Wkano

Hvordan få din eldre søster å være hyggelig mot deg

Har du noen gang ønske at din eldre søster ønsker å tilbringe tid med deg? Har du noen gang håper at hun ikke ville skrike til deg å la henne være i fred? Har du noen gang ønsker å gjøre ting sammen med søsteren din, men hun er ikke stempel? Les videre for å lære hvordan du kan gjøre alle disse tingene skje!

Trinn

Hvordan få din eldre søster å være hyggelig mot deg. På ethvert tidspunkt når søsteren din ikke er opptatt, sitte ned med henne og ha en hyggelig samtale.
Hvordan få din eldre søster å være hyggelig mot deg. På ethvert tidspunkt når søsteren din ikke er opptatt, sitte ned med henne og ha en hyggelig samtale.
 1. 1
  På ethvert tidspunkt når søsteren din ikke er opptatt, sitte ned med henne og ha en hyggelig samtale. henne på hennes sko, fortell henne at du liker plakatene hun har hengt opp på rommet sitt. Har noen jente tid, male neglene, gjør håret ditt. På slutten av samtalen, må du høflig hint om at du likte å tilbringe tid med henne og du håper at det kan skje igjen.
 2. 2
  Gjør høflig favoriserer for søsteren din. Tar oppvasken for henne, kaste henne vaskerom. Forhåpentligvis søsteren din vil innse at du prøver å være snill og vil i sin tur prøver å være snill mot deg. Forsiktig å ikke gjøre dette for ofte, fordi dette kan føre til henne å utnytte deg og flere kamper.
 3. 3
  Prøv å være interessert i den tingen (e) som din søster er interessert i. Innlede en samtale med henne om Taylor Swift eller noe annet som hun liker. Når hun snakker til deg, handle interessert i hva hun sier. Hun vil mest sannsynlig innse at du har respekt for henne, og hun vil trolig bygge opp en respekt for deg.
 4. 4
  Vær snill med søsteren din. Vennlighet er nøkkelen. Din søster vil ikke være snill mot deg hvis hun vet at du er oppriktig prøver. Unngå samspill med henne når du føler deg sint.
 5. 5
  Finne en felles plattform mellom deg og din søster. Hvis du lærer at du og din søster begge liker en bestemt aktivitet, gå for det. Når søsteren din ikke er opptatt, spør henne om hun ønsker å sparke en fotball rundt i bakgården eller se musikkvideoer på YouTube. Du vil aldri vite hvis du ikke prøver.
 6. 6
  Ikke gjentatte ganger spør søsteren din til å tilbringe tid med deg, fordi hun vil bare bli irritert og vil trolig ikke ønsker å lenger.
 7. 7
  Aldri bry din søster når hun har venner eller hennes kjæreste over. Hun vil bli sint på deg for 'plager' henne, og hun vil ikke ønske å tilbringe tid med deg når hun ikke har venner over. Alltid få tillatelse fra henne til å henge ut.
 8. 8
  La din søster kommer til deg. Tillate henne å ønske å tilbringe tid med deg, og du kan bygge et fantastisk vennskap.
 9. 9
  La henne være alene. Hvis du lar henne være i fred, vil hun trolig være lykkelig og være bedre for deg. Hun vil at du skal være sammen med henne oftere hvis du aldri er i nærheten av henne.
 10. 10
  Gjøre fine ting for henne (som å hjelpe henne rydde opp hennes skrivebord), vil det gjøre henne liker deg.

Tips

 • Aldri være for snill. Ikke kompliment alt, hver minste detalj. Da vil hun tror noe er opp, som en prank. Kompliment noe sånt skoene hennes, men så legge til noe som hun kunne prøve som er annerledes! Si "Jeg liker skoene dine, de er veldig søte, men neste gang kanskje du kan prøve den med glitrende topp, som ville se virkelig søt!"
 • Vær snill mot din søsters venner og kjæreste. Din søster vil like deg mye mer hvis du ikke har problemer med hennes venner. Fortell henne høflig om hennes venn er sårer deg på noen måte.
 • Ikke mist motet hvis søsteren din ikke synes å ønske å bruke noe tid med deg på først. Etter at du vise henne hvor moden og snill du kan være, kan hun ombestemme seg.
 • Husk at din søster har rett til å si sin mening, og la henne være alene hvis det er det hun vil.
 • Ikke være venner med henne. Eldre søstre kan være irriterende og bortskjemt, men noen er ikke (det er egentlig avhengig av hennes personlighet). Du bør ikke bli motløs hvis hun ikke ønsker å henge ut med deg! Hvis hun ikke sagt, på et trist ansikt og sakte gange unna, vil hun falle pladask for deg!
 • Be henne om å hjelpe deg med lekser eller noe hun er bedre enn deg på!

Advarsler

 • Ikke plutselig begynne å handle snill mot søsteren din, fordi hun tror kanskje at du handler falske. Gradvis begynner å bli bedre og bedre mot søsteren din, og hun vil trolig være hyggelig tilbake til deg.
 • Ikke handle fint foran søsteren din bare for å få brownie poeng med foreldrene dine. Lov fint til søsteren din, slik at du en dag kan ha et fantastisk vennskap. Din søster vil være alt du trenger en dag når du er alle vokst opp og alle andre er borte.
 • Når du gjør favoriserer for søsteren din, ikke gå på rommet sitt. Dette vil provosere din eldre søster hvis du rotet med tingene hennes.