Wkano

Hvordan du har en stor personlighet

Har du noen gang hatt disse øyeblikkene når du bare ønsket at du kunne ha mer selvtillit og bare være den største personen du kan være. Helt få sjalu på folk som har lykkes i alle sine relasjoner? Dette er fordi denne personen har en stor personlighet, og du kan også.

Trinn

Hvordan du har en stor personlighet. Være humoristisk og muntre.
Hvordan du har en stor personlighet. Være humoristisk og muntre.
 1. 1
  Tillit er nøkkelen. Hvis du er en sjenert person deretter finne ut hva du er redd for, og deretter innse at når du er sikker på det er ingenting å være redd for. Hvis du er redd for å snakke med folk, finne noen du er komfortabel rundt og ha en samtale med dem, så innser at det å ha en samtale med noen du ikke kjenner så godt er nøyaktig den samme. Berolige deg selv hver dag at du er fantastisk.
 2. 2
  Være humoristisk og muntre. Folk vil takke deg for å bringe litt moro inn i deres verden.
 3. 3
  Alltid være hyggelig. Dette er det viktigste steget. Uansett hvem du er, hvis du er snill, er den eneste grunnen til at en person kan mislike deg hvis de er sjalu på deg. Aldri være frekke folk selv om du virkelig jobbet opp - skriv det ned og deretter rive den opp. Folk liker ikke mener folk fordi det gjør at personen føler seg som om denne personen kunne være slem mot dem. Vær hyggelig mot alle, både nerdete fyr, emo girl, you name it. Dette etterlater måten flere dører åpne for vennskap og gjør folk misunner deg for å være så modig.
 4. 4
  Alltid være kjølig, rolig og samlet. I hver eneste situasjon du er i har du alltid huske å holde hodet kaldt. Start aldri argumenter med mindre det er for et sterkt argument, og du har gode argumenterende ferdigheter. Aldri krangle med folk du ønsker å være venner med. Hvis du føler deg litt nervøs (kanskje rundt en ny venn eller en fyr du liker) ta et dypt pust, glem deg selv og bare ha det litt gøy.
 5. 5
  Vær komfortabel med deg selv alltid. pinlige situasjoner alltid gjør at du føler deg ukomfortabel. Men det er en enkel måte å hindre at dette skjer. Hvis du er alene med en person du knapt kjenner eller med en gruppe mennesker du knapt kjenner. Ikke bekymre deg for ikke å ha noe til felles med dem, bare sørg lys samtale, være vennlig og ha god øyekontakt og kroppsspråk. Hvis du stirrer klønete på dem og knapt snakke dette vil gjøre at du synes i stand til å holde en samtale så bare puste, slappe av og fortelle deg selv at denne personen er akkurat som deg.
 6. 6
  Være lykkelig. Prøv å alltid se på den lyse siden, være positiv og smile. (Med mindre du er i en situasjon hvor det å være lykkelig ville være uhøflig, f.eks begravelse). Ingen kan motstå en lykkelig person. Dette betyr ikke være falsk, eller føler du må skjule dine følelser. Hvis det er noe som virkelig plager deg, aldri føler at du har til å forfalske et smil, men gjøre saksøke du prøver å se det beste i ting og vise folk at du er en glad person. Iført et smil på ansiktet ditt er det perfekte dekselet og vil umiddelbart tiltrekke folk til deg. Selv om du ikke liker en person, alltid smile til dem fordi selv om du ikke liker dem det suger når de ikke liker deg.
 7. 7
  Aldri bli fanget opp i å være "populær", vil folk se hva du gjør og mister respekt for deg. En ekte populær person er en person som har en stor personlighet og ikke prøver hardt for å bli populær. Å ha en pålitelig gruppe venner er alltid nøkkelen til å få flere venner fordi du vil alltid ha disse menneskene til å falle tilbake på. Bare husk å ikke glemme dem når du gjør nye venner og aldri bruke mennesker på en ekkel måte fordi folk vil være i stand til å fortelle og som vil gjøre at du ser tacky.
 8. 8
  Tenk på hva som gjør deg respektere andre mennesker, hvis du ønsker å bli respektert. Bruk klær som er stilig og er innenfor komfortsonen. Unngå klær som bare ville appellere til en bestemt gruppe mennesker. si ting som er smart og vittig, men aldri handler dumme som bare gjør at du ser ute av stand til å holde en samtale.
 9. 9
  Aldri blir også fanget opp i selv. Det er greit å tro du er den største. Men stol på meg, er ikke mange som kommer til å bli enige (Det er ikke en fornærmelse, det er bare det at alle tenker at de, selv er størst). Aldri vise fram, det ser bare dumt og normalt gjør at du ser ut som om du har mistet din kul. Være beskjedne rundt mennesker, men alltid akseptere komplimenter og gi komplimenter også.
 10. 10
  Være åpne for relasjoner. Aldri passere noen av for å være "ikke kule nok" eller "for stygg" fordi normalt disse menneskene er fantastisk og være venner med dem vil bringe så mye lykke til livet ditt. Aldri tro at bare fordi noen er en spesiell "type" av person (f.eks emo, jentete, preppy, rare, nerdete) folk kommer til å tro at du er den typen person også. Faktisk folk vil tro du er stor for å være venner med så mange forskjellige typer mennesker. Ikke bare prøve å være venner med folk som er "over deg", hvis du tenker på det, de virkelig kule folk er folk som ikke kan "gått over" så å være venner med noen bedre enn deg betyr det at du tror ikke du er den beste. Å være venner med folk "under deg" vil gi deg en selvtillit boost og ikke gjøre at du ser ut som du er besatt av å få et godt navn. det betyr ikke at du ikke kan også være venner med andre flotte mennesker.

Advarsler

 • Ikke prøv å være noen du ikke er. Bare modifisere den virkelige deg.