Wkano

Hvordan få en fyr til å like deg i 10 dager (preteen jenter)

Er du ute etter å få en fyr til å like deg? Mens det er ingen visse skritt for å gjøre ham som deg, her er noen ting du kan prøve når du er ute etter å fange blikket hans.

Trinn

Hvordan få en fyr til å like deg i 10 dager (preteen jenter). På den første dagen, finne en venn du kan stole på (de MÅ være en jente), fortelle henne hvem du liker.
Hvordan få en fyr til å like deg i 10 dager (preteen jenter). På den første dagen, finne en venn du kan stole på (de MÅ være en jente), fortelle henne hvem du liker.

Året rundt måte

 1. 1
  På den første dagen, finne en venn du kan stole på (de MÅ være en jente), fortelle henne hvem du liker. Fortell henne å holde det hemmelig, og i neste uke be henne om å hjelpe deg med et par ting. Det er å være kanskje bedre hvis du forteller en venn som ikke også liker ham.
 2. 2
  Etter trinn én, når du forteller din venn, er det nå tid for fyren delen. Gå opp til ham casually og hilse ham. Hvis du allerede er venner, er det lettere. IKKE flørte, være vennlig, ikke flørtende. Dette vil gjøre ham litt mer behagelig.
 3. 3
  På den andre dagen, kan du flørte litt med fyren i dag, men etter at du snakke med ham en stund. (Eks. Etter å si hei og snakke om noen ting, kommentere hvordan han ser ut som sier "Nice Shirt") I dag, spør din venn til å spørre en av fyren har venner hvis han vet om fyren du liker liker noen i klassen. Hvis hun kommer tilbake og sier ja, har du en sjanse. Hvis hun sier nei, kan det hende at fyren venn ikke om han gjør det eller ikke, så du har fortsatt en liten sjanse.
 4. 4
  På den tredje dagen, nå skal du sannsynligvis prøve å fange noen hint han kaster på deg. Så, hvis han sier vitser når du er rundt, så er det en god sjanse for at han liker deg. Hvis han slår opp sine venner rundt deg så er det en veldig god sjanse for at han liker deg! Men husk, du vil ikke vite sikkert før du spør ham ut!
 5. 5
  En fjerde dag: Flørt med fyren, ikke for mye, ikke for lite. Spill en omgang kickball eller basketball med fyren. Spør din venn til å spørre ham om han liker (ditt navn)? Om kanskje eller ja, akkurat som notatet, enda høyere sjanse.
 6. 6
  På den femte dagen, ha fine klær, gjøre håret ditt. Ikke ta på sminke, gutter tror det er skumle. Si hei og hilse fyren, ikke får altfor flørtende, er målet her å prøve og se om han komplimenter deg.
 7. 7
  På den sjette dagen, gjør trinn 4-5 igjen, og igjen ikke kjøpe ham ting, gjør at en fyr føles vanskelig. for ham på dag 7 gjenta disse før dag 9.
 8. 8
  På den tiende dagen, spør ham ut. Vente på en god tid til å spørre, så si "Ok, jeg liker deg." Enten i et notat eller høyt. Se hans reaksjon. Hvis han svarer det samme til deg, spør ham ut om han ikke sier det samme, dessverre. Hvis han gjorde det, gratulerer!

Valentinsdag

 1. 1
  I utgangspunktet det samme, men på den 10. dagen (Valentinsdag) be ham om å være din valentine.
 2. 2
  Sørg for å få ham et fint kort, og kanskje litt mer godteri innpakket i en rosa / rød sløyfe.

Tips

 • Når du velger en venn, kan det være lurt å sørge for at det er noen som ikke liker den samme fyren fordi hun kan lyve for deg å få en bedre sjanse for å få ham.
 • Vær forsiktig så du ikke overdriv flørting.
 • Når du velger en venn, kan det være lurt å sørge for at de ikke er noen som kan lyve for deg å gjøre deg lykkelig (selv om de fleste wont i en situasjon som dette).
 • Snakke om noe han liker! Hvis han liker baseball gjør litt research og snakke om baseball! Hvis han liker videospill snakke om dem!