Wkano

Hvordan du kan forbedre sjansene for å få en date med jenta du vil ha (for tenåringer)

Tips for å bedre sjansene dine for å ikke få fiket når du spør de "jente-of-your-drømmer 'ut.

Trinn

Hvordan du kan forbedre sjansene for å få en date med jenta du vil ha (for tenåringer). Finn ut hva hun tenker på vennene dine.
Hvordan du kan forbedre sjansene for å få en date med jenta du vil ha (for tenåringer). Finn ut hva hun tenker på vennene dine.
 1. 1
  Finn ut hva hun tenker på vennene dine. Det var en utrolig søt fyr på skolen min, men fordi han hang ut med sure og uhøflig gutta, ville ingen av jentene snakke med ham mye.
 2. 2
  Ikke bli bety for hennes virkelige venner. Hvis du ikke får sine poeng i det første tipset, VENNER ER VIKTIG FOR JENTER! Bli venner med en av hennes beste venner, hvis hun liker deg, kan de venner la det skli. Eller hun kan gjøre din knuse klar over det faktum at du er interessert i henne. MEN ikke komme for nær hun kanskje har mistanke om at du liker henne venn og skrive deg av som "bare en venn" og begynne å gå ut med noen andre fyren.
  • Hvis du har kommet guts opp til henne mens hun er i en gruppe med jenter hvis du er sikker på at hun liker deg. De tror det er søtt.
 3. 3
  Være søt. En fyr som er villige til å se en liten bit dum for en jente er ikke verdt å gå ut med. Få henne en rose (ikke rødt. Hun vil gjøre narr av deg, ingen røde roser til du har sagt "jeg elsker deg", eller du har vært dating 9 + måneder) Prøv hvit eller gul, muligens rosa hvis hun vet du liker henne som mer enn en venn. Blomster er veien til en jenter hjerte. Spør en av vennene hennes hva hun liker. De fleste gutta ikke gi sine kjærester blomster. Du vil bli overrasket over hvor mange poeng du får for en liten 5€ blomst.
 4. 4
  Ikke stilken henne. Oppmerksomhet er smigrende, jentene elsker det. Men du må ha et liv utenfor forholdet (venner, eller mer)
 5. 5
  Ikke vær wishy-washy. Jenter liker en fyr som er selvsikker, men gjør hva hun vil noe mesteparten av tiden. Jenter liker å lage en fyr finne ut hva han trenger å gjøre, pluss at du får bonuspoeng hvis du finne det ut selv. Hvis du seriøst ikke vet spør hennes venner eller en annen jente.
 6. 6
  Ta vare på deg selv. Her er et MUST liste:
  • Hold håret rent.
  • Ingen fet hud. Verre enn håret, det er akne produkter for gutta, bruk dem.
  • Har god passform jeans, ikke for å tape, men ikke super stramme seg, bare ha ett par, vil de alltid se bra ut.
  • Tenner, prøv å være hvit. Hvis du har tannregulering, får grønt eller blues, ikke grå, sølv eller gul, ingen røde (den får frem grønn) og prøve å få middels til lys farger, ikke mørke.
 7. 7
  Ikke vær klengete. Jenter hater det når du går til huset deres hver dag.

Tips

 • Gjøre noe, liker bære hennes bøker, det er enkelt, gratis og hun vil elske deg, pluss hun vil elske den fordi den sender signal om at gutta som henne og hun vil elske deg for å gjøre det.
 • Les The Game av Neil Strauss