Wkano

Hvordan få balanse mellom akademia og samfunnsliv

Noen ganger, hvis vi bare fokusert på å få gode karakterer, glemmer vi våre venner og vår familie, vi glemmer at det er en reell verden som du må ha det gøy og oppdage. På den annen side, noen av oss ikke bryr oss om våre karakterer i videregående skole eller høyskole, fordi vi mener er våre sosiale liv mer viktig. Hvis du ønsker å lykkes i livet, må du finne en balanse mellom akademikere og ditt sosiale liv.

Hvis du ønsker å være glad du burde være balanse i alt du gjør og ønsker, det er derfor planlegging og avgjørende øyeblikkene til hver enkelt aktivitet som du gjør er så viktig.

Trinn

Hvordan få balanse mellom akademia og samfunnsliv. Være en aktiv person.
Hvordan få balanse mellom akademia og samfunnsliv. Være en aktiv person.
 1. 1
  Være organisert. Organisere studietid og den tiden du tilbringer med mennesker, inkludert dine venner. Har en agenda, og skriv ned hva du vil studere en dag, hvor mye tid du vil studere og til hvilken tid.
 2. 2
  Være en aktiv person. Hvis du har ledig tid ikke kast det! Ikke bare lå rundt og gjøre ingenting! Du kan bli vant til det.
 3. 3
  Bli involvert i sosiale aktiviteter. For eksempel, hvis noen av dine klassekamerater har en fest og du er invitert, tror ikke to ganger, bare gå og ha en flott tid. På den måten du vil dele tid med dem, og la ditt sinn og kropp slappe av.
 4. 4
  Kom i kontakt med venner. I dag har vi fordelen av online sosiale nettverk teknologi, bruk den! Facebook, MSN Messenger, Skype, Hi5, MySpace, Tagged, etc. er noen av de verktøy som du kan bruke for å holde kontakten med vennene dine. Mobiltelefonen er med deg hele tiden, så gjerne ringe til dine venner når! De vil sette pris på samtalen!

Tips

 • Investere 80% av din tid og styrke til å forfølge og gjennomføring av målene dine, organisere tid igjen slik at du kan bruke den med folk du elsker.
 • Få mest mulig ut av helgene, gå ut, ha det gøy og tilbringe tid med familie og venner.
 • Du kan organisere møter med dine gamle venner, skole venner, noe. Så du kan bytte dine erfaringer med dem, og snakke om hva du vil.
 • Hvis du ikke liker å ha en agenda, så kanskje du kan ha en arrangør. Poenget er at du må opprette dine aktiviteter eller annen måte.

Advarsler

 • Ikke utsette: i dag er den beste dagen til å gjøre hva du har å gjøre!
 • Opprettholde fokus ved å prioritere dine aktiviteter. Vær oppmerksom på situasjoner som distraherer deg og føre deg ut av sporet.
 • Noen dager dine studier vil trenge en spesiell oppmerksomhet på grunn av den endelige eksamen eller noen viktig test. Så disse dagene, er det bedre å fokusere bare på dine studier. KUN de dager!