Wkano

Hvordan du får en sunkissed look

Fra sommer til vinter er det alltid attraktivt å ha en fin, sunn, glød til huden og håret. Den sol-kysset utseende jevner hudfargen din, gjør håret shimmer, og gjør at du ser ut som du får masse sol uansett hvilken årstid!

Trinn

Hvordan du får en sunkissed look. Før du starter dagen bruke noen form for rengjøringsmiddel eller såpe og forsiktig såpeskum ansiktet for å fjerne skitt og hjelpe deg å få mest mulig jevn brunfarge.
Hvordan du får en sunkissed look. Før du starter dagen bruke noen form for rengjøringsmiddel eller såpe og forsiktig såpeskum ansiktet for å fjerne skitt og hjelpe deg å få mest mulig jevn brunfarge.
 1. 1
  Før du starter dagen bruke noen form for rengjøringsmiddel eller såpe og forsiktig såpeskum ansiktet for å fjerne skitt og hjelpe deg å få mest mulig jevn brunfarge.
 2. 2
  bruke en solkrem med solfaktor 15 minimum til ansiktet og en lipbalm med en innebygd sol beskytter dine lepper. Også bruke solkrem til alle utsatte områder på kroppen din.
 3. 3
  Fukt håret ditt for å gjøre det fuktig, men ikke gjennomvåt og spray "sol i håret lightener" til deler av håret ditt i strimler kommer fra røttene til tuppene. Du kan også få lignende resultater ved å få håret fremhevet på en salong.
 4. 4
  Gå og lå i solen. Bo ute så lenge som mulig og suge i sollys. nytt solkrem og / eller "sol" hver så ofte, jo mer "sun in" du bruke lighter høydepunktene vil være. Påfør solkrem hver 2. time for best mulig beskyttelse.
 5. 5
  Etter solen går ned, hode innendørs. Skyll av solkrem og "sol" ved å ta en kald dusj (gjelder ikke mange produkter til håret)
 6. 6
  Umiddelbart etter dusjen spredt på en aloe vera after sun gel eller krem. Dette vil roe ned huden og holder den fargen du fikk.
 7. 7
  Pass på at du også drikke mye vann og få en god natt søvn for å sikre at du vil se sunn morgen.
 8. 8
  Når du våkner opp håret bør ha sol-kysset høydepunkter kjører gjennom den og huden din bør ha en god tan-fin glød.
 9. 9
  Som sommeren begynner å forlate og september er rundt hjørnet er det flere måter å låse i den fargen du oppnår for eksempel bruke en bronzer.
 10. 10
  Påfør bronzer til epler av kinnene, mellom øyenbrynene, litt på haken, og hårfestet. Dette vil skape en fin glød i tillegg til den brunfargen du allerede har. Som tan begynner å falme over tid bronzer vil bidra til å skape den effekten at fargen er der fortsatt.
 11. 11
  Hvis du vil ha den naturlige ser sol-kysset utseende du har ganske mye det her, men hvis du vil ha en liten fakkel av makeup som vil hjelpe deg å se ut som en pen strand babe holde lesing.
 12. 12
  For å gjøre vippene skiller seg ut litt, siden huden din er tan og vanskelig å se dem, prøv et lag med mascara. Gå med mer naturlig farge. For eksempel hvis øyevippene dine er brune mer enn svart kjøp en brun mascara ikke en carbon black ett. Hvis vippene er svarte, ikke kjøpe en mascara som er lysere enn din naturlige farge. Du kan aldri gå galt med klar mascara. Det fungerer med alle øye snert farger og gjør en fantastisk jobb med å snu den vippene og utvide det lengde samtidig holde utseendet helt naturlig.
 13. 13
  En annen måte å legge litt sminke flare er ved hjelp av en korall farget leppestift. Denne fargen er perfekt Beachy skyggen uten å gå over toppen, og vil kompliment din vakker hud!
 14. 14
  Endelig siste makeup idé er å bruke en hvit øyenskygge eller øyenskygge blyant som et høydepunkt skygge for øynene dine. Påfør en prikk av hvitt i rive duct området og blande litt. Sett litt mer rett under din panne bein. Dette bidrar til å skape en våken lyse eyed effekt.

Tips

 • Bruker pulver til garving heller enn tanning spray som kan gi en orange farge på huden.
 • Du trenger ikke å tan, kan du bruke en blow-tørketrommel for å hente ut "sol i" highlights og bruke bronzer hele året!
 • En annen måte å få en lett glød er å bruke en brunlig tonet blush til kinnene dine.

Advarsler

 • UV-stråler kan forårsake hudkreft så sørg for å trygge brunfarge.
 • Vær forsiktig når soling og sørg for å ha en høy SPF solkrem fordi for mye sol kan være svært farlig.

Ting du trenger

 • bronzer
 • sol-in (highlighter)
 • solkrem, solfaktor over 15
 • leppestift
 • mascara
 • aloe vera krem
 • hvit øyenskygge / øye blyant
 • Sol / blåse tørketrommel