid til en rimelig pris hvis de vil ha lojalitet. Hvis du finner et verksted som gjør dette, ikke "shoppe rundt". En tech eller verksted som du har utviklet en vinn-vinn-forhold vil ofte belønne din lojalitet ved å fravike mindre avgifter eller tilby spesielle incentiver til sine beste kunder.
 2. 2
  Tilby. Det er tider som reparere de mest umiddelbare eller åpenbare problemområder resultater i å identifisere andre, ofte mer alvorlige problemer som ikke kunne lett diagnostisert før reparasjonsarbeidet. En god tech vil kommunisere denne muligheten til deg under den diagnostiske fasen, være forberedt og ikke bli defensiv når det skjer. Hvis du vet at tech godt, bør du stole på at han / hun forteller deg sannheten, og ikke bare prøver å "opp-selger" deg. Husk: din tech ikke forårsake problemet - han er bare budbringeren.
 3. 3
  Ta vare på bilen din. Auto teknikere ikke smakstilsetning fortelle sine kunder at de trenger dyre reparasjoner, spesielt hvis det er på grunn av mangel på skikkelig vedlikehold. Hva de liker å er kunder som får sine regelmessig-planlagt vedlikehold gjort, dvs. oljeskift, tune-ups, EFI rengjorde osv. Disse tjenestene legge år til bilens liv, ofte resultere i bedre gass kjørelengde, og gi din tech mulighet på en konsistent grunnlag for å se bilen over for eventuelle lekkasjer eller andre "forteller først" av mer alvorlige problemer. Tidlig oppdagelse kan ofte resultere i en mye lavere reparasjonen regningen.
 4. 4
  Innse at din tech ikke kan lese tanker. Hvis du har hatt bilen et annet sted for reparasjoner løpet av de siste seks månedene, fortell din tekniker up-front nøyaktig hva som ble gjort. Hvis du har lagt merke til væske under bilen, merkelige lyder, løping problemer, eller andre ut-av-det-vanlige atferd, fortell din tech når du tar bilen i.
 5. 5
  Vær ærlig om problemet. Noen mennesker tror at hvis de forteller mekaniker for mye regningen vil bli større. Akkurat det motsatte er sant. Skjule symptomer kan resultere i ytterligere diagnose (som koster penger) eller, enda verre, kan føre til er en ufullstendig eller feilaktig reparasjon. Dele alt du vet om hva bilen gjør er veien til lavest mulig reparasjonen regningen.
 6. 6
  Ikke forvent mirakler. Husk det gamle ordtaket: Billig, rask, god - velg to. Er dine forventninger realistisk? Hva er din # 1 prioritet? Hvis du håper på at '85 Chevy med over 150K til "blir som ny", kan det være lurt å vurdere dine forventninger litt.
 7. 7
  Se garasjen til venner. Det beste er å bringe butikken ny virksomhet basert på gode forhold.

Tips

 • Hvis du slippe bilen av i morgen for service, vurdere å bringe noen donuts eller annen form for lite mat element for mekanikerne på butikken. Det vil ikke koste deg 10€ og ennå kan gå en lang vei mot å etablere et godt forhold til de som jobber på bilen din.
 • Hvis din mekaniker gikk utover call of duty, eller bare gjorde en god jobb, sende et notat til sin sjef (Service Manager). Telefonsamtaler er bra, men gir ikke samme effekt som skriftlig dokumentasjon. Mekanikeren vanligvis vil se brevet og få en bonus for sitt gode arbeid. De jobber ofte lange dager og ikke gjøre det beste penger og en bonus kan virkelig hjelpe. Og sjansene er, de vil huske deg neste gang.
 • Når du tar bilen inn til service eller reparasjon, må du sørge for at bilen har minst 1/4 tank av gass. Ingenting forstyrrer en tekniker mer enn å måtte prøvekjøre en bil med gass reserve lys på.
 • Vurdere en uavhengig spesialist. For eksempel en butikk som tjenester kun Honda produkter eller Toyota produkter, men ikke er tilknyttet forhandleren. Mange slike butikker er bemannet av folk som er entusiaster og har en ekte kjærlighet til den spesielle bilen-line. De fleste butikker som dette er bemannet av tidligere dealership ansatte som har stort produktspekter kunnskap om bil-line. På grunn av de "næringspolitikk 'natur mange forhandlere, snu er høy. Du kan ikke alltid få den mest erfarne tech jobber på bilen din på en forhandler.
 • Å holde disse syv punktene i tankene vil hjelpe deg med å utvikle en langvarig, gjensidig fordelaktig forhold med en av de viktigste personene i bilens levetid, og holde den (og du) på veien i mange år framover.
 • ASE Certified: Du ser dette skiltet på de fleste alle butikker, men en mekaniker være sertifisert bare i bremsene, men diagnostisere og reparere eventuelle og alle systemer på bilen din. Spør om butikken sysselsetter noen ASE Certified Master Techs. En bil er ikke en stor maskin, men en rekke små maskiner som fungerer sammen, og en master tech bedre forstår hvordan et system fungerer i forhold til andre systemer.
 • Bruk litt tid på å utforske forskjellen mellom en "høy kvalitet" verksted og stereotype butikken. Husk at en "høy kvalitet" reparere anlegget bruker enorme mengder tid, krefter og penger på opplæring, anlegg og utstyr, for å være bedre forberedt til å gi ditt kjøretøy med høy kvalitet vedlikehold og reparasjoner. Å behandle disse folkene med samme respekt som du kan vise til en typisk telefonselger kan være et slag i ansiktet.
 • ASK hva reparasjon alternativene er. Spesielt for 'realistisk' tidsramme som du har tenkt å holde bilen. Hvis du er realistisk kommer til å holde bilen ytterligere to år, ikke si at du er "forhåpentligvis" gå å handle i seks måneder. Du kan få en seks måneders plaster reparasjon billig, men et år senere, når du fremdeles eier bilen, måtte møte en kostbar reparasjon igjen.
 • Når har kilden til lyder sjekket på bilen din, be om at teknikeren gå for en prøvetur med deg. Noen ganger i oversettelsen fra tjenesten skribent til tech, beskrivelsen av støy og når det skjer endringer. Dette vil også gi deg en sjanse til å snakke med tech og bidra til å etablere eller bekrefte et godt forhold.

Advarsler

 • Ikke behandle teknikere som fett aper. De må studere tusenvis av systemer og modeller. Deres jobb er mye vanskeligere enn belønning eller respekt de mottar.
 • Spør tjenesten forfatteren å vise deg på bilen hva trenger oppmerksomhet. Et hederlig butikk bør ha noe problem viser deg de problemområder og forklare reparasjon eller vedlikehold alternativer.
 • ALDRI prøve å lure din mekaniker hvis en DIY reparasjon har vært forsøkt og feilet, eller ført til påfølgende problemer. De vil finne ut etter hvert, og det vil mest sannsynlig kreve ekstra diagnostisk tid og ekstra kostnader, og skade ditt forhold til dem.
 • Tillat rimelig tid dersom du forventer kvalitetsarbeid. De kan gjøre det umulige i dag, men mirakler noen ganger ta litt lengre tid.