Wkano

Hvordan du skal behandle kjæresten

Hver mann kan ha en kjæreste, men det tar en ekte mann å behandle kjæresten hans rett. Her er 15 tips om "Google" å behandle kjæresten din.

Trinn

Hvordan du skal behandle kjæresten. Aldri lyve for henne.
Hvordan du skal behandle kjæresten. Aldri lyve for henne.
 1. 1
  Aldri lyve for henne. Det viser at du ikke stoler på henne, og enda viktigere, vil resultere i henne ikke å stole på deg.
 2. 2
  Aldri nekte å kysse henne i det offentlige (med mindre du ikke er klar ennå, og ikke føler seg komfortabel), bare si til deg selv: "hvis de ler av meg, de er sjalu!". Selvfølgelig er det noen mennesker som tror dette er skam - prøve å bruke nøytrale former for å uttrykke (for eksempel bokstaver) i stedet!
 3. 3
  Ikke vær redd for å ta på henne, men vet hennes grenser. Hvorfor skulle hun være å gå ut med deg hvis hun ikke vil at touch?
 4. 4
  Gi henne komplimenter. Det vil bety mye for henne. Likevel være sannferdig.
 5. 5
  Alltid åpne dører for henne og dra henne sete ut for henne. Dette er grunnleggende etikette for en gentleman. Se henne gå inn i huset og bli der til døren lukkes!
 6. 6
  Aldri gjøre narr av en jente foran noen. Dette kan føre til såre følelser, og hennes hånd på ansiktet ditt.
 7. 7
  Vær deg selv. Ikke satt på en falsk show av deg selv.
 8. 8
  Ikke bruk henne! Aldri spør henne for penger, spesielt hvis hun har barn. Det vil bare føre til problemer på slutten.
 9. 9
  Gjøre henne føle seg som den beste personen i livet ditt. Hun er sannsynligvis!
 10. 10
  Når du tilbringer tid med henne, sørge for at hun har din oppmerksomhet. Sørg for at du lytte til henne og snakke med henne. Bare å sitte ved siden av henne teller ikke som tid sammen.
 11. 11
  Forstå at små ting betyr mye! En kjærlighet notat, rose, søt tekstmelding eller ting som dette bare for å la henne vite at du tenker på henne og passe på henne.
 12. 12
  Være mannen, betale for ting til tider. Jenter liker ikke å ha "holdt" menn. (Merk:.. Denne regelen avhenger av hvem du dater om hun rutinemessig objekter du betaler for alt på datoer, er det trolig bedre for ditt forhold til å la henne betale noen ganger, eller gå nederlandsk denne måten hun ikke vil motsette deg eller føler at hennes meninger betyr noe for deg.)
 13. 13
  Vær forsiktig med ordene "hot" og "sexy". Noen jenter liker ikke å bli beskrevet / behandlet med slike vilkår. Det er en god idé å vente til du er å opprettholde en sterk og tillitsfullt forhold før du prøver disse ordene på henne (og hvis hun sier ikke å kalle henne det, og betyr ikke å kalle henne det, det beste 99% av tiden ikke å kalle henne det).
 14. 14
  Med noen jenter, er det en god idé å tekst eller ringe henne regelmessig før du går i dvale og regelmessig om morgenen når du våkner. Det vil gjøre henne føle seg spesiell. Men trå varsomt, kan dette forveksles med stalking.
 15. 15
  I stedet for å kalle henne hot eller sexy, kalle henne vakker eller nydelig. Det viser dem at de betyr mye for deg.
 16. 16
  Aldri bruke stygt språk på henne eller foran henne. Hold samtaler uten dirty talk.

Tips

 • Hvis du er tekstil kjæresten din tar deg tid til å stave ut hele setningen "Jeg elsker deg" hvis du skal si det.
 • Jenter er ikke ting, og liker ikke å bli behandlet som objekter. Unngå å bli for possessive av dem eller behandle dem med mindre hengivenhet eller respekt enn de fortjener. Hvis hun er spesiell for deg, da bevise det, betingelsesløst.
 • Spør henne på datoer ofte. De trenger ikke å koste noe: gå til en park er alltid hyggelig.
 • Hugs vil gi av budskapet om at du er hengiven mot henne og ønsker å holde henne. Hugs er den universelle medisin!
 • Alltid prøve å snakke med henne kjærlig.
 • Fortell henne alt, ikke holde noen hemmeligheter fra henne spesielt hvis du elsker henne, dette viser at du stoler på henne.
 • Gaver trenger ikke grunner til å bli gitt. Gi kjæresten din gaver på normale dager. Hvis du har ingen anelse om hva gaven skal gis, sende henne en kjærlig brev eller kort.
 • Sende blomster, men på en annen måte. Send dem til henne på frisør, tannlege kontor, eller worst case arbeid. Et sted i offentligheten at hun minst venter dem, og ikke hennes bursdag eller Valentines dag eller like etter en kamp, ​​men helt tilfeldig.
 • Og husk: alltid sette toalettsetet ned Flertallet av par sier dette er et problem i forholdet deres.

Advarsler

 • Noen venninner kan ha venner på kontoret. Snakk aldri om din seksuelle dyktighet på arbeidsplassen.