Wkano

Hvordan du gjør din knuse stopp like en annen jente

Så det er en virkelig søt fyr som du elsker. Ett problem: han er knusende på en annen jente. Denne artikkelen forteller deg steg for steg hvordan å gjøre ham stoppe knusing på henne og begynne å elske deg mer. Det kan gjøre noen trist, men minst vil du lykkes!

Trinn

Hvordan du gjør din knuse stopp like en annen jente. hvordan å gjøre ham stoppe knusing på henne og begynne å elske deg mer.
Hvordan du gjør din knuse stopp like en annen jente. hvordan å gjøre ham stoppe knusing på henne og begynne å elske deg mer.
 1. 1
  Flørt mye. Hvis du ikke flørte, vil knuse begynne å se på andre jenter mer og mer. Ikke irritere ham for mye, eller det kan gjøre ting enda verre! Hvis du allerede flørter med ham, prøv å endre noe fysisk, som håret ditt eller måten du kler deg, det kan være akkurat ditt utseende som holder deg tilbake. Kom nærmere med ham og prøver å skille seg ut for å få hans oppmerksomhet.
 2. 2
  Finn ut hva som gjør at jenta så crushable. Er det hennes stil? Personlighet? Hair? Ser ut? Eller er det slik hun liker å henge med knuse din? Du trenger ikke å totalt endre deg selv bare for knuse din, du kan komme ut som desperat, og du vil ikke føler deg i det hele tatt. Start med små endringer - om du liker dem, og deretter holde dem som de er!
  • Hvis det er hennes stil som er iøynefallende, prøv å endre din litt. Men hvis du er fornøyd med din egen stil, så ikke endre det. Hold deg trygg, men prøve nye ting i stedet for seg det samme om og om igjen. Har en rekke klær i garderoben din!
  • Hvis det er hennes hår som er å knuse elsker henne, kan du prøve å bytte frisyrer. Spre dine valg ut og ikke begrense deg! Det føles flott å endre frisyre, men vær sikker på at den passer ansiktet ditt. Ikke velg en bestemt frisyre bare fordi det er "kult", men velg en som humper opp utseendet ditt! Slå det ved å gå fra krøllete til rett hår - eller fra løs hår til fletter. Avslutte utseende ved slipping en ganske pannebånd på eller et realistisk blomst, men ikke overdriv tilbehøret!
  • Hvis det er hennes utseende som gjør henne så pen, kan du egentlig ikke forandre deg, men prøv bruke litt sminke og at det ser attraktivt og naturlig. Hvis du ikke har lov til å bruke sminke, så er det ingen svette.
 3. 3
  Vær trygg. Staying trygg gjør din drøm fyren kommer til virkeligheten. Han kan ikke engang merke til hvor frisk og avslappet du kan være, og elsker det.
 4. 4
  Bli venner med jenta han liker. Ikke prøv å bli bestevenner med en gang fordi hun kunne forstå hvor mye du vil fyren og kanskje prøve å gjøre deg svært sjalu. Hvis ting går bra, ta ditt vennskap til neste nivå ved å bli beste venner. Hvis du allerede har en BFF, bare være venner.
 5. 5
  Bo i nærheten av knuse din. Vær hyggelig med ham og ikke si mener ting om den andre jenta. Hvis du allerede har gjort, unnskyld til ham ved å si at du følte egoistisk og ønsker å være venner igjen. Hvem vet? Kanskje han finner du søte. Være humoristisk med ham. For eksempel, hvis han prøver å kile deg, men du er ikke kilen, bare le uansett. Være for seriøs gjør hottie tror du er kjedelig.
 6. 6
  Forbedre deg selv. Forbedre din måte å smile, snakke, gå, eller forbedre samtaleemne ved å lese mer oppdaterte nyheter. Vis ham at du har hjerner sammen din skjønnhet. Men vær forsiktig med å fremstå som en bedreviter eller nerdete! Vær aktiv på skolen, men ikke så aktiv at du er den eneste som hever hånden for hver enkelt spørsmål!
 7. 7
  Smiler mye - Dette vil vise ham at du er morsom å være rundt. Prøve nye ting og prøve å være utadvendt. Skill deg ut i hans øyne, men ikke skiller seg ut så mye at du flau selv og andre. Ikke smile for mye, eller du kan se ut som en freak eller gå av som falske.
  • Smilet skal nå dine øyne og ikke bare somle på munnen - ellers vil øynene dine ser døde. Sørg for at smilet er ekte og kanskje kaste i en latter sammen med det! Hvis du ikke er sikker på om ditt smil ser fint eller ikke, prøv å praktisere dine ansiktsuttrykk i speilet for å se hvilke som øke ditt utseende og hvilke som ikke gjør det.
 8. 8
  Gjøre aktiviteter sammen med ham og prøver å delta i klubber at han er in. Men prøv ikke å dukke opp overalt som han er, eller være for opplagt, fordi han kan finne deg ekstremt irriterende. Gi ham hans plass, men ikke holde seg borte!
 9. 9
  Ikke prøv for hardt. Hvis denne fyren viser seg å være en idiot, eller ikke for deg, ikke svette det. Noen gutter (ikke alle) er ikke verdt bryet eller tårer.
 10. 10
  Hvis denne artikkelen ikke fungerer for deg, så la fyren alene og slutte med gutter for nå. Ja, det er veldig vanskelig, men en ting er sikkert - hvis din forelsket og jenta dato, vil de snart bryte opp. Deretter er det din tur til å skinne.

Tips

 • Når de bryte opp, sørg for å gi ham litt tid å komme seg, ikke bare løpe inn og be ham ut med en gang.
 • Ikke være den sjalu typen. De eneste guttene som går for sjalu jenter er de som ikke huske jentenes følelser og bare elsker å være kjempet over.
 • Hvis du finner ut at forelskelsen er noe annet enn en idiot, ikke fortsette å forfølge ham! Spør deg selv: "Må jeg virkelig ønsker å tilbringe resten av livet mitt med denne typen fyr?" Tenk på fremtiden og om dere to fortsatt ville være i stand til å holde forholdet sammen eller ikke. Liker ham ikke bare for hans utseende - bør du også liker ham for hans personlighet.
 • Ikke gjør det for opplagt eller han kanskje tror at du prøver for hardt.
 • Ikke gå for langt å prøve å få ham til å like deg. Du vil ikke være i stand til å holde opp forkledning for alltid. Hvis han bare ikke merke til, vente en stund. Du kan innse at du og ham er ikke "ment å være".
 • Flørting betyr ikke bor og følge andre. Det betyr å få tett og være hyggelig. Ikke rush ting. Ta det sakte - for nå.
 • Hvis du ikke lykkes, ikke bli sint. Det vil ta litt tid for dem til å like deg. Husk, er ett skritt om gangen alltid bedre.
 • Ikke liker to gutter eller flere på en gang. Det vil hindre deg fra å fokusere på dem.
 • Its all rettferdig i kjærlighet Android

Alt er rettferdig i kjærlighet og krig, så hvis du ikke får ham ikke bekymre han var ikke engang verdt en visuell eller din tid (prøver å få ham til å lide og se hva han kunne har hatt);).

Ting du trenger

 • Flørte ferdigheter
 • Smile
 • Tillit
 • Charm