Wkano

Hvordan du velger og slitasje cologne

En god cologne vil gjøre folk legge merke til deg.
En dårlig cologne vil gjøre det samme.

Du lurer kanskje på hvorfor du skulle trenge å bære cologne anyways. Ingen ønsker egentlig å være "den fyren", den ene som du alltid vet kommer. Stol på meg, det er ikke slik cologne er ment å være! Det er ingen unnskyldning for å være dårlig kledd eller dårlig preparert. Denne guiden vil hjelpe deg med ett aspekt av sistnevnte. Saken om cologne er at hvis du allerede har kjøpt noen, har du sannsynligvis bryr seg nok om deg selv som du ønsker å skille seg ut, men du har ingen anelse om hva jeg skal kjøpe. Derfor ender du opp lukter som alle andre clueless guy andre der, som en aqua duft (høres kjent ut?). Dette er ikke din feil. Hvis du ønsker å stoppe flytende i et hav av Acqua Di Gio, les denne guiden!

Trinn

Hvordan du velger og slitasje cologne. Så, hvordan kan jeg søke dette?
Hvordan du velger og slitasje cologne. Så, hvordan kan jeg søke dette?
 1. 1
  Når jeg bære hva? Det er tre kategorier som bryter dette svaret ned. De er alder, event og årstid. Alder er ikke en stor faktor å ta hensyn til, men det er en. Noen mennesker, derimot, er under den forutsetning at, si, en 23 år gammel nese ikke kan sette en høy klasse cologne. Dette er køya. Det forbeholdet, er imidlertid at iført en 150€ flaske med en cologne er ganske ubrukelig i en videregående skole innstilling. Sesongen er en ganske logisk en, faktisk. Iført en sterk, musky skogen duft kan være overveldende i varmt, sommervær og dufter som består av marine eller aqua notater er for svake i en kald vinter.
 2. 2
  Hva har jeg når? Dette er ikke et spørsmål som lett kan besvares, så jeg vil dele det inn i situasjoner og forklare en god duft å bære.
  • 15 år gammel i videregående skole. Hvis du er i videregående skole, sjansene er den mest formelle ting du kommer til er skoledansen. En anstendig cologne for aldersgruppen ville være Reaction Kenneth Cole. Det lukter godt for en Kenneth Cole, er relativt billig, vanlig og prosjekter også. Det lukter melon og eple på toppen, og sandeltre på basen. God arbeidshest. Alternativt, det er Paul Smith for menn, som i utgangspunktet lukter fin klippe gress. Det er en lys hverdag duft, akkurat det du trenger.
  • Første dag på den nye store kontor jobb. Du kommer til å trenge å gjøre et godt inntrykk på den nye sjefen og kolleger. Et godt valg er Caron er The Third Man, bestående av lavendel og krydder som aldri får støtende. Dette er en varm og trygg cologne og vil utvikle stor over dagen.
  • Clubbing. Min favoritt klubb duft er A * menn. Den består utelukkende av sjokolade og vanilje.. med mer sjokolade.. og mer sjokolade.. Det tåler timer med svett dans og har stor projeksjon. Plus, kvinner elsker det.
  • Formell middag. Himalaya fra Creed gjør underverker her. Det lukter kald vinter luft blandet med skog. Denne duften er kostbar og ikke varer lenger enn noen få timer, men det er verdt det. Mennesker, er dette hva penger lukter.
  • Kan du hjelpe meg jeg trenger en kvinne. Envy by Gucci er en stor cologne for å tiltrekke kvinner. Dette er ikke en dagligdags duft, men det motsatte kjønn reagerer godt til det. Woods, krydder, tobakk og røkelse gjør dette til et godt valg.
  • Normal, daglig bruk. DKNY Be Delicious er et godt valg for casual wear. Det er søtt og lys så det vil fungere i sommer, og det har nok krydder til å arbeide i høst. Den er også forholdsvis lett å finne.
  • En lett sommer duft. Dolce og Gabbana Light Blue for ham er en ny og frisk cologne som er flott for tenåringer og enda noen barn siden den har et stort lys duft som ikke har den ekstreme styrken av den opprinnelige cologne, Dolce og Gabbana, er lyseblå god for våren og sommeren, er den originale cologne bra for høst og vinter, og det har en mer sterkere og voksen duft, men lys blå kan brukes av flere aldersgrupper.
 3. 3
  Så, hvordan kan jeg søke dette? Köln reagerer på kroppsvarme, så de beste stedene å søke er på håndleddene og rundt brystet / hals. Min rutine er å bruke en spray til venstre håndledd og en spray på høyre håndledd. Deretter sprayer jeg en gang eller to på brystet. Noen mennesker liker å legge litt på baksiden av halsen for å skape en duft sti eller på ryggen av ørene, og ikke gni parfymen i det bryter ned molekylene og ikke varer så lenge som det skal. I alle fall bruke skjønn. Du trenger ikke å la alle vite at du kommer.
 4. 4
  .. hva om deodorant? Uparfymert deodorant vil være det beste alternativet fra nå av. Jeg sverger ved Mitchum. Et klart nei-nei er å bruke noen deodorant med dumme lukter som "Ocean Wave" eller "Jazz Fusion" eller hva.
 5. 5
  Hvor får jeg tak i dette? Det er mange eBay forhandlere som er anerkjente (husk å sjekke feedback), og det er sannsynligvis der de beste tilbudene vil bli funnet. For virkelige verden butikker, prøv Neiman Marcus, Sephora eller hvilken som helst butikk som Macys.

Tips

 • I mellom parfymene, ta en eim av noen kaffebønner å "nullstille" din luktesans. Disse vil trolig bli gitt også.
 • Hvis du kjøper i en butikk, må du huske å lukte før du kjøper. Spray på en gitt stripe og fortsette å lukte det av og til i ca 20 minutter før du har en god hånd på de cologne. I tillegg, etter at du har funnet en cologne at du er ganske alvorlig om å kjøpe, sørg for å prøve den på før du kjøper. Hver cologne reagerer forskjellig med ulike hud kjemi. Du kan prøve på opptil fire parfymene på en gang-en på hvert håndledd og en på innsiden av hver albuen (der venene er).
 • Hvis din flaske cologne ikke har en spray toppen, sette fingeren over toppen og snu flasken. Deretter gni fingeren på brystet. Bruk moderasjon.
 • Ikke spray cologne på klærne. Det vil ikke vare lenger, tvert imot, faktisk.

Advarsler

 • Vennligst ikke bruk for mye parfyme. 1-3 spray er nok.
 • De fleste parfymer bør bli kastet ut i ca 5 år, hvis flasken er faktisk fortsatt blir brukt.