Wkano

Hvordan du ser flott med briller

Når slitt med tillit briller kan gjøre at du ser smart, sassy, ​​og unike. Ikke vær redd for å trappe opp din ser ut og få opp selvtilliten din med disse flotte trinn.

Trinn

Hvordan du ser flott med briller. Velg briller som er riktig størrelse.
Hvordan du ser flott med briller. Velg briller som er riktig størrelse.
 1. 1
  Velg riktige briller for ansiktet og fargelegging. Rammer kommer i alle farger og stiler. Noen er praktisk talt usynlig, andre trekke oppmerksomhet. Prøv på mange ulike rammer til du finner de for deg.
 2. 2
  Velg briller som er riktig størrelse. De bør passe deg komfortabelt og ikke klype, henge, eller mager.
 3. 3
  Ta vare på hud og hår. Ren, frisk hud ser flott ut på ethvert ansikt, spesielt på de som velger å (eller må) bruke den fantastiske eye-tilbehør av briller. Sørg for at både hud og hår holde seg ren. Rydde opp urenheter og holde håret lukter friskt og ser sunn.
 4. 4
  Behold brillene ren. Rengjør brillene dine hver måned eller så. Hold utkikk etter flekker eller gunk på linsene. Fjern slike flekker med en myk klut, som en t-skjorte eller et stykke filt. Pass på at kluten er ren, og være forsiktig for ikke å tørke for hardt, eller du kan ripe brillene dine.
 5. 5
  Ta vare på øyenbrynene. For en mer ren panne form, bare de bortkommen hår. Pass på å ikke over-nappe. Å gjøre de minste feil plukker brynene kan la deg brow-mindre. Hvis det noen gang skjer, prøv å gni på litt olivenolje å overtale øyenbrynene til å vokse raskere. I mellomtiden, se en profesjonell make-up artist, kan de hjelpe deg blyant øyenbrynene i, noe som gir en illusjon av en normal form og tykkelse. Ikke bekymre deg om form og farger og slikt, siden de er fagfolk vil de kunne hjelpe deg med å finne midlertidig brow form og farge du liker.
  • Ikke nappe øyenbrynene hver dag. Selv om du ser mer spredt hår titte inn, plukker og fjerne hår hver dag skader huden din. Prøv å gjøre det annenhver uke.
  • Definer brynene med øyenskygge, et øyenbryn blyant, eller til og med mascara som matcher dine øyenbryn farge eller er noe lettere.
  • Den beste måten å la brynene formet og stelt er å bruke en liten bit av vaselin for å temme dem, eller bruke en panne gel. En kremet formel fyller øyenbryn farge, kontroller og former.
  • Ta til luften. Aviator rammer har funnet veien tilbake på moten. De er nå beskrevet som tidløs, og vintage. Se om de fungerer for deg.
 6. 6
  Fremhev dine lepper. En fin naturlig glatt leppe spiller opp med å gi øynene dine den oppmerksomheten den trenger. For en jevn, kissable utseende gjelder vaselin på leppene når du pusser tennene, og før du går til sengs. Prøv å bruke en gloss med shimmer i løpet av dagen for å gi leppene den søte hint av farge og en elskelig minty smak. Påfør produktet med måte, går en lys, ren frakk en lang vei. Prøv også farget, ventes over leppene for at fin jevn kissable glans.
 7. 7

  Du kan bruke til å definere øyet form og skape utseendet av en tykkere vippekanten. Vær forsiktig, men hvis brukt feil eyeliner kan se tacky og kan gjøre øynene vises mindre.
  • Hvis øyet form er naturlig liten, vurdere hvit blyant (brukes på den indre kanten av nedre lokk). Dette vil forbedre formen og fargen på øynene dine.
  • For en naturlig look (anbefales) bruke en myk nyanse av mørk brun eller sort liner til din topplokket så nær lash-line som mulig, Påfør en matchende nyanse av mascara sparsomt, eller bare gå med en klar mascara.
  • For et spenstig utseende, eksperimentere med lys-handed, tynne linjer av blått, jade eller gull liner på øverste vippekanten og litt på utsiden bunn vippekanten. Matche dette med en klar (eller skimrende, hvis du føler deg fet skrift) mascara, eller bare gå med en naturlig farge.
  • Velg en søt frisyre! Du kan bestemme din nye look henhold til rammen av brillene.
 8. 8
  Smile og være trygg. Dette er kanskje den viktigste trinnet. Det beste du kan gjøre for å se flott ut i briller er å føle at du ser flott ut i briller. En søt smil vil bringe frem det beste i dine funksjoner og tillit gjør noen ser umiddelbart mer attraktiv!

Tips

 • Ikke passere over kontakter helt, hvis du fortsatt føler at briller er ikke bare deg, spør øyelegen (og dine foreldre!) Om mulighetene for kontakter. Bare vet at det er ingenting galt med briller.
 • Bare husk, er briller akkurat som et annet tilbehør, ramme de ansiktet og så lenge du velger riktig par de kan se virkelig søt!
 • Hvis du ikke kan bruke sminke, sørg for å tweeze brynene dine. De er mest viktig for en stilig, rent utseende. Vaselin kan være en skjønnhet essensielle: bruke den til leppene, gjelder å holde brynene formet, og gjelder som mascara ved dabbing noen på fingrene og bruke forsiktig til øyevippene. Vaselin er ikke-comedogenic (ikke blokkerer porene), så det kan også brukes som en kveld behandling for tørr hud.
 • Ved å plukke ut briller velge noen som om du velger din perfekte solbriller. Noe allsidig, noe som passer din ansiktsform. Se inn uvanlige alternativer som uten innfatning eller mønstret rammer. Andre rammer som rektangulære rammer, runde rammer og flygere er ikke bra for alle ansiktsformer typer.
 • Se etter et røverkjøp. Briller kan være litt kostbar. Sjekk noen nettsteder oppført for gode tilbud. Husk at du må bruke brillene dine daglig, så sørg for at du finner et par som du liker selv om det koster deg litt mer. Du kan bruke rammer i mange år hvis du tar godt vare på dem.

Advarsler

 • Ikke over-nappe brynene. Det er lett å være pinsett lykkelig. Hvis det noen gang skjer gå til en klarert stylist. Det er bedre enn å forlate hjemmet ser permanent sjokkert. Hvis du ikke er sikker, få brynene vokset hver så ofte, den bare plukke strays som vises utenfor vokset form.