Wkano

Hvordan du finner ut din personlighet

Har du noen gang lurt på hvorfor du ikke får sammen med noen mennesker? Det kan godt være fordi du har en annen personlighet enn dem. Det er fire personlighetstyper. Nedenfor vil du finne ut hvor du er.

Trinn

Hvordan du finner ut din personlighet. Extroverts er mer sannsynlig.
Hvordan du finner ut din personlighet. Extroverts er mer sannsynlig.

Introvert eller utadvendt

 1. 1
  Gjør dine valg. Finn ut om du er en introvert eller utadvendt. I dette avsnittet lese lister over egenskapene til extroverts og introverts. Analyser dine valg for hver egenskap og så hvordan passer enten du?
Extroverts er mer sannsynlig: Introverts er mer sannsynlig:
. En Energized i en gruppe: "Jeg oppretter gøy på fest!" Drenert av en gruppe: "Jeg vil snakke med en venn."
2. Fremover! "Jeg er selvsikker og aggressive!" Recessiv. "Jeg er mindre påståelig, ikke-aggressive.
3. Driven henhold stressende følelser av sinne Skifter under stress å være forsiktige.
4 Klar til å kommunisere;. "Jeg tror på mine føtter." Bevisst kommunikasjon; "Jeg har tenkt fremover."
. 5 Snakk første "Jeg vil snakke;. Så skal jeg oppsummere" Snakk senere, "Jeg vil avklare det, du oppsummere."
6. Snakkesalig tempoet i tale, "Ved å trykke på!" Langsommere tempo i tale, "Jeg er grundig..."
7. Raskt flytte på, "La oss gå!" Bevisst bevegelse, "La oss forberede seg."
8. Del meningene lett, "Jeg er trygg!" Reserves meninger, "Jeg finne det ut først."
. 9 konfronterende - "Jeg er ganske avgjørende!" Ikke-konfronterende, "Jeg bestemmer ettertenksomt."
10. Utålmodig lytteren, "Jeg skal skyte inn dette!" Pasient, oppmerksomme lytteren "Du er ferdig."


Oppgave eller forholdet orientert

 1. 1
  Finn ut hvor du er: oppgaveorientert eller forholdet orientert. I denne seksjonen finner du en liste over egenskapene til oppgaven orienterte mennesker, og forholdet orienterte mennesker. Hvis du har flere oppgaveorientert egenskaper du er oppgaveorientert. Hvis du har flere forhold orienterte egenskaper du er forholdet orientert.
 2. 2
  Oppgave orientert folk kle seg mer formelt, deres emner av talen er aktuelle problemstillinger og oppgaver på hånden, er deres kroppsholdning mer rigid, er deres ansiktsuttrykk mer kontrollert, er deres generelle holdning mer til alvorlig side, de har kontrollert og bevoktet følelser, de er fylt med fakta og data. De er mindre interessert i small talk, deres beslutninger er faktabasert, de er disiplinerte om tid, de er strenge og disiplinerte om regler, de er vanskeligere å bli kjent med og synes opptatt.
 3. 3
  Forholdet orientert folk kle seg mer uformelt, deres emner av talen er mennesker og historier, er deres kroppsholdning mer avslappet, er deres ansiktsuttrykk mer avslappet, er deres generelle holdning mer til leken side, de står fritt til å dele sine følelser, er de mer interessert i small talk, avgjørelser er gut basert, de er mindre disiplinerte på tide, de er mer skånsom om regler, de er enkle å bli kjent med og er mer bekymringsløst.

Bestemme din sosiale stil.

 1. 1
  Er du melankoli? Hvis du er en introvert og er mer oppgaveorientert, er du en Melankoli. Melancholies er teknikk spesialister. De er dypt og gjennomtenkt, de er geniale utsatt mennesker. De er drevet av en kraftig arbeidsmoral, og lek kommer ikke naturlig for dem. De pleier å være perfeksjonister og er veldig organisert. De er følsomme for andre og blir selv ofre. De er trofaste og hengivne venner og har en dyp bekymring for andre.
 2. 2
  Er du koleriske? Hvis du er en utadvendt og mer oppgaveorientert, er du en Choleric. Cholerics er kontroll spesialister. De er født ledere de er dynamiske og aktive og har et tvangsmessig behov for change.They ta glede i nesten alle slags arbeid, fordi det innebærer aktivitet. De ønsker å kontrollere og mestre alt de gjøre.De er uavhengige og synes å være i stand til å kjøre anything.They som regel rett og utmerke seg i nødhjelp.
 3. 3
  Er du flegmatisk? Hvis du er en introvert og er mer forholdet orientert du er en flegmatisk. Phlegmatics er støtte spesialister. De er veldig likable folk som støtter andre. De har en lav nøkkel personlighet og er omgjengelig og avslappet. De holder sine følelser skjult og er tålmodig og godt balansert. De er sympatisk og snill og fremme harmoni. De er lett å komme overens med, og er behagelig og morsomt. De har en tørr humor, så det er veldig gøy å være rundt dem. De er fredelige og behagelig.
 4. 4
  Er du Sanguine? Hvis du er en utadvendt og er mer forholdet orientert du er en Sanguine. Sanguines er sosiale spesialister. Er Sanguines den ideelle folk person, de elsker å være rundt folk og snakke med dem. De er veldig impulsive mennesker som elsker å sosialisere. De liker å prøve nye og forskjellige ting. De liker å leve for her og nå de er vennlige, gi, og omgjengelig. De er festens midtpunkt, og har en god sans for humor. De er veldig nysgjerrige og aldri synes å vokse opp. De gjør venner lett, og er veldig gøy å være rundt.

Tips

 • Aksepter deg selv og hvordan du er.
 • Les boken: Hvordan håndtere irriterende folk. I denne boken vil du finne mer ut om din personlighet og hvordan du får sammen med mennesker med ulike personligheter.

Advarsler

 • Ikke gjør narr av andres personligheter. Ingen personlighet er bedre enn en annen.