Wkano

Hvordan du får en tenåringsjente til å like deg

Så, du er en tenåringsgutt og liker du denne dama, men du er clueless. Her er noen råd om hvordan du får den jenta til å like deg!

Trinn

Hvordan du får en tenåringsjente til å like deg. Være hennes venn først.
Hvordan du får en tenåringsjente til å like deg. Være hennes venn først.
 1. 1
  Være hennes venn først. Du trenger ikke å treffe på høyre henne bort, først prøve å snakke med henne og bli kjent med henne, hvis du ikke allerede har, og være hyggelig mot henne.
 2. 2
  Prøv å imponere henne. Prøv å få henne til å gå til steder der du gjør ting som kan imponere henne. For eksempel, hvis du skateboard ganske godt, kan du prøve å si noe sånt som: "Hei, har du noen gang gikk skateboarding før? Det er virkelig moro. Kanskje du kunne komme og se på meg en gang." Ikke gå over med dette trinnet selv fordi da vil du sannsynligvis kommer over som en bragger og en showoff. Hvilken jente vil ha en fyr som prøver å overgå alle og snakker om noe annet enn sine egne prestasjoner?
 3. 3
  Prøv å bryte kontakten barriere. Noen ganger jentene vil gjøre det første trekket og gjøre det, men bemanning opp og gjør det selv kan ofte være bedre, spesielt hvis jenta du liker er sjenert. Ikke vær redd for å gjøre dette selv. Prøv å tilby å hjelpe henne sette henne frakk på, hold ut hånden til henne når hun går på ujevnt underlag for å hjelpe henne holde balansen, eller, hvis du er virkelig nære venner, og dette ville ikke virke vanskelig for henne, så klem henne på en vennlig måte enten å gratulere henne på en prestasjon av henne, eller du kan også bruke den som en hilsen.
 4. 4
  Smile mye. Ikke for mye, men blinkende henne de Pearly hvite mot henne en gang i blant vil gjøre henne føle seg spesiell.
 5. 5
  Be om hjelp. Viser en svak side kan gå mot alt du noen gang har vurdert "sexy", men det vil gjøre jenta føler seg viktig om hun kan hjelpe deg med noe. Gå opp til henne og be om hennes hjelp på en hjemmelekse. Ikke bare vil hun trolig hjelpe deg, men du vil kunne få følelsesmessig og fysisk nærmere henne!
 6. 6
  Loven som du vil ha henne dårlig. De fleste jenter kan ikke nekte for at når en gutt (en gutt de liker som venn eller flere) virker som de vil ha en jente, hun elsker det.
  • Synes ikke desperat. Ikke vær fri til å henge ut på henne hver vilje. Hun vil være mer sannsynlig å jobbe for deg hvis hun ikke tror du vil alltid være der.
 7. 7
  Gjør det åpenbart at du ønsker å date henne. Velprøvd at når noen ønsker å date deg, er du dobbelt så tiltrukket av dem som du ville ha vært.

Tips

 • Ikke gjør narr av henne eller si noe bety for henne. Å si "Bare tuller" ikke kutte den. Fornærmende en jente vil definitivt ikke få henne til å like deg. Selv erting kan tas på feil måte, så sørg for at når du erte henne at det er helt åpenbart at du bare erting.
 • Fortell henne at du ønsker å få nummeret hennes, men ikke mas i det. Når du er klar til å forlate spør henne om hennes telefonnummer.
 • Prøv alltid å finne en måte å henge ut med dem. Hvis foreldrene dine er folk som egentlig ikke la deg henge ut mye, spesielt med jenter, så fortell dem at du kommer til å henge med kompisene dine fra skolen. (For noen råd, bør du sannsynligvis ha en eller to venner som du er kul med komme med deg bare så foreldrene dine ikke kan si noe). Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker å lyve for foreldrene dine, så gjør ikke det. Istedenfor å henge med den jenta du liker mye på skolen eller har en hjerte-til-hjerte snakke med foreldrene dine om hvordan du ønsker å henge ut med denne jenta mer.
 • Hvis hun sier ja ikke glem å takke henne for å gi deg denne sjansen og deretter enten klemme henne eller bare gå bort og la henne vite at du vil snakke med henne når du kommer hjem, men ikke på en frekk måte. Hvis hun sier nei, ikke bli opprørt, kanskje hun har mye på hjertet hennes, eller kanskje hun ikke er klar for et forhold. Hun kunne også være lurt å si ja, men hun er sjenert. Uansett, være kul og la henne vite at du respekterer hennes avgjørelse. Dette betyr ikke at du skal slutte å snakke til henne heller. Dette betyr bare at hun kanskje ikke ønsker å flytte ut av vennskap sone eller hun kunne vente å se hvordan du reagerer, eller hun bare ikke kan se deg som en person som hun ville ha et forhold til. Uansett, respekt til henne!
 • Jenter elsker spontane handlinger av hengivenhet.
 • Aldri skjule hva du føler. Behandle henne som hun er den mest fantastiske jenta i verden fordi hvis du liker henne nok til å slå opp hvordan å få henne til å like deg på nettet, har du sannsynligvis tror hun er.
 • Etter et par uker til måneder (ikke vent for lenge skjønt fordi de kan miste interessen eller tror du ikke er interessert) fører henne videre. La henne vite på en slu måte at du ønsker å flytte ut vennskapet sone. Fortell henne hvordan du føler deg og deretter se om hun følger med og får der du skal. Deretter pop spørsmålet. Prøver alltid å finne en måte å la vet at de kan tenke på det og at du ikke trenger et svar der og da. Fortell henne at du har vært meningen å spørre, men du visste bare ikke hvordan. Det gjør jenter føler spesiell.
 • Banal plukke opp linjene er alltid søt, bare ikke bruk dem for ofte.
 • Aldri slutte å kalle henne. Prøv å ringe henne hver dag. Alltid la henne vite at du er interessert. Ikke alltid ta opp hvordan du liker henne selv. En eller to ganger hver gang du snakker med henne på telefonen. Fortell henne hva du liker ved henne. Ikke overdriv det fordi du kan begynne å virke desperat og du aldri vil ha en jente til å tro at du er desperat fordi de vil enten ha overtaket, eller de vil begynne å miste interessen fordi jenter liker dudes med en myk side og en sterk side (ikke alltid fysisk).

Advarsler

 • Ikke fører henne på. Hvis du ikke liker henne nok til å være i et ekte forhold med henne da ikke få henne til å tro at du føler om henne på en romantisk måte.
 • Hvis hun har en kjæreste, back off.
 • Ikke bli festet.